En sväng på stan

Steg upp 7:15 i morse för att hinna med att träna idag. Åt halva frukosten innan jag for, dvs äggmackor. Planen var att äta gröt då jag kom hem, men det blev så stressigt att jag inte ens hann träna allt jag hade tänkt. Skyndade hem för att duscha och klä mig, tog en burk kvarg och så drog jag och Annika iväg till Luleå.
 
Kvarg med lite jordnötssmör i, så gott!
Medan Annikas bil var hos doktorn så satt vi och surra och mobilade lite. När den var klar så åkte vi in till stan. Först ett besök på Åhléns innan vi satte oss nere i Smedjan på Lokalt för lunch. Jag valde en thaigryta med lax, blev lite besviken faktiskt. För det första så var det hälften lax hälften vit fisk (torsk kanske?) och för det andra var det rätt torrt, trots skyn i botten. Sen hade dom för "modern" sallad för min smak. Åt alltså inte så jättemycket, men sen var jag inte superhungrig heller, den där kvargen mättade rätt bra.
 
 
Sen jag kom hem blev det två mandariner till mellis, städat klart bland mina pärlor och packat lite för i helgen.
Sitter nu och äter middag, samma currykyckling med ris som de 4 tidigare middagarna denna vecka. Börjar va lite less, speciellt för att det är rätt torrt. Tror jag ska lyxa till det med att göra tzatziki i morgon! Då blir det mindre torrt, och mycket godare!
 
Nu blir det att strax fara iväg till Norrfjärden och spela. Ikväll är det min tur att bjuda på fikat, morotskaka och chokladbollar, två av mina favoriter! Men jag ska bara titta och lukta lite på dom, har gjort i ordning en kvarg med funlight och hallon som jag ska smaska på i stället. Hade tänkt äta havregrynsgröten ikväll då jag inte hann med den i morse, men det ser ju mer knäppt ut att äta gröt än kvarg. Tror jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0