Inte bra

Tanken med dagens löpning var att springa en mil på åsen, fyra varv alltså. Joggade dit i lugn takt, vilade lite och drack vatten innan jag drog iväg. Första varvet kändes bra. Däremot andra varvet kändes bara tungt, jobbigt och långsamt. Och efter halva mördarbacken var jag tvungen att gå en bra bit innan jag orkade lunka vidare. Då bestämde jag mig för att två varv fick räcka.

Tiden blev på första varvet 15:28 och andra landade på 15:59. Totalt 31:28 på 5km, en tid jag absolut inte är nöjd med. Fast ser man till att Åsen är en backig terrängstig så är det väl inte sämsta tiden, men det är inte bra. Inte för mig. Inte då jag ska springa Lidingöloppet om 10 veckor!

Så nu blir det att plugga teknik, göra löpträningsövningar och springa så ofta jag bara kan. Mitt mål för det här årets LL var att klå min tid från förra året, men nu inser jag att det kommer bli riktigt tufft. Jag får vara glad om jag fixar det på 3:45 i stället för 3:20 som jag hade drömmar om. Fixar jag inte att klå förra årets 3:28 får det bli en revansch nästa år. Så enkelt är det!

Nu en svår fråga: vad blir morgondagens träningspass? Tabataintervaller på löpbandet eller ca 7km asfaltslöpning?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0