Testat nya smaker

Förra veckan köpte mamma alla fyra nya kvargsmaker från Lindahls så vi skulle få smaka alla. Måste säga att jag är besviken, riktigt besviken! Ingen av dom var speciellt god. Och den "godaste" smakade ingenting. Sen så ljuger dom när dom skriver att det inte är något tillsatt socker i, för det är karamelliserat socker i. Men det förklarar dom såhär på hemsidan:

"Vi har inte tillsatt något (vitt) socker i produkten, däremot är det tillsatt karamelliserat socker i väldigt liten mängd (0,1g/100g i färdig produkt) och används främst för att ge färg och ge en lite 'bränd' smak dvs som en arom. Mängden socker är bara en bråkdel av innehållet som knappt ger utslag i kolhydrater/sockerarter."


Tillbaka till smakerna. High on life, som ska smaka energidryck, smakar energidryck men har en mysko eftersmak som gör att man efter några skedar inte vill ha mer.
Go bananas smakade visserligen lite banan men även där var det en väldigt konstig eftersmak och vanlig smak också. Tre skedar och jag slängde resten. Fy!
Call me coffee hade kunnat funka för mig, även fast jag inte dricker kaffe. Den smakade precis som delicatobollar fast med extra stark kaffesmak. Hade den bara smakat delicatobollar hade jag definitivt kunnat käka den!
Så till den som hade minst smak men som ändå vann i mitt test, toffee therapy. Den hade nästintill ingen smak alls, men den hade inga konstiga eftersmaker och det är lite på det den vinner på. Men nej, jag kommer inte köpa någon av dessa igen. Men gillar ni kaffe så tycker jag ni ska satsa på Call me coffee, kaffe och fika i ett!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0