Barnmatta

Har sen i mitten på sommaren kollat på mattor till Elsas rum. Eftersom jag inte vill/kan lägga en förmögenhet på saker och ting (mammapengen ni vet) så fastnade jag för HM Homes mattor. Bra storlek och rätt kurs. Dessutom var dom på rea länge men då jag ville se hur dom såg ut i verkligheten (klämma och känna) så dröjde det innan jag kunde beställa. Och när jag väl kollat på dom och skulle beställa var alla mattor och all rea slut! Så har i flera veckor suttit och vänta på att nya mattor ska komma in. Men den enda som kom in i rätt storlek var nästan helvit och det gillade jag inte. Så jag gav upp lite.

Men så förra veckan googlade jag på barnmattor och då dök den här upp, fast i betydligt mer rosa. Gillar inte rosa och sen är det lila i hennes rum. Googlade vidare och hittade samma matta fast med grå bakgrund. Frågade Stefan om jag fick beställa och han gillade den också så jag klickade hem den direkt! Dessutom var den på typ halvs priset, så även fast den kostade betydligt mer än HM Home-mattan så var den här så mycket bättre! Tyngre och lite kraftigare så den ligger stadigare och inte sladdrar ihop sig.

(null)

(null)

Mattan är köpt på Mattadirekt.se och finns med rosa eller grå bakgrund och i 3 olika storlekar. Just nu är det rea på dom, halva priset! Jag är supernöjd verkligen! Nu ska den bara få ligga till sig så den inte är så där upprullad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0