Trött

Är gode så trött nu, och vad kommer jag inte vara imorgon och på lördag? Blev sent i onsdags, såg Avatar med Annika, Anton och Jonas och var inte hemma förän strax innan 12. Upp 7 och iväg och jobba 8. När jag slutade kl 16 for jag till Vidsel, åt middag på 2 minuter, bytte om och iväg på nästa jobb. Blev 11,5 timmar idag. Och nu har man sett Greys och True Blood och klockan är över 12 igen. Skynda borsta tänderna och lägga sig i kalla sängen. Upp 6:45 imorgon, börjar 8 och ska köra från Vidsel.

Godnatt

Stökig hall hemma hos fröken Norén. Och så...

dsc00934 (MMS)

Stökig hall hemma hos fröken Norén. Och så får det förbli några dagar till. Godnatt


Början på en ny era

Ja, kanske inte riktigt, men imorgon börjar jag på mitt nya jobb. Ska bli så himla kul och spännande! Jag riktigt längtar! Börjar kl 9, men blir inte mycket till sovmorgon då jag måste upp och duscha och sen ska köra till Älvsbyn. Måste fara senast 8, vill ju hinna förbi med alla mina grejer till lägenheten innan jag börjar jobba.



Imorgon börjar Konsum och Ica sälja filmen Avatar, så det första jag skulle ha gjort då jag slutade var att springa på Konsum och köpa den. Men då har jag ju väldens bästa mamma som hade köpt den på Ica i Vidsel idag. Jippi! Tack mamma! Så det blir nog att se den imorgonkväll, efter träningen.

Nu ska jag se gårdagens Arn. Godnatt

Hem och se CSI

Nu har jag slutat jobba, så nu ska jag hem och se på kvällens CSI.

Från 16 till 19:30 hade vi inte mycket att göra här. Har vikt servetter, gjort bestickpaket och städat. Jag stod på alla fyra och torkade av plattorna nedanför baren. Mycket skitiga kan jag lova. Tänk er en massa öl- och spritspill. Blä.

SötJenny har gjort en lista på gamla filmer som jag bara måste se. Fast i slutändan bestämde vi att vi skulle träffas en gång var tredje vecka och se några filmer. Vi bestämde även att vi skulle vräka i oss en massa snarra och godsaker. Låter inte så dumt, hah?!

Långprommis

Bella kom och väckte mig vid kvart över 9. Då fick jag bestämma om jag skulle fortsätta sova och sen fara på VuxenBarn, eller om jag skulle stiga upp och gå upp till forsen. Och det blev det senare alternativet. Så det var bara att stiga upp, klä sig och dricka en shake. Man vill ju inte äta en massa frukost och sen gå i en dryg timme. Klockan var 10 då vi började gå, och jag tror vi var framme strax efter 11. Så nu har Bella charmat alla farfars arbetskamrater. Och hon var på sitt allra mest strålande humör. Hon hittade till och med en ny kompis.





På väg hem igen så fick hon sitta i vagnen hela vägen till stoppen in mot Vidsel. Då la vi ner henne så hon skulle somna. Och det gjorde hon.

Nu ska man bara duscha, äta lite halloumi och sen iväg och jobba. Börjar kl 16. Byebye.

Godnatt


Kl 1 inatt hjälpte jag Cecilia med att knäcka ägg. 100 var knäckte vi, och detta är mina 100 knäckta ägg.

Började 12 igår, för nu kan jag verkligen inte säga idag längre. Började 12 igår och slutade halv 4 nu på morgonen. Börjar om kl 12 idag igen och jobbar hela kvällen lång. Har aldrig jobbat en söndagkväll tidigare tror jag, köket stänger ju redan 19:30 tror jag, 2 timmar tidigare. Så jag hoppas inte jag blir så sent hem idag.

Vad har man gjort på jobbet då? Hjälpt till på lunchen, dukat i kåtan, haft middag i kåtan, plockat i restaurangen, knäckt ägg och lite smått och gott. Räknat kassan och dragit in bufféborden i restaurangen. Känns som man har gjort både mycket och lite.

Nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Inte tror ni väl att man får gå och lägga sig direkt då man kommer hem, kl 4 på morgonen efter 15 timmars arbete. Nej nej. Jag har inga rena arbetskläder, varken tröjor eller förkläden eller västen. Ett byxpar hade jag, men jag kan ju inte gärna gå omkring i byxor och bh hela dagen, hur skulle det se ut? Egentligen var inte kläderna skitiga, men man kan ju inte gå omkring i kläder som luktar rök, tyckte det var nog hemskt att vistas ute bland gästerna nu ikväll. Men men. Nu ska maskinen bara centrifugera så jag får hänga upp kläderna och sova.

Godnatt folket. Eller godmorgon kanske?

Marabou Passion

I torsdag följde jag mamma in en snabbis på Konsum. Går förbi godishyllan och där faller mina ögon på denna.

 

Köpte den genast, brukar försöka smaka alla nya Marabou som kommer ut, så länge det inte är nötter i dom. Tål inte nötter. Och den är så fruktansvärt god! Passionsfrukten gör att chokladen blir lite syrligare, men chilin känner jag inte av annat än om jag äter flera bitar på en gång. Då bränner det lite i halsen. Men riktigt god är den, ni bara måste prova den!

4 timmar

4 timmar är ganska lagom att jobba, tycker ni inte? Skulle bara ha varit mellan 8-12 istället för 18-22. Då har jag kunnat slöa hela kvällen och sett på Andra Avenyn och True Blood. Men nu måste jag vänta ett tag tills det har spelat in klart, och sen se det. Men jag tror faktiskt jag ska börja smyg se AA redan nu på webben, så när klockan blir 23 så hoppar jag i soffan och ser resten där. Låter riktigt smart tycker jag!

Imorgon är det torsdag. Kl 10 ska jag träffa hon från Kommun ang jobbet. Efter det blir det en sväng förbi mina Pärlugglor och BellaBus. Och så vill jag in på MiM, dom har tydligen rea nu. Sen blir det att sola och träna med Annika innan jag börjar på KU kl 18. Fullspäckad dag, men med bara trevligheter!

Fredag blir det nog ett träningspass på dagen innan jag far hem till Vidsel igen, börjar jobba kl 16.



Men nu blir det då TV och godnatt.

Onsdag


Grattis Bella 9 månader!

Idag har jag gjort allt jag tänkte göra, utom en sak. Och den saken kände jag inte för att göra då jag ändå ska flytta hem. Och det var den där garderobsstädningen. Men annars så har jag först och främst städat ur bilen inför sommaren. Skönt att ha gjort bort det. Pappa bytte ju däck och spolade av den i söndags, så nu är den ren och sommarfin. Sen så har jag bloggat, fixat Zaras bloggdesign och dammsugit och skurat i vardagsrum, kök och hall. Känner mig duktig. Nu har jag suttit för länge, så jag har lite ont i ryggen. Men nu blir det att byta om och fara iväg och jobba, kanske ryggen blir bra igen.

Nytt jobb

Jag har en sak att berätta för er. Det är nämligen så att jag inte kommer jobba på Hotellet i sommar, utan på Nyberga i Älvsbyn. Dom ringde igår och berätta att dom tänker öppna upp en tillfällig korttids-avdelning på Nyberga under sommaren, och dom ville ha med mig. Efter lite fundernde hit och dit så ringde jag idag och tackade ja. Så det blir Älvsbyn för mig i sommar, eller från och med onsdag den 28/4 närmare bestämt. Så på tisdagkväll flyttar jag hem till Älvsbyn igen, efter 2,5 månader i Vidsel.

Det känns himla skönt måste jag säga, att få tillbaka större delen av sitt liv igen. Jag får bo i min egen lägenhet igen, börja om med träningen och träffa mina kompisar. Få ett normalt liv helt enkelt. Visst har det varit skönt att bo hemma hos mamma och pappa. Man behöver inte fundera lika mycket på städning och matlagning som då man bor helt själv, och så har det varit betydligt billigare. Men det känns skönt att få börja om igen. Och sen att jag äntligen får jobba med det jag verkligen brinner för!



Det är ju inte så att jag vantrivs på Hotellet, för jag tycker det är ett roligt jobb också. Utan det kommer mest troligt bli så att jag kommer jobba lite extra där i sommar. Och skulle jag bli utan jobb till hösten så var jag varmt välkommen tillbaka. Dom kommer visst att sakna mig, och jag kommer absolut att sakna dom! Inte tal om annat! Men jag kommer att jobba där mer, det är jag säker på. Det är aldrig fel med två jobb.


Andra Avenyn

Nu är mitt skift slut, så nu ska jag hem och se på Andra Avenyn. Kanske man hinner ikapp någon gång i år.

Imorgon är det onsdag, men inte vilken onsdag som helst. Utan det är den onsdagen BellaBus blir 9 månader! Tänk vad tiden går fort. Snart är hon ett år och springer runt i hela huset och skriker. Ja, hon har en röst som heter duga. Oftast pratar hon på som vanligt, bahbah bahbah. Men ibland är det iltjut, även fast hon inte är arg.

Men jag blir hemma i Vidsel ändå. Ska dammsuga och skura hade jag tänkt. Johan har skitat ner golvet med sina kryckor kan jag tala om. Det syntes efter att Bella krypit runt lite idag, tröjan var inte vit längre. Så det hade jag tänkt vara snäll med mamma och göra. Sen ska jag uppdatera bakbloggen och städa lite i min garderob. Och se lite TV förstås.

Men nu ska jag hem och se på AA. Sov gott!

Tisdag

Idag är det tisdag. Bella kom och väckte mig imorse, sötungen! Så vi har busat lite, varit ut och gå i vagnen, sett TV. Sen for Bells och mamma ner till byn, och jag blev kvar här ensam.

Om en halvtimme är jag på väg upp till forsen, börjar 16. Blir nog några fler middagsgäster än igår, hade hela 3 st! Slå det om ni kan! Men tror vi hade två grupper som skulle äta 3-rätters middagsbuffé ikväll. Eller något liknande. Får väl se då jag kommer upp.



Nu ska jag se lite Andra Avenyn innan jag måste iväg. Ha de!

I sommar...

Ska jag ha detta på mig:






Av allt jag beställde från Ellos för nästan två månader sen så blev det bara en bikini och en strandklänning. Men visst är dom snygga?!

Dålig stil

Sista inlägget som syns på min blogg är från i torsdags, och idag är det måndag. Och jag har uppdaterat två gånger sen dess, det här är tredje gången. Är det bara för mig som det verkar vara så här? Blir så himla irriterad!

Sitter ensam i Vidsel. Pappa jobbar, mamma for till mormor och morfar för att hjälpa dom med ugnen och Johan och Zara har farit till Älvsbyn. Bella ligger ute i vagnen och sover, så jag och mamma ska vara  barnvakter idag. Just nu bara jag. Bara hon vaknar och får äta lite lunch ska vi iväg på VuxenBarn. Ska bli skoj!



Nu måste jag nog ut och kika på flickebarnet. Ha de!

Helgen

I fredags var jag som sagt hos Annika och Anton. På kvällen for Anton på lan, så då kunde jag och Annika börja fredagsmyset. Dippade morot och gurka och åt sourcream and onionringar. Supergoda! Såg på Så ska det låta. Vann 5 gånger i Dam 0 innan hon vann över mig! Sjöng och lyssnade på BSB och Westlife. Svinkul! 00:20 började jag packa ihop datorn och traska hem.

Lördag ringde klockan 10. Låg och läste i nästan en timme innan jag steg upp och åt lite frukost. Sen for jag och mötte Annika på gymmet, så det blev ett 50 minuters pass igen. Dusch och hem till Vidsel.

Kl 19 började jag jobba, jag och Kent stod i baren hela kvällen. Var inte så mycket att göra fram till 22, men då barkade lös. Jag, Kent och Sara stod i baren från 22:00-01:30 i sträck! Jag sprang och fyllde upp spritkylen 3 gånger, plockade glas och diskade för våra i baren tog slut. Som tur var så stannade chefen hela kvällen, utan henne hade det inte gått. Vi var helt klart för lite folk. Har ju aldrig varit med på något liknande förut, och trodde i mitt stilla sinne att det skulle räcka med mig och Kent i baren, och Sara som plockade disk. Men det gjorde det inte. helt sjukt vilket tryck på spriten det var! Jag fick fara hem kl 03:00, och då hade vi inte hunnit räkna kassan, men måste fråga någon imorgon om dom vet hur mycket vi sålde för. Fick springa och växla pengar några gånger också, 20-lapparna försvann hela tiden.

Idag vaknade man vid 11:30 tror jag, av att barnvakten tjöt. Stiger upp och hittar en nyvaken flicka i sin farmors knä. Så idag har jag bara busat med Bella, fikat en massa, bakat och sett TV. Slött och härligt. Var ut på en 20 minuters promenad också, för att söva Bella.

Nu ska jag lägga mig och se Vampire Diaries. Natti!

Hos Annika och Anton

Sitter nu hos Annika och Anton och har äntligen lyckats hacka mig in på deras nätverk. Puh, det var jobbigt! Eller nå. Vi, jag och Annika alltså, har varit och tränat på Nautilus idag, himla så skönt det kändes! Blev inte så mycket, 30 minuter på löpbandet i promenadtakt och sen 20 minuter styrka. Blir en sväång imorgon också innan man far hem till Vidsel igen.

Strax efter halv 11 fick jag komma in och göra lungtestet. Blåste 5 gånger, sen fick jag ta bricanyl och vänta 15 min, sen blåsa 5 gånger till. Det blev som ingen skillnad på före och efter, men jag har ju använt pulmicort i 1,5 veckor. Och det har nog börjat göra sitt, trots att jag inte har tagit någon medicin alls på 2 dagar.



Ikväll ska jag och Annika se Så ska det låta, dippa morötter och gurka och äta sourcream and onion ringar. Något nytt och spännande. Man blev glad bara av att se på påsen, alldeles ljusblå och fin! Och så blir det nog lite kortspel och andra spel och så. Trevligt med andra ord!

Känns så konstigt att vara ledig en hel dag såhär, eller i dryga 2 dygn! Helt sjukt, men helt skönt. Och att sova i sin stora säng, det var inte illa heller. Sov riktigt gott.

Godnatt från mig och Rutan!

dsc00927 (MMS)

Godnatt från mig och Rutan!


Hej då!

Nu drar jag till Älvsbyn! Alla utom en stackare har checkat ut (förmodligast pga askmolnet) från hotellet, så dom behöver inte mina tjänster ikväll. Så då drar jag och jobbar på KU istället. Jobblös kan man ju inte vara!

Imorgon blir det en hel dag med min Annika, har saknat henne och våra träningspass! Så vi ska ha tjejdag/kväll medan Anton, Pokki och jag antar Johan, ska ha killkväll. Det här blir bra! En helledig fredag med sovmorgon lördag, det var längesen!

Hemma på timmar

Har sett Greys Anatomy och True Blood från igår. Började se Millennium del 4, men eftersom jag sov mig igenom del 3 så orkade jag inte se det här avsnittet. Har ju sett filmerna, så jag missar ju inte så mycket. Nu ska jag börja se Andra Avenyn, har tre avsnitt att se. Måste göra middag också, kyckling i sötsur sås och ris, easy peasy.

Det är en massa folk som avbokat ikväll, så jag blir ensam att jobba. Skicka gärna mess! En avbokning gällde några militärer som skulle skynda sig hem innan askmolnet från Island kommer över oss. Så jag har väl typ 20 boende att servera ikväll. Blir det fartigt får väl Maria i Repan hjälpa till.



Nu har äntligen Zara tagit tummen ur och skickat lite bilder till mig och Sofie, så få se vem som vinner the battle. Skulle borda börja med den nu på en gång, men kände inte riktigt motivationen för det, och så vill jag se bort Andra Avenyn. Men på lördag eller söndag hinner jag nog börja. Är ju ledig hela söndag så.

Tidig morgon

Usch, måste upp 6:15 imorgon. Är inte alls van det nu, men har man frukost så har man. I och för sig så hade jag ju frukost påskhelgen, men jag steg ju upp 7 då. Alla minuter extra man får sova på morgonen gör så stor skillnad. Skillnaden mellan 8 och 9 är inte så stor, men mellan 6 och 7 eller 7 och 8 är enorm! Håller ni inte med mig?

Har varit förbi min BellaBus idag. Hon var inte så pratglad, men hon har börjat klättra på en. Sitter man på golvet och håller henne i händerna så börjar hon klättra upp på en. Då hon kom så högt upp som på magen blev det svårt att klättra högre, men snart är väl inte det heller några problem. Ungen växer ju så det knakar!

Mamma börjar misstänka att jag har magkatarr, så nu är det bäst man inte äter en massa dålig mat. Har haft som ont, fast ändå inte, precis där revbenen går ihop. Känns nästan som att man är hungig, fast ändå inte. Mamma sa att magkatarr är så, så då tror jag på det. Har ätit tre middagar idag pga det. Först våfflor vid 15-tiden. Sen 17:30 åt jag en liten bit hemgjord pizza. Och då jag kom hem från jobbet, runt 22:30-tiden, åt jag lite lasagne. Läste att orsaken till magkatarr kan vara bland annat stress, fet mat och dåliga matvanor. Och jag har haft knäppa matvanor nu i 2,5 månader. Men stressad är jag då inte, har ju varit ledig i nästan 2 veckor, och det är lugnt på jobbet just nu. Men det är bara att försöka äta lite mer regelbundet och bra mat.

Nu är det bäst man lägger sig och sover, upp tidigt som ni vet. Gonatt!

Städning


BellaBus i sin nya pulka.


Nu har Noréns stora vårstädning börjat. Det går väldigt sakta, men det gör ju ingenting. Har tvättat en maskin idag och hängt upp den. Sen har jag skottat fram altandörren i köket, så mamma kan öppna den då hon får sina svettil. Sen har jag städat så jag fick tillbaka min underklädeslåda på toan, behövligt. Nu ska jag ta och stryka en massa örngott och skjortor.

Skulle egentligen ha jobbat nu, men bytte med Vegard. Så sovmorgon blev det, sov till drygt halv 10. Skönt!


Godmorgon!

Äntligen hem och sova

Blev ett 12 timmars pass idag. Började 11 idag ochs lutar nu 23:30. Och så har man haft en halvtimmes rast. Så 12 timmar då. Puh. Känns i rygg och ben. Hem och sova. Eller kanske hem, lägga sig i sängen, se NCIS, sen sova. Tror det blir så.

Idag har jag och Vegard möblerat om vid fika/kaffedisken. Har flyttat kaffemaksinen en meter ungefär. Blev mycket bättre! Och det är många som håller med. Det är bra.

Godnatt!

Godnatt

Jag skulle ha legat och sovit för flera timmar sen, för jag har inte sovit så många timmar som jag borde ha gjort dom senaste dagarna. Men när man då har varit borta har man missat en del på TV. Efter att ha sett Percy Jackson och kampen om åskviggen med mamma och Martin, så såg jag Cougar Town, Gossip Girl och sist Desperate Housewives. Funderar om jag ska lägga mig i sängen och se klart Vampire Diaries från i torsdag, började se det lördagmorgon innan jag for iväg och jobbade. Så har bara en knapp halvtimme kvar på det. Skulle ha varit skönt att se det, för sen har jag FlashForward, NSIC, Millennium del 4 och två Criminal Minds kvar att se också. Puh.. Det är jobbigt att vara serieberoende.

Nä, ska nog lägga mig med datorn och se Vampire Diaries nu. Blir jag aptrött så stänger jag av den och sover.

Godnatt!

(Sorry för uteblivna veckans tips)

Så här fint gör vi det på Pite Havsbad.

dsc00920 (MMS)

Så här fint gör vi det på Pite Havsbad.


Äntligen får man lägga sig i hotellsängen....

dsc00919 (MMS)

Äntligen får man lägga sig i hotellsängen. Som jag har längtat! Godnatt.


Madrass

Ikväll gjorde jag äntligen det där madrassåket som jag längtat länge efter, och att bara få vara barnslig igen. Jonas åkte också med, och herregud vilken fart vi fick upp! Speciellt andra åket, då var det då faktiskt han som började bromsa. Massor kul!

Hann säga hej till Erika, Malin och Tony också, dom har hyrt stuga över helgen. Typiskt bara att jag skulle jobba imorgon (lördag), så jag hann ju inte vara där så länge.

Vad har man annars gjort idag? Låg under täcket till halv 12, och sen har vi sett på Medium i den andra bädden. Vi har inte gjort ett dugg idag alltså. Ja, lagat middag och diskat. Inget annat. Men det har varit himla skönt det också, för det har ju ändå inte varit något bra väder idag. Snöblandat regn, hela dagen. Från igårkväll till nu fortfarande.



Imorgon blir det jobb på Pite Havsbad, få se hur det kommer gå. 8:30 åker vi från vårat hotell, och 10 börjar vi jobba. Blir även att sova över där. Fast det enda jag ser fram emot med övernattningen är dom sköna sängkläderna, för tyvärr har man som vant sig vid hotellfrukost. Och Havsbadet har tydligen precis samma frukostbuffé som vi har. Men rostade mackor, melon, löskokt ägg och bacon är ju inte helt fel ändå!

Kall i livet

Många undrar vad deras kall i livet är. Vad som är bra för en själv. Vad man vill göra. Jag har nog aldrig riktigt vetat vad jag vill göra, men jag är säker nu. Efter en kväll på Pärlugglan behöver jag inte längre undra. Det är det här jag vill göra, det är det här som är mitt kall här i livet. Jag vill jobba som undersköterska. Jag vill jobba på ett äldreboende. Och helst av allt vill jag jobba med mina Pärlugglor! Saknar er så!

Försäkringskassan

Nu måste jag ju berätta en glad och trevlig nyhet.



Förra veckan måndag hade jag två missade samtal och ett röstmeddelande. Då det var dolt nummer var det ju inte annat att göra än att lyssna av meddelandet. Och vilken chock jag fick! Det var min handläggare på FK som berättade att efter att ha läst mitt brev och pratat med min läkare så hade hon bestämt att jag (trots allt) skulle få ut sjukersättning. Wihoo! Det trodde jag aldrig!
Fredagen innan ringde nämligen min läkare och sa att hon hade pratat med min handläggare i 15 minuter (!). Hon hade varit arg och alla delar, men dom kunde inte komma överens. Handläggaren sa att jag inte skulle få ut någon sjukersättning för att jag 1) blev sjukskriven via telefon och 2) läkaren hade skrivit att jag var undersköterska, fast jag var ju arbetslös. What?! Jag ÄR undersköterska OCH arbetslös. Men jag hade ju som räknat med att inte få något efter det. Men brevet måste ha fått henne på andra tankar. Jag skrev bland annat att jag kunde ju inte gärna ljuga och stämpla arbetslös på kassakorten, trots att jag inte kände mig frisk nog att kunna jobba. Hade dom ringt mig så hade jag ju tackat nej pga att jag inte skulle klara av att jobba, jag var inte bra i ryggen. Och därför så stämplade jag ju sjuk på kassakorten. Så i onsdags hade jag mina pengar på kontot! Kändes nice! Himla skönt att ha fått rätt, FK kan inte trampa ner alla.


Läkarbesöket

Ja, inte var det mycket man fick veta där inte, fast ändå fick jag veta en hel del. Jag fick gå på tå, gå på hälarna, böja mig mot golvet med raka ben. Han böjde i armar, ben och fingrar. Slutsatsen av det hela var den att jag är överrörlig, och överrörliga människor har lättare att få ont i kroppen. Så just det sa mig väl inte så mycket. Jag ska promenera och träna, det är bästa medicinen. Speciellt magen.
Men sen så började vi prata om min astma och mina mediciner, så jag ska få en kallelse till en s-blabla-någonting och kolla min lungkapacitet. Han tyckte jag skulle lära mig ordentligt om min astma, jag måste känna den. Han jämförde astmatiker med diabetiker. Diabetiker kollar blodsockret ofta. Astmatiker ska kolla lungkapaciteten ofta.

Så, nu måste jag försöka ta tag i träningen igen på allvar. Är jag inte på byn och Nautilus så får jag väl göra det bästa av gymmöjligheterna i Vidsel. Nu måste jag verkligen ta och kolla upp gymet på hotellet. Det ska tydligen suga, men något användbart måste det ju finnas där. Eller?

En dag på byn

Vaknade 8 imorse efter en hemsk kväll igår. Min mage var inte som den brukar, och jag vet inte varför. Uppsvullen och stenhård. Och ingenting hjälpte. Men imorse var den som vanligt igen, tack och lov.

Sitter nu i Vidsel och väntar på att tvätten ska bli klar, mamma ville ha lite handdukar tvättat så är det gjort, slipper vi göra det sen. Sen ska jag iväg till Älvsbyn och stanna där hela dagen och kvällen. 13:40 har jag en läkartid (för ryggen), och efter det ska jag vara med världens bästa Jennifer! Dret är ju så himla länge sen vi sågs sist, längtar efter en kram! Blir middag med henne, för annars hinner vi ju knappt träffas. Får väl se om den blir inne eller ute.

Innan läkarbesöket hade jag tänkt hinna med en sväng förbi hemma. Sen måste jag upp på AF och lämna in några papper för att få ut lite kosing, och så måste jag fylla i ett annat papper som A-kassan ska ha.

Som ni kanske läste igår så gjorde jag årets första åk, vilket innebär träningsvärk idag. Insida lår, vader, mage, rygg, armar. Som ett helt träningspass! Imorgon blir andra åket, vilket innebär att träningsvärken som hinner bli värre till imorgon, förhoppningsvis är betydligt mindre på torsdag. Man kan ju alltid hoppas! Köpte bara ett förmiddagskort, eftersom jag inte alls är så fräsch just nu. Vår = allergisk = täppt i både näsa och luftrör. Och på allt detta är jag hes. Söndag var nog värst. Åkte i alla fall med Jonas hela dagen, trevligt med sällskap! Sen blev det en glass (Magnum gold) i solskenet. Nice!



Nu verkar tvättmaskinen strax vara klar, så det är väl bäst man loggar ut och drar iväg mot byn.

Premiäråk! Solen skiner och backen är bra,...

dsc00915 (MMS)

Premiäråk! Solen skiner och backen är bra, och nya stolliften är cool!


Lite av varje

Ja, Jennifer, det blev jag som vann! Och ja, Tea, jag längtar så mycket till september någongång! Och Isabelle har börjat masa sig fram och kan ta några stapplande steg om man ställer henne upp. Himmel vad fort dom utvecklas dom små liven!

Sitter här hes som få och ska snart börja köra hem till Kåbban igen. Solen skiner för fullt ute, det gjorde den redan 7 imorse. Funderar om jag ska köpa ett eftermiddagskort idag, eller om jag ska sitta ute och sola. Har inte bestämt mig än. Blir då en tidig kväll ikväll, så mycket vet jag. Lillan vaknade 6:40 och började leka omkring och skulle prompt rulla på faster, som helst hade sovit dom där 20 minuterna extra. Blev senare än tänkt inatt, kom hem typ 1:15. Trodde att klockan bara var runt halv1, men så var det inte.

Hoppas ni haft en trevlig påsk, det har jag! Nu ska jag hem och äta godis!

Iväg "hem" igen

Nu har jag som jobbat färdigt, bara besticken kvar. Sen ska jag ner till Vidsel och handla och förbi huset fär att hämta lite mer saker. Sen hem till Kåbban igen. Jag är ju så snäll, så jag ställde upp på frukost jobb idag och imorgon.

GLAD PÅSK!

Game of life. Vem tror ni vinner?

dsc00911 (MMS)

Game of life. Vem tror ni vinner?


1 april

Jag kom alldeles nyss på att det är första april idag. Jag har inte blivit lurad, och inte lurat någon. Jag har nog kanske växt ifrån det lite.

Nu har jag suttit i 20 minuter och försökt ladda upp samma bild, men nu ger jag upp. Jäkla mobila bredband! Så nu får ni inte se sköningen våran. Hon har fått premiäråka pulka idag. Hon var nog inte lika fötjust i det som det jag och Zara var.

Matbloggstoppen
RSS 2.0