Noll

Har absolut ingenting att skriva om, men jag gör det ändå. Känns som att jag aldrig bloggar längre, även fast jag vill. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om och dessutom är jag less på min design. Vill göra om den men vet inte riktigt hur. Eller vet ungefär, men det krävs att jag får tummen ur och "hyr in" en fotograf. Typ.
 
I morgon är det fredag vilket för mig innebär sovmorgon då jag börjar jobba först kl 8. När jag slutar ska jag i racerfart cykla till gymmet och köra lite... Ja just det, vad är det som står på tur? Ingen aning faktiskt. Tror det är ben eller rygg som står på tur. Blir nog rygg och mage i så fall, sprang ju faktiskt 4 km idag. Så får benen vila sig till på söndag eller så.
Ja, men efter gymmet blir det snabbt hem och duscha och äta och så ska jag förhoppningsvis hinna med den tidigare bussen till Piteå. Så blir jag där hela helgen! Jag och Erika ska ha fredagsmys och på lördag kommer även Cilla, så då blir det nog lite bus tror jag. En sväng på stan blir det definitivt! Inte för att jag ska handla nå, för jag behöver inget, men jag måste kolla upp en grej åt mormor.
 
Nåja, det blev ett inlägg det här också. Ingen bild, för jag har typ sämst bilder. Till veckan kanske jag får tummen ur och börjar skriva om utlandsresan. Vi kan ju hålla tummen för det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0