Mysig helg

Har haft en rätt mysig helg fastän man inte gjort något speciellt. Fredagkväll hade vi konsert i Storstrand med blåset och efter det for jag förbi Erika en sväng inne i Piteå.
 
Lördag vaknar jag tidigt. Vet inte riktigt vad jag ska göra med morgonen, men så kommer jag på att jag ska ta upp serien House igen! Är länge sedan jag "slutade" se den, så nu var det bara att söka upp ett lämnpligt avsnitt att börja titta på. Blev sista två avsnitten på säsong 5 och så hann jag börja med säsong 6 också. Då Christian var lite seg på morgonen tog det längre tid än väntat, så då hann jag ju cykla lite tillsammans med House, hela 60min blev det på hojen!
När han så äntligen kom for vi iväg och handlade lite, for förbi på stöldturné hos brorsan (ved och halster) och sen körde vi till Hundberget. Klättrade upp och njöt av utsikt, sol, grillade hamburgare till sen lunch och varandras sällskap innan vi klättrade ner igen.
 
 
 
 
 
Väl hemma blev det en välförtjänt vilopaus i soffan. Herren i sällskapet snarkade på medan jag kollade House. Tacos till middag och sedan mellofinal! Avslutade kvällen med smarrig gino och smaksatt kvarg! Mums när man försöker undvika godis!
 
 
Söndag bjöd på en härlig sovmorgon! Tur Christian vad här, för annars hade jag väl vaknat före 8 som vanligt, nu fick jag sova till närmare 10!
En liten promenad hann vi med i det vackra vädret innan vi var tvungen att skiljas. Så när han for iväg hem för att träna for jag till Norrfjärden för att spela.
 
Och sen var helgen över. Fort går det men man får ta tillvara på dom små stunderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0