Björn och Daniel

Jag har tidigare skrivit om en kille som heter Björn Nilsson. Han har en helt fantastiskt bra röst som man bara vill höra mer av, hela tiden! Som tur är har han lagt ut två låtar nu, Release me och Unwell. Han spelar gitarr på båda.

En annan bra kille jag hittade nyss är Daniel Carlsson. Han har också en helt fantastisk röst, även om Björns är snäppet bättre. Daniel spelar också gitarr, och han sjunger Vildsvins låt Vi ses igen. Det är så pass bra, att jag i början funderade om han bara mimade. För det är sämst kvalla på videon, och man ser inte om han sjunger. Men tittar man riktigt noga, så ser man att han har ett gitarrband över axeln, och att munnen faktiskt rör sig.

Det är många tjejer som sjunger Sandi Thoms hitlåt I wish I was a punkrocker, så nu har Idolsajten valt ut några som man kan rösta på. Det fanns tre jag tyckte var bra, och bäst var enligt mitt tyckte Jenny Nygren. Sen finns det en tjej av dom sju som man börjar fundera över. Tar hon det här på allvar, eller är det bara skoj för henne? Ja, kolla själva, så ser ni vad jag menar. Hon finns ute med en annan låt också. Hon kan ju sjunga, det är inte det som är felet. Men i den andra videon så känns det bara som att hon hasplar ur sig alla ord så fort som det bara går.

Kommentarer
Postat av: Björn

Hej.. googlade mig själv för att se vad jag hittade.. så hittar man detta.. och dagen är räddad... Tack för det fina omdömet!

2007-07-04 @ 22:24:06
URL: http://www.bjornnilssonmusic.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0