Helgen som var

Har varit långledig denna helgen, hela fyra dagar! Fredagen startade bra med att springa 23,3 km! Sedan åkte jag hem till Vidsel. Väl där bakade jag en mazarinkaka till min gammelmorbror och efter middagen så hjälpte jag mamma att kratta på gården.
 
 
Lördag var planen att stiga upp för morgonpromenad, men jag orkade verkligen inte stiga upp så jag drog mig i en hel timme innan jag steg upp. Sedan for jag och mamma upp till mormor och krattade, klippte gräset och rensade en rabatt. Till lunch bjöd mormor på gourmetmat, köttbullar, gräddsås och potatisgratäng! Udda men gott!
På em/kvällen hann jag sova middag en timme innan jag gjorde rawfood-lasagne till mig och mamma. Som hon inte tyckte om. Så hon fick äta havregrynsgröt i stället. Blev en tidig kväll och sov som en stock hela natten.
 
 
Söndag fm gick jag och mamma upp till Marianne i Bredsel för att kolla in lite yogakläder. Mamma hittade ett par byxor och så köpte vi en burk näringsjästflingor, smakar typ som ostkrokar! Ska testa göra hemmagjorda chips med detta på.
 
 
Åt pasta och köttfärssås till lunch i solen då vi kom hem, så gott och så härligt! Solade sedan en timme och det tog kan jag lova! Fulaste brännan ever. Blev sedan crepes till middag, sjukt gott! Sedan bar det av till Älvsbyn för fotbollsträning.
 
 
Igår var vi till Luleå för växling av pengar, shopping och bio. Slängde även 500:- i sjön då bilen blev inlåst i parkeringshuset, riktigt onödigt. Men vi hade en trevlig dag ändå!
 
 
Idag har jag solat, tränat och jobbat. Ser Biggest Loser nu, sedan är det god natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0