Glöm inte insamlingen för Barncancerfonden!

Nu när det på lördag äntligen ska bli dags att ta sig an andra delen av En Svensk Klassiker i form av Lidingöloppet så hoppas jag på att kunna springa in några till slantar till min insamling!
För er som har missat det så har jag alltså startat en insamling till förmån för Barncancerfonden. Jag vill att min träning inför En Svensk Klassiker ska betyda något, inte bara för mig själv och min egen hälsa, utan även för andra. Jag kan ju inte träna för att någon annan än jag själv ska må bra, men om jag kan få andra att tycka att jag gör ett bra jobb i och med min träning så kanske dom vill hjälpa mig och därmed skänka en liten slant till förmån för Barncancerfonden. På så sätt så kan jag ändå hjälpa dom barn och familjer som är drabbade av denna hemska sjukdom, genom att det läggs ner mer pengar och energi till att hitta botemedel och för att familjerna ska få det stöd dom behöver.
 
Vill ni läsa mer om insamlingen eller om Barncancerfonden, klicka här!
 
 
I dagsläget är insamlingen uppe i 2700kr! Det är ju helt fantastiskt bra! Mitt mål är att samla in i snitt 1250kr per lopp. Innan jag ens hade simmat i Vansbro så var insamlingen uppe i 1300kr och några veckor efteråt kom den upp i över 2000kr! Jag är redan samlat in drygt hälften av vad mitt mål var och då har jag inte slutfört del 2/4 än! Så jag hoppas och håller tummarna att det ska gå lika bra i fortsättningen! Mitt mål är fortfarande 5000kr, men samlar jag in mer än så blir jag överlycklig!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har donerat! Sjukt bra ändamål!

Svar: Tack så mycket!!
GretaTurbo

2014-09-25 @ 04:28:52
Postat av: Robex Lundgren

fin bild

2014-09-25 @ 17:55:35
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Ida

<3

2014-09-25 @ 17:55:50
URL: http://pluggarenida.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0