Inför Audition: Skellefteå

Idolsajten har lagt ut lite klipp från auditionkön i Skellefteå. Av 20 klipp så är det bara en handfull av dom som är dåliga. Inte mycket med andra ord.
Så dom ni ska hålla utkik efter ikväll är bland annat dom här:

Caroline - There´s no danger in loving somebody to much
Sanna - There you´ll be
Yasmin - Ain´t no sunshine
Jonas - Kings and queens
Benny - Catch the moon
Gustav - Hello

Jag har redan fått några favoriter som bara måste gå vidare till slutaudition. Och det är Jonas, Caroline och Sanna. Bäst av dom tre tror jag kanske är Jonas, men jag är inte riktigt säker, dom va så bra alla tre!
Gustav däremot känner jag så väldigt igen. Vet inte om han kanske har sökt tidigare, eller om jag kanske har sett han IRL. Är det någon mer som känner igen han, så hör av er.
Men samtidigt känns det som jag hars ett några av dom här tidigare. Men det kan ju bero på att jag faktiskt bor här uppe i trakterna, och att det är därför man känner igen några.


I en intervju med Carina Berg så får hon frågan om vilken stad hon tyckte var roligast. Och utan tvekan svarar hon Skellefteå. "Alla var så väldigt mycket lugnare där uppe, än vad dom var i andra städer. Det var så hetsig stämning och Hallå Hallå, var är toaletten, och Min nummerlapp har gått sönder. Och där var det lite mer så här Naja, visst har den gått sönder, men jag tejpar väl upp han. Och så var det sån harmoni där uppe som inte fanns på dom andra ställena."
Ja, vi norrlänningar kanske är ett lugnt folk trots allt. Även om jag kan tycka att vi kan vara ganska hetsiga och hispiga. Men då vet man ju inte riktigt hur 08:or och andra storstadsmänniskor beter sig. Med det menar jag ju inte att alla storstadsmänniskor är hyperaktiva, jag känner stockholmare som är lugnet själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0