Sista chansen!

Sist ut i auditionturnéen stod Stockholm. Där kanske flesta antalet sökandet fanns. Det var i lördags. Så nu kanske alla som inte sökte, eller inte kom vidare att det är kört. Men det är det inte! Sista chansen är till för dig som trots allt vill visa oss alla vad du går för. Det enda du behöver göra är att filma dig när du sjunger, antingen med en videokamera eller med mobilen. Sen skickar du in din film till TV4. Vill du läsa mer om Sista Chansen, gå in på TV4s Idolsida.

I år har rekordmånga sökt till Idol, över 8000! Det bara ökar för varje år! Nästa år kanske vi spräcker 10000-gränsen.

Har suttit och sett lite klipp nu från Sista Chansen. Dom flesta är faktiskt bra, hyffsade eller sånna som är hyffsat tonsäkra, inga direkta skojjare, även om det finns några fåtal. Fastnade speciellt för en kille som heter Björn Nilsson. Han sitter och spelar gitarr och sjunger Release me. (Låten från en reklam) Helt underbart! Hoppas verkligen dom tar med honom!
Fastnade för en annan (gitarr)kille också, Peter Johansson. Lite härlig hårdrocksröst. Sjöng Pinks Who knew. Han är nästan en blandning av Marcus och Snäckans röst, fast ändå egen. Riktigt bra!
Det finns även bra tjejer såklart. En av dom är Emilia Åhs. Hon sjöng Iris.
Kan ju nämna några andra också som var bra, Dilan Kuran, Anders Johsson, Therese Larsson och Carolina Erlandsson.
Hittade även lilla Lisa. Tjejen som kom vidare till Stockholm för att hon charmade Clabbe och Kirsti. Dom bönade på sina bara knän så att Peter skulle ta henne vidare. Vi får väl se hur det går i år, men jag tror inte hon kommer vidare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0