Coach T

Gårdagen var ingen vanligt dag för igår fick jag finfrämmande från Skåne!
När jag var med i Lifestyle by MRR så hade båda lagen var sin lagkapten. Min lagkapten hette Elin och andra lagets kapten hette Tommy. Men behövde vi råd och tips om någonting så kunde vi fråga vem av dom vi ville, för det är ingen tävlan på blodigt allvar eftersom ingen någonsin kunde förlora!
 
Det hela började i alla fall efter ett antal veckor. Deltagarna började lägga ut sina förvandlingsbilder och några av oss, däribland jag, kände att vi inte presterade lika bra som alla andra, det syntes inte lika mycket på våra kroppar som på andras. Då skrev Tommy ett inlägg på vår facebookgrupp som jag verkligen tog till mig av! Det handlade om vad egentligen hela tävlingen gick ut på, att det är våran egen resa som räknas! Vi ska aldrig mäta oss mot någon annan för ingen har samma förutsättningar som en annan. Jag kunde från den dagen börja tycka om min kropp mer och mer tills jag i somras kunde älska den fullt ut! Oavsett hur den ser ut, med ett sexpack på magen eller hängande röv, så kommer jag att älska den!
 
Och på den vägen är det! Just nu följer jag hans resa till en Ironman nästa år och han följer mig på min resa mot En Svensk Klassiker. Jag kommenterade en bild på hans instagram för några veckor sedan om att jag tappat träningssuget men att jag skulle ta tag i mig själv igen. Han svarade att jag skulle fixa det!
La upp en bild på intagram att nu äntligen var jag igång med träningen igen, samma kväll får jag ett sms av Tommy som rörde mig till tårar! Låter kanske fjantigt, men att en människa som man aldrig någonsin har träffat, som har tusen saker själv att tänka på och ändå tar sig tiden att höra av sig, det är medmänsklighet och betyder guld för mig! Jag önskade det fanns fler som Tommy för världens skulle vara så bra mycket bättre då!
 

Så i fredags hörde han av sig igen och undrade vad jag skulle göra söndag på förmiddag. Han ville komma och hälsa på mig nu när han var uppe i Piteå för avslutningshelg med senaste upplagan av Lifestyle by MRR. Hur underbar är han inte?! Han kör enkom från Piteå till Älvsbyn för att han vill träffa lilla mig! Det gjorde min dag och det var superkul att äntligen få träffa min Coach T, på riktigt!
 


Kommer han upp till Kraft och Hälsas mästerskap till våren hoppas jag få hinna träffa han då, annars hoppas jag att jag träffar han under Vätternrundan eller Vansbrosimningen till sommaren!

Kommentarer
Postat av: mamma

En man med ett hjärta av guld.

2014-12-10 @ 17:54:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0