Erik Segerstedt i Piteå

Ja, igår så var jag ju till Piteå och såg på Erik Segerstedt. Det var så bra alltså! Tro inte vad PTs recensent sa, det var allt utom långtråkigt. Han sjöng helt jättebra! Ahh....
Blev, tyvärr, lite ändrade planer. Pga att det va så få som hade köpt förköp så flyttade dom konserten till en mindre sal med sittplatser. Hade ju hoppats på att få stå längst fram vid scenen.. Men istället blev det i mitten på tredje raden. Fast det var ju långt fram det med!
Jajja, nog pratat... Här kommer lite bilder! Har försökt ta dom bästa, dom som är minst suddiga och gryniga.. Dom blir lätt det när det är rökigt, mörkt och man sitter en bit bak. Men men...

                       
                  image12

Skrotnisse

Ja, här sitter man nu. Försöker vänja sig vid att vara en skrotnisse i 2 år framöver. Var ju nämligen och fick tandställningen igår. Känns... Annorlunda. Lite problem med att svälja pga av en metallbåge som går rätt över gommen. Men det löser sig nog, man får helt enkelt vänja om sig. Måste då gå och borsta tänderna nu också, tar ju lite extra tid nu när man inte kan borsta som vanligt, och fortfarande är lite öm och ovan. Men det mest konstiga är att jag inte har nå ont. Inget alls! Är ömt när man tuggar och så, men inte annars. SKÖNT!

Ikväll så ska vi ha skojj! Eller hur Lina?! Det kommer ju bli Erik för hela slanten! Som jag längtar!! Kommer lägga upp bilder här sen, jag lovar!

Dagens ordspråk:
"Man bör aldrig bli så stor att man växer ur sig själv."

Ylande indianer

Idag har jag hört något väldigt intressant. Jag har hört hur ett av våra folkslag kan låta. Detta folkslag kallas för indianer. Deras läte, ett ylande.
 
Fråga 1. Kan indianer yla?
Fråga 2. Hur låter en indian som ylar?
Fråga 3. Om indianer inte kan yla, hur låter dom då?
Fråga 4. Vad kallas, om inte indianer kan yla, deras läte?

Svar 1. Indianer kan inte yla. Inte på riktigt i alla fall. Det är mest hundliknande djur som ylar, inte människor.
Svar 2. En indian som ylar, låter som oss andra människor när vi försöker yla, ett människoyl alltså.
Svar 3. Dom låter ungefär som följande: aaaoaoaoaoaoaoaa... (Säg ett långt aaaa. Klappa samtidigt munnen med handen. Så låter en indian.)
Svar 4. Har fortfarande inte kommit fram tillcka... vad detta hogande kallas, men tills vidare får det kallas för indianjoik. Punk slut!


Imorgon bär det då av till älskade saknade Kåbdalis! Ska bli så härligt att få vara där en sista gång. Och det kommer bli 3 hela dagar där. Känns skönt att det blir en hel lång helg, när jag bara har varit dit 3-4 ggr under hela säsongen. Men så är det när man sköter om sina fåglar. OCh jag har faktiskt tur också, det ska ju vara sol och värme hela helgen! Känns himla bra!


Dagens ordspråk:
"Finns det intelligent liv på andra planeter kan det ju finnas även på den här."

Tandlöst tandtroll vårdar fåglar

Sitter här, mitt i natten, ensam hos mina fåglar.

Idag, eller rättare sagt igår, så var jag och drog en tand till. Jag har nu bara 27 tänder kvar, och i slutändan kommer jag att ha 26st kvar. Anledningen? Ja, den är inte att jag har cyklat omkull och slagit ut båda framtänderna eller så, utan att jag har dragit två tänder. Och jag kommer att dra en till, om drygt 2 veckor. Anledningen till att jag drar tänder är sådan att jag ska få tandställning, om exakt 3 veckor för övrigt.
Jag börjar känna att det börjar göra ont igen. Måste nog ta nå piller snart. Tandläkaren höll aldrig på att få ut tanden. Hon vred och vände och böjde i all evighet, kändes de som i alla fall. Men tillslut så kom den envisa lilla tanden ut. Tyvärr var det nog dragkampen mellan tanden och tandläkaren som gjort att jag fått ont i hålet där tanden en gång har suttit. För när jag drog första tanden i fredags, så drog han nästan bara ut den. Och ingen värk hade jag sen. Nu får jag hoppas på att hon har tränat upp sina muskler till nästa gång jag drar.Bara så ni vet, så jobbar jag natt på Ugglan och ser till så att dom gamla sover gott.

Dagens ordspråk:
"Många är aldrig riktigt jämnåriga med sig själv."

Matbloggstoppen
RSS 2.0