Sol och kalas

Idag har vi alla varit hemma i Vidsel för att gratta pappsen som fyller år imorgon. Lättare att göra det en dag då alla är lediga, även om det blir en dag för tidigt.
 
Så fort pappa öppnade paketet och såg att det var en skokartong så gissade han på nya badtofflor. Skokartongen hörde egentligen till ett helt annat par skor, men visst fick han nya fina badtofflor från Crocs! Han fick ju skavsår av sina gamla då vi var på Cypern, så dom fick aldrig följa med hem därifrån. Men nu har han nya, så nu måste vi ju fara utomlands till våren igen!
 
Började dagen med att sova till 8:30. En timme senare var jag ute och rullade för fullt! 10,5 km på 41:42, vilket innebär ett snitt på under 4:00! Härligt! Sjukt varmt hade det hunnit bli dessutom och utan vatten med mig så var det lite torrt i munnen redan halvvägs. Men det gick bra ändå. Är ju van att vara ute vid 7 på morgonen, då brukar det sällan vara 24 grader i skuggan som det var idag då jag for.
 
Mumsiga Sikforsgubbar på pappas tårta!
 
Har förutom rullskidåkning även gjort mat för en hel konkarong, bakat tårta, fikat, myst med små härliga flickor och solat! Jag har även hunnit bli klippt på kvällskvisten! Härligt då det fula slitna försvinner, men tråkigt då det blev kort igen. Varför ska det vara så svårt att spara ut håret?!
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och se TV en stund innan godnatt. Upp före tuppen för att rulla imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0