En härlig söndag för mig själv

Igår hade jag en helt underbar söndag för mig själv! Vaknade lite för tidigt med tanke på att jag kom i säng närmare 2 på natten, men kl 8 var jag uppe. Åt gröt i soffan tillsammans med Trolljägarna och Renées rubriker innan jag svidade om och drog ut på en härligt lång löptur. Sprang till Korsträsk och tillbaka, blev 17 km på 1 h 43 min!
Testade sedan att göra kesopannkaka, åt det till lunch och så tog jag med solstolen ut och satt i solen och slumrade i 1,5 h. Så härligt! Fräknarna börjar kika fram nu.
 
 
Åt sedan två riskakor med jordnötssmör på innan jag for på gymmet och cyklade lugnt i 45 minuter, var tvungen att ta mig tid att läsa klart boken "En svensk klassiker" innan jag måste lämna tillbaka den på bibblan nu i början på veckan. Så nu har jag nästan läst klart den, får väl läsa det sista idag
 
Till middag blev det god hamburgare med potatis i ugn och enkel hemgjord dressing i form av kvarg, chilisås och bostongurka! Såg lite tv och la mig sedan tidigt, sömnkontot behövde fyllas på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0