Julen 2016

Våran jul började lite tidigare, nämligen redan på fredag kväll. Vartannat år firar vi jul på julafton som dom flesta andra, men vartannat år firar vi jul dagen före julafton. Detta för att alla ska få fira med alla sina nära och kära. Jag och Stefan jobbade kortdag, så vi var klara att bege oss till Vidsel vid 15:30 tiden. När vi kom fram var julbordet uppdukat och det var bara att slå sig ner. Så firade vi julen som vanligt med tomte och klappar och brädspel. Jag hade tydligen varit fruktansvärt snäll, för jag fick helt otroliga julklappar! Speciellt av min kära sambo! Mer om det lite senare.

Julafton började vi med julbön i kyrkan. Sedan fika, lite Kalle och julbord igen. Närmare 17-tiden packade vi ihop vårat och begav oss till Stefans bror i Boden. Där mös vi bara med skinkmacka, yatzy och lite tv-tittande.

Juldagen hade vi det lugnt och stilla. Sovmorgon, hälsade på morfar på kyrkogården och tände ett ljus, hade Jennifer på besök och sedan for vi till Vidsel igen.

Annandagen hade vi planerat att köra lite skoter, men lillebror hade råkat få med sig nyckeln hem till Skellefteå så det blev inget med det. I stället hälsade vi på gamla farmor och bara tog det lugnt.

Så julen har varit rätt lugn och skön. Toppen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0