Tips från chefen

Igår var det dags för oss små flickor att träffa dom stora pojkarna. Vi skulle nämligen cykla med Nybyns IK. Och det finns faktiskt bevis för det i någons mobil, för det togs en gruppbild på oss!



Vi blev i alla fall 12 cyklister. Vi cyklade in på Brännbergsvägen och där delade vi upp oss i två grupper, vi i tjejgruppen fick med oss Mats och Per som coachade oss. Cyklade fram och tillbaka två varv efter vägen innan det var dags att cykla hem igen.

Tränade att cykla olika klungor. En där vi ligger på ett led och den andra där vi låg två och två bredvid varandra. Och så turas man om att dra. Per undrade varför jag höll så långt avstånd fram till framförvarande cyklist, och det är nog en blandning av rädsla att krascha och trötthet. Så han tvingade mig att ligga max 50cm bakom honom, gärna närmare. Jag gjorde mitt bästa och försökte sen ligga närmare bakom tjejerna.



Nästan 4mil brev det så nu är jag nästan uppe i 50mil totalt! Kommer inte nå 100 men satsar på åtminstone 80, når jag det är jag nöjd!

Till veckan ska jag fara iväg och cykla backar. Jag är urusel då det börjar gå uppför, får mjölksyra och trötta ben direkt! Samma är det då jag springer. Jag är verkligen ingen backtjej, långa raksträckor är mer min grej. Så backar och intervaller blir det till veckan. Och en tur till och/eller från Luleå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0