Rulla runt?!

Igår skulle vi iväg på bebisdejt mitt på dagen, så där vid 11:30 hade jag matat Elsa och skulle sen mata mig själv. Hade satt igång vatten på spisen och gick och la Elsa under babygymmet. Gick sen tillbaka till köket, nynnade med till radion medan mina 3-minuters nudlar kokade, slängde upp dom i en skål, tog den och skulle gå in i vardagsrummet. När jag kom till öppningen blev jag ståendes med gapet på vid gavel. Ungen låg inte under gymmet längre utan ute på golvet!!

(null)

Jag fattade ingenting! Jag bara stod där först och stirrade på henne. Sedan slängde jag mig ner på golvet och ringde FaceTime till mamma och sedan till Stefan, allt för att både visa dom och för att jag själv liksom skulle förstå vad som hänt. 

Såhär i efterhand ångrar jag bittert att jag hade radion igång, annars kanske jag hade hört vad hon pysslat med. Men hon måste ju ha rullat runt ett helt varv! Hon har aldrig vänt sig ens på mage tidigare och helt plötsligt lyckats rulla ett helt varv på mindre än fem minuter! Hon har ju ofta lyckats sprattla sig runt i gymmet, så hon snurrat nästan ett helt varv, men det har tagit lång tid. Det har hon lyckats med att sparka benen rakt upp så hon har tippat på sidan och sen vänt sig på rygg igen och så gjort det X antal gånger. Men det är ju alltså liggandes på rygg och snurrat runt, inte från rygg till mage till rygg igen.

Jag fattar fortfarande inte riktigt vad som hänt och undrar på fullaste allvar om ett spöke varit här och lyft ut henne på golvet! Kanske är det farmor som spelar oss ett spratt, vem vet?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0