Nyårsafton

Sista dagen på året spenderades hemma. Stefan jobbade några timmar medan jag och Elsa förberedde inför kvällens trerättersmiddag. Hon sov medan jag grejade i köket. Bra fördelning va!

Vid 18-tiden dök äntligen gästerna upp så då var det bara att hugga in på förrätten medan varmrätten lagades klart i ugnen.

(null)
Förrätten bestod av ostkorgar fyllda med räkröra på avokado och tomat!

(null)
Varmrätten bestod av ugnsrostade rotsaker, ugnsbakad fläskytterfilé och kycklingfilé. Till det sallad, beasås och fetaostcreme! Rostat bröd med valfritt smör till (vanligt eller vitlöks).

När vi hade ätit klart var det tid för barnen att få kvällsgröten innan läggdags och Bingolotto drog igång. Ingen vann tyvärr. Mellan spelen spelade vi spel och åt efterrätt.

(null)
Hemgjord chokladmousse med bär till efterrätt.

Strax före tolvslaget vaknade Algot så han fick följa med ut och kolla raketerna och så hann vi heja på grannarna. Efter Algot somnat om spelade vi lite mer spel där faktiskt killarna vann. Nåja, revansch så småningom.

Vid 2-tiden tog vi adjö av Erika, Andreas och Algot och vi kunde vid 3-tiden somna tillslut. Tack för en mysig kväll alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0