Hotellhelg

Ja, nu är det ju redan två veckor sen vi bodde på hotell, det går långsamt här inne kan man säga. Men den 2-3 mars var det firmafest med Stefans jobb på Pite Havsbad! Så trevligt! När vi kom dit på em installerade vi oss i det nyrenoverade rummet och gick sedan ner för att bada på Äventyrsbadet. Bubblade lite och åkte ett par rutschkanor, ganska lagom för två åldringar som oss! Sen fixade vi oss i ordning på rummet och gick över till chefens rum. Snickesnack och en liten frågesport som mitt lag självklart vann! Det var på en utslagsfråga dessutom, så det var rätt jämt.

(null)

Sedan var det dags för middag och show, Wallmans on tour! Bra show med mycket olika stilar och otroligt duktiga sångare, maten var 2/3 rätter bra.

(null)
Supergod jordärtskockssoppa med nån röra på botten.

(null)
Mindre god varmrätt bestående av lammrostbiff och konstiga tillbehör. Ingen tyckte det var någon höjdare direkt. Själva lammet var väl ok men resten...

(null)
Chokladpannacotta på färskost och bär. Helt klart godkänd!

När show och mat var slut satte vi oss i en soffgrupp i entrén och surrade till strax efter midnatt. Då gav gamlingarna upp och så även vi andra.

Hotellfrukosten var god, men vi hade tur som kom ner då vi kom, för dom som kom efter oss fick knappt sig någon frukost. Allt tog hela tiden slut och jag tyckte så himla synd om dom stackarna som jobbade och slet. Vet exakt hur det känns att jobba när man är för få personal för de gäster som är, och när alla kommer samtidigt och allt tar slut på samma gång. Nä fy!

Hemma var vi redan strax efter 12. Mormorn hade varit här hemma med Elsa och dom hade haft det så bra så! Det är tur vår fina Elsa är så lugn, snäll och trygg! Inga sura miner, myst och lekt med mormorn, ätit och sovit som hon brukar. Bästa Elsa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0