Vänt sig!

Igår var vi på lunchdejt med Jennifer ute på byn. Efter det gick vi hem till henne då jag inte hade bråttom hem till något. Elsa väckte jag då hon hade sovit från då jag gick hemifrån, så hon fick äta och mysa lite. Efter en stund inser jag att hon kanske skulle behöva en ny torr blöja, så jag la henne på golvet på en blöjbytarmatta och bytte på henne. Sen fick hon ligga kvar på golvet och leka med sig själv. Jag och Jennifer satt i soffan och pratade och tittade på henne, så från ingenstans vänder hon sig på mage! Jag skrek nästan till Jennifer att visst såg du?! Så la jag henne på rygg igen och det tog inte lång tid så vände hon sig igen. Och typiskt min telefon att vara sämst så jag lyckades inte riktigt hinna filma det.

(null)

Jag la henne på rygg igen och då låg hon så snällt och stilla så, hon hittade nog en färgglad tavla att titta på. Men så helt plötsligt vände hon sig på mage igen och precis när jag tittade bort vände hon sig på rygg! Tur Jennifer såg det!
Nu inser jag ju att hon förra veckan faktiskt rullade runt ett helt varv, men det var först igår som hon knäckte koden! Hon vände sig hela tiden igårkväll medan hon låg i babygymet.
Nu får man verkligen börja ha koll på henne, speciellt på skötbordet. Men jag hoppas det dröjer många månader innan hon börjar krypa, mamma är inte redo för det riktigt än! Du behöver inte bli som storemorbror som kröp vid 4 månader!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0