Sol, städ och träning

I måndags packade jag en lätt ryggsäck, pumpade däcken på racern och cyklade iväg till Vidsel. 38 km på 1:28! Väl hemma blev det en snabb dusch och lunch och sedan åkte jag och mamma upp till Storforsen för att sola och bada. Och hoppa i Döda Fallet som ni kanske har sett! På kvällen började vi röja uppe på vindan.
 
Tisdag blev en heldag i Storforsen, Karro kom förbi några timmar så vi hann leka av oss lite i Döda Fallet, hoppa och åka vattenrutschkana! På kvällen röjde vi klart på vindan så nu ser dom som blåst ut! Bara börja fylla upp igen då!
 
 
Onsdag packade jag samma ryggsäck som i måndags och cyklade hem  igen. Cyklade hem på 1:33, förra veckan cyklade jag samma väg på 1:38, så lite framsteg! Åt lite lunch och duschade av mig innan jag la mig ute på gården för att bränna fast färgen ordentligt innan det blev dags för dusch nummer 2 och sedan iväg på jobbet. Första skiftet på två veckor. Och nu är det bara 12 skift kvar till nästa långledighet! Efter jobbet drog jag på mig löparoutfiten och drog ett varv på Åsen. Förbättrade mitt varv med hela 33 sekunder! Är nu nere på 12:33. Hade jag inte cyklat 4 mil på fm hade jag kanske kunnat kapa några sekunder till. Bara göra ett nytt försök nästa vecka! Skulle vara härligt att komma ner på 12 minuter blankt! Och som ni kanske förstår så blev det en tredje dusch när jag kom hem!
 
 
Idag blev det jobb från 6:45 och strax efter 17 var jag på gymmet för jobbiga intervaller. Svetten lackade precis överallt på hela kroppen! Eftersvettades genom hela bröstpasset efteråt också.
 
 
Har sedan jag kommit hem ätit och fixat med tårtgrejer och sett lite TV. Nu blir det nanna sängen för i morgon blir en lång dag som förhoppningsvis avslutas med backträning a la hästskon på Åsen med Elli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0