Självständig

Vår tjej börjar närma sig 11 månader nu, helt galet vad tiden har gått! Snart fyller hon 1 år!
Men för ett par veckor sen började hon bli lite mer självständig och kan nu leka vissa stunder helt själv, något hon inte alls gjort förut. Ja, hon kan ju leka själv men hon skulle alltid vara nära en. Nu kan hon om jag är i köket sitta själv i vardagsrummet och leka. Så himla skönt för oss (speciellt jag som kan hinna göra lite vardagliga sysslor utan att ha en bebis i hasorna) och skönt att veta att hon "vill" vara själv ibland också. Det kan hända att den här damen släktar rätt mycket på sin mamma, jag lekte mycket för mig själv fastän jag hade (har) två bröder att leka med.

(null)

En favoritsyssla just nu är att plocka i och ur saker och ting. På bilden har hon en snigel man kan stoppa ner olika formade klossar i rätt hål, dom plockar hon ur och ger till oss och sen tar hon tillbaka dom och stoppar ner dom igen.
En annan rolig syssla, nu när hon faktiskt börjat våga, är att gå med lära-gå-vagnen! Vi har hållit oss ifrån att gåträna med henne, hon får lära sig i sin takt och jag är glad för var dag som går som inte hon går! Ju äldre ju förståndigare! Men hon är rätt förståndig, eller feg, vet inte vilket, men det är jag glad över. Hon vill absolut inte stå själv utan känner hon att man försöker släppa henne så sätter hon sig ner. Tack Elsa för det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0