100 träningspass-utmaningen

Kommer ni ihåg att jag gick med i en utmaning som dom här två killarna utmanade sina läsare till? Om inte så gick utmaningen ut på att man skulle göra 100 träningspass fram till Valborgs, idag alltså. Det innebär i snitt 25 träningspass per månad sen årsskiftet.
 
Jag gjorde mitt 100 pass redan för en vecka sedan! Och idag brände jag av pass 106 och 107. Bara för att få ett hum om hur mycket träning det är så kan jag säga att det är årets 120 dag idag. Så i snitt har jag haft 13 träningsfria dagar på 4 månader. I verkligheten är det 35 träningsfria dagar, det innebär alltså att jag vissa dagar har tränat två gånger. Om man kollar på dessa två siffror innebär det 22 dagar då jag dubbeltränat.
 
Har inte tränat så här mycket för att hinna med dessa 100 pass, för jag har glömt bort det! Så har jag sedan suttit och försökt komma på hur jag tränat dom senaste 2 veckorna. Utan jag har tränat för att jag velat och för att jag måste. Har man så höga mål uppsatta som det jag har i och med klassikern så är det bara att ligga i. Långpassen längtar jag nästan ut till, för det är en sån härlig känsla att bara flyta fram på vägen, att känna att man kan springa så här hur länge som helst nästan. Intervallpassen har jag gruvat mig för att göra, men jag vet ju hur välbehövligt det är för konditionen så jag gör dom ändå.
 
Nu ska jag fortsätta räkna träningspass resten av året och se vad man kommer upp i, kan bli rätt intressant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0