Pimpla

Tror det har slagit om i skallen för mig på senaste tiden. För några veckor sedan blev jag så sugen på att äta räkor. Inget konstigt med det tänker ni då, men om jag då säger att jag aldrig har tyckt om räkor, vad tänker ni då?! Knäppt, jag vet! Gjorde i alla fall en räkröra och åt räkor på proteinbröd i förra veckan, det var gott! Räkor smakar ju egentligen inte så mycket så det var mest röran som smakade.
 
Nyligen fick jag ett sug efter att få fara ut på isen och pimpla lite. Inget konstigt med det heller och speciellt inte i dessa (påsk)tider. Men, jag har aldrig tyckt om att fiska. Jag har följt med familjen då vi var små men som lite större kan jag nog räkna på en hand dom gånger man följt med morfar och fiskat. Mina bröder däremot har fiskat så det räcker och blir över! Men som sagt, blev sugen på att fiska. Det fixade storebror! Igår efter att han slutat att jobba hämtade han upp mig, vi for hem till han och hämtade upp flickorna och så drog vi iväg. En liten stackars mört fick jag upp. Bella fick första fisken och resten kan man väl säga att Johan fiskade, även om Bella tror att alla fiskarna var hennes.
 
 
Riktigt trevligt hade vi, men frös gjorde jag om händerna! Fast det är då ingenting ovanligt nu för tiden. Efter att ha gått på den här dieten i lite drygt en månad så började mina fingrar att kallna. Och det är oftast bara fingrarna som är kalla, inte hela händerna. Så ibland har jag farit och tränat bara för att få upp värmen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0