Veckans låtlista: Filmmusik

Ja, som ni säkert alla vet vid det här laget så är veckans tema filmmusik, vilket är bland dom bästa teman man kan ha! Tyvärr kom inget av det jag hade hoppats med på, nämligen Andrew Lloyd Webber och Disney. Men man kan ju hoppas att dom kommer ha ett Disneytema istället då, fast det tror jag inte, eftersom dom har filmmusik nu. Men men.
Här kommer låtlistan i varje fall:

Andreas - When you say nothing at all (Notting Hill)
Patrizia - Can't take my eyes of you (Deer hunter)

Amanda - Lovefool (Romeo och Julia)

Evelina - For your eyes only (Ur dödlig synvinkel)

Marie - What a feeling (Flashdance)

Christoffer - What a wonderful world (Good morning)

Gathania - Calleth you, cometh I (Klassfesten)

Daniel - Live and let die (Leva och låta dö)

Sam - Respect (Forrest Gump)

Mattias - Your song (Moulin Rouge)

Andreas verkar köra på samma stil som förra veckan, med undantaget att det här inte är någon låt man ska ta i allt i. Utan den här ska vara lugn och mjuk och fin. Hoppas han har tränat på dynamiken.
Marie har valt en klassiker som jag tror alla kan och tycker om. Och jag hoppas verkligen att Christoffer slipper hänga löst på fredag. För som då, så har han även nu valt en jättebra låt, som jag tror han kommer att göra jättebra.
Mattias som Ewan McGregor då. Va tror vi om det? Jag hoppas att det kommer bli jättebnra, och det tror jag faktiskt också. Han väljer ju låtar som passar honom, lite pojkbandsstuk. Och den här låten är ju inte pojkband, men den skulle nästan kunna vara det. Och vad är en filmmusikskväll utan Moulin Rouge och Flashdance?

Dom andra fem låtarna känner jag inte igen, men man kanske gör det då man får höra dom. Amanda har ju säkert valt en sådär lite udda låt. Men hon är ju litee udda, så det passar ju bra.


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Nog har du väl hört The Arks Calleth You...? Den är ju typ jätte känd. Jätte bra också, för den delen. Lite förvånande att Gathania valde låten dock, jag tror inte hon kan göra den bra då jag tror det behöva lite personlighet och även en stark röst, vilket hon inte direkt har.

2007-10-10 @ 18:20:57
URL: http://idolworld.wordpress.com
Postat av: Emil

Tjo!
Tänkte bara tipsa om ett bra band. Dom har tagit ställning och ger bort sin musik gratis och sprider den enbart genom sina fans. Tycker iden är cool och jag tror att det är så det kommer att se ut i framtiden. Gå in och tanka ner och sprid vidare om du gillar det.

www.magnacartacartel.com

Emil

2008-05-23 @ 17:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0