Tacos

Har ätit tacos i dagarna tre och i morgon blir det tacos igen! Snart kryper det väl ur öronen på mig. Men det är ju så gott! Sveriges nationalrätt, eller hur var det nu?!
 
Igår kväll satt jag och tittade på när la familia skalade kräftor. Själv äter jag ju inte det och dessutom var jag bortbjuden på grillat, så jag led inte så farligt. Smakade lite västerbottenostpaj i stället, så gott!
 
Hos Elin blev det potatis och morot i ugn, grillad fläskfilé, grönsaker och grillad baconinlindad halloumi, supergott! Sedan rantade vi runt lite innan vi åkte till Luleå. Planen var att vi skulle gå ut på Båten, något vi sagt vi ska göra hela sommaren men som aldrig blivit av. Kvällen till ära var det även gratis inträde men vi började ju förstå varför när vi kom dit. Det fanns knappt en kotte där! Så vi drog på O´learys i stället, där var det betydligt mer ösigt. Men vi var lite trötta båda två tror jag så vi stannade inte hela kvällen.
 
Idag har jag legat i soffan hela dagen och sett på Pretty Little Liars, käkat tacos och så blev det en promenad med Annika. Riktigt skönt att få komma ut och röra på sig, dessutom var det fint väder och med andra ord rätt varmt för att vara höst!
 
Nu ska jag väl återvända till soffan och se lite mer TV, kanske blir True Blood nu. Verkade inte gå något annat vettigt på Tvn så..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0