Dagen innan Dagen D

Förra helgen var det äntligen dags för Vansbrosimningen och det inledande loppet av klassikern!
 
Korvstopp i Vilhelmina.
 
Jag hade mor och far med mig på resan som startade torsdag kväll. Vi bilade inlandet ner under kvällen och natten och parkerade utanför Ica i Vansbro strax före 5 fredag morgon. Där försökte vi få lite sömn innan dagen började.
 
Maskoten Klas mumsade på nya daimen!
 
Längs E45.
 
Ica i Vansbro.
 
Vi inledde med att försöka lokalisera målområdet innan vi handlade frukost på Ica när dom öppnade kl 9. Sedan begav vi oss iväg till starten för halvsimmet, där även själva Vansbrosimningen skulle starta. Det blev på samma ställe i år eftersom dom kortat ner tull halva distansen. Såg när första gänget slängde sig ut i vattnet och började crawla iväg. Insöp alla intryck och började längta mer och mer till morgondagen då jag äntligen skulle få simma!
Vi strosade runt inne i Team Sportias tält, åt lunch i mattältet och vid 15-tiden begav vi oss mot Fredriksberg där jag hade bokat ett rum åt oss.
 
Det märks att man var i Dalarna!
 
Kranskullan och Kransmasen.
 
Halvsimmets start.
 
Halvsimmarna på väg in under första bron i Vanån.
 
Västerdalaälven.
 
Mål!
 
När vi kom fram fick vi veta att det hade blivit en dubbelbokning. Dom hade hoppats att någon skulle avboka (i och med nedkortningen av simmet) men icket. Så dom hade fixat oss en lägenhet i stället för ett rum på vandrarhemmet. Och jäklar vilken tur vi hade! Nyrenoverad lägenhet! Och egen lägenhet betyder även egen dusch och toalett! Och ingen mögellukt! Vi drog verkligen en vinstlott!
Duschade av oss efter att vi installerat oss och sedan gick vi tvärs över vägen till pizzerian och åt middag. Sedan sa vi godnatt kl 20 och somnade som klubbade sälar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0