Snart julledigt

I år har jag gjort något som jag aldrig gjort förut. Jag har sökt semester över hela jul och nyår! 11 dagars ledighet har jag framför mig och det ska bli riktigt skönt!
Är ledig nu i två dagar, sedan har jag fyra arbetspass kvar innan jag går på semester. Kl 16 den 23 december går jag på julledigt och är inte tillbaka förän 14:30 den 4 januari!


Med en vecka kvar till julafton har jag inte så värst mycket kvar. Alla julklappar är fixade, väntar bara på att få hem en del beställningar. Det mesta ligger inslaget under granen efter en rajd ikväll. Har även bokat in dejter med dom jag ska byta klapp med. Börjat göra julgodis och fika och ska baka färdigt i helgen hade jag tänkt. Har även planerat in ett besök till Arvidsjaur för att hälsa på gammelfaster och önska henne god jul. På lördagskvällen blir det roligaste spelningen på året, Blåsets julkonsert! Så kom gärna till Norrfjärdens kyrka kl 18 på lördag!

Nu blir det två dagar i Luleå för att mysa med mannen och samla kraft för att orka med sista ruschen. Ett besök hos kiropraktorn imorgon/idag så får vi se. Foten känns faktiskt lite bättre, trots att jag stått på crosstrainern två gånger denna vecka! Nästa utmaning blir skidor/stakmaskinen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0