Tisdag

Insåg igår att jag först på fredag kommer att äta frukost hemma, jag jobbar dagturer hela veckan annars. Var så himla sugen på en kanelbullegröt så då gjorde jag i ordning allt och tog med på jobbet och gjorde den där. När den var klar så skickade jag ett sms till kollegan på andra huset, två minuter senare flyger hon in och ska inspektera. Klart godkänd även från hennes håll! Blir att göra en i morgon också, men nu ska jag experimentera lite med fyllningen och se hur det blir. Återkommer om det blir bra!
 
Efter jobbet så tog jag på mig cykelbyxorna, hjälmen och brorsans lånade mc-handskar, bar ut racern och drog iväg på en tur. Till Korsträsk och tillbaka. Att cykla dit var ingen lek ska ni tro, både uppför och världens värsta motvind! Fy vad det sved i benen! De 17 km det är tog knappt 1 timme, en tid som förmodligen blivit bättre om det varit lite mindre blåsigt.
Köttsoppa till middag och sedan drog jag till badhuset och simmade 60 längder (1,5 km). Hinner inte med något morgonsim i veckan då jag börjar 6:45 alla dagar, så då får jag passa på dom två kvällar dom har öppet. Vilket alltså var ikväll och så i morgon kväll.
 
Testade denna proteinbaren innan jag for och cyklade, riktigt god! Den ska ha smak av päron och vanilj och jag måste säga att den faktiskt smakade päron! Den kommer jag köpa fler gånger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0