Barnvakt

Idag har jag fått vara med min älskade BellaBus! Vi har gått på promenad, hälsat på på mitt jobb och varit och grattat Annika som fyller år idag. Grattis vännen!
Hon har varit på sitt allra bästa humör, trots att det är ett tag sen vi träffades och att hon träffat en massa nya människor idag. Hon är bäst!Har försökt skapat ett youtube-konto, men det går inte bra. Hade tänkt lägga upp en film då hon härmar mig. Har ju fortfarande inte helt återställda lungor efter "förkylningen", så jag går ju runt och hostar hela tiden. Då vi hade kommit hem till henne efter att Zara var klar hos frissan så hostade jag. Tror ni inte hon börjar härma mig då! Sätter handen för munnen och låtsashostar! Himla skönfis! Ska försöka fixa det, så ni får se det någongång. Kanske skapar ett videofyme-konto istället. Någon som vet vad skillnaderna är?


Var bara tvungen lägga in denna knäppa bild, hon håller på att skratta!

NUS-bild


Tchaikowskys violinkonsert, solist Sofie Ye.

NUS

Ja, så är man hemkommen från helgens NUS-läger. Himmel alltså! Vi fick skäll dom första övningarna kan jag tala om, och det var befogat. Talar jag för mig själv så hade jag övat ca 20 minuter totalt på två av låtarna, men sen hade jag ju lite svårare då jag aldrig spelat dom förut med orkestern. Men jag tror inte det var många som hade övat under sommaren, eller jag vet att det var så. Nåja, inför Scensommarkonserten idag så hade vi övat upp oss rejält. Lät betydligt mycket bättre idag än i fredags. Tack för det! Men jag har fått en sönderspelad överläpp på köpet, mindre kul. Nu ska den få vila och läka fram till på fredag då det blir att spela igen.Det här är en helt underbar låt som vi har fått skrivet till oss av Emil Råberg. Jag vet att inte alla uppskattar symfonimusik, men tar er gärna tid att lyssna, ni kan ju spola fram och greja, men lyssna! Det är så himla bra! Mitt favoritstycke verkligen! Den här inspelningen kommer från i höstas då vi var till Umeå på Norrlandsoperan och spelade den för första gången.

Vad har jag mer att förtälja om helgen? Gick ju och blev förkyld i slutet på veckan. Onsdag levde jag på halstabletter och på torsdagen så slog det till i luftrören. Efter en massa koncentration i fredags hade jag ont i huvudet och antagligen feber på det. Går runt och hostar, men känner mig betydligt piggare idag än i fredags. Så man är väl på bättringsvägen.

5-7 november drar vi till Uleåborg och knäcker finnarna totalt! Ska bli himla skoj att spela tillsammans med dom. Vi ska bland annat spela Pirates of the Caribbean!

Nytt läger, nya naglar

dsc01082 (MMS)

Nytt läger, nya naglar


Nu är man grönögd!

dsc01081 (MMS)

Nu är man grönögd!


Tallin

Tisdag den 7 september är jag i Tallin hela dagen! Hur mysig ser inte Gamla Stan ut?!

Vi har ju samlat ihop all dricks på hotellet tillsammans i sommar, för att kunna hitta på något kul. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, om vi skulle ha fest eller göra något annat. Har varit prat om både Las Vegas och Bulgarien, men så höga tankar ska vi nog inte ha om våran dricks. Men en kryssning mellan Stockholm och Tallin blir det!

Söndag den 5/9 börjar vi rulla med minibussen från Storforsen och ända ner till Värtahamnen i Stockholm. Kommer väl fram på förmiddagen någon gång, så då hinner vi med Stockholms stad några timmar. Tydligen är det inplanerat en barrunda då, men den har då inte jag tänkt gå på. Jag vill gå på stan!
17:45 går båten från Stockholm, och kl 10 är vi framme i Tallin. Så då blir det middag och trevligheter på båten den kvällen. Sedan har vi hela tisdagen i Tallin, 8 timmar att strosa runt i en helt ny stad, i ett helt nytt land. Ska bli hur spännande som helst! Undrar vad ester äter till lunch?
18:00 går båten tillbaka, så då blir det en kväll till där. En lugn sådan för mig. Har så stort lovat att jag kan köra hem (inte hela vägen naturligtvis), men hur jag ska klara av stockholmstrafiken vet jag inte. Och sen vet jag inte om vi ska vara kvar i Stockholm hela onsdagen, eller om vi börjar köra hem direkt vi stigit av båten kl 10 på morgonen.

Men fatta hur kul vi kommer att ha! Jag ska tömma kameran och ladda upp extrabatteriet. Vilken tur att jag har köpt en liten smidig kamera som ryms i handväskan, för här ska tas många kort kan jag lova!

Insändare

Ni kan nog vänta er en insändare i PT snart från oss på Fyrklövern. Dom på jobbet tyckte jag hade skrivit så bra i det tidigare inlägget, så dom fortsatte på det så det skulle passa för allas ögon och öron. Det blev en hel A4, och den har skickats runt till hela kommunen tror jag. Sossarna har fått brevet, chefer har fått brevet, Sjukvårdspartiet och många fler har fått brevet. Jag hoppas att Piteå Tidningen hör av sig!

Hittade även annonsen på våra tjänster nere i vårat postfack. Eller, lappen låg i allas postfack. Känns rent ut sagt förjävligt att se lappen. Men söka ska jag. Måste bara slipa till CV först...

Idag, eller ikväll, har man varit effektiv. Har städat och skurat och renbäddat och flyttat runt här så det stått härliga till. Imorgon blir det att hämta en ny gäst, papper hos vikariesamordnaren och sen till hotellet på kvällen för jobb där.

See Yaa

Om två veckor

Är jag på väg hem från...?Kan ni gissa?

Älvsbyns Kommun, DÖ!

Älvsbyns Kommun kan gå och trycka upp nåt stort där bak för att sedan gå och dränka sig. Tror inte det finns en kommun i hela Sverige som bryr sig mindre om sina anställda, för att inte tala om dom gamla och sjuka.

Igår skulle som sagt KS (kommunstyrelsen) ha möte hela dagen lång, där bland annat Fyrklöverns fortsatta verksamhet skulle tas upp. Vi väntade och väntade på att få ett svar, vi var ju lovade det. Inte fick vi något svar.
Då fick vi veta att dom skulle ta upp förhandlingarna idag igen, så då har vi suttit hela dagen idag på helspänn och bara väntat på ett besked.
13:30 hade vi p-möte, och vår chef hade inte fått reda på något. Precis innan vi ska avsluta mötet så ringer hon vi väntat samtal från, och chefen går iväg. Kommer tillbaka och börjar bläddra i sina papper för att berätta hur hög sysselsättningsgrad vi jobbar. Så går hon iväg och kommer tillbaka strax igen. Och detta är vad vi fick veta:

* Vi vet inte hur länge Fyrklövern kommer att finnas kvar.
* Vi kommer att få en förlängning på 2 veckor.
* Våra tjänster ska utannonseras internt, typ redan imorgon.

Så egentligen vet vi inte ett jäkla skvatt! Mest troligtvis kommer vi inte att få fortsätta på våran avdelning. Ja, i två veckor till, till den 14 eller 15 september. Sen vet vi inte vad som händer. Men, vad händer om ingen av oss vill ha förlängt i två veckor då? Vem ska då jobba dom två veckorna? Vem ska ta över efter dom två veckorna?

Förts och främst har man slitit hårt i 5 år, jobbat dag som natt, veckodag som helg. Inte haft många lediga stunder vissa perioder. Tacken för det är att man bli svartlistad och inte får jobba alls. Efter att ha bönat och bett på mina bara knän blev jag tillåten att jobba några dagar under julen.
Sen blir man överlycklig över att dom ringer och erbjuder en ett jobb, även fast anställningsformen var den sämsta tänktbara. Men samtidigt vågde man inte riktigt tacka nej, då kanske man aldrig mer har blivit erbjuden jobb. Vem vet?
Vi börjar 3 dagar innan vi ska öppnas med att slita som djur för att fixa ihop en hel avdelning, det är inte det lättaste kan jag tala om. Och efter öppningen var det kaos och oreda ganska många veckor innan vi kom in i dom nya rutinerna.
Och vad är tacken för det? 7 dagar innan våra anställningsavtal går ut vet vi fortfarande inte om vi får fortsätta, eller ens om avdelningen får fortsätta finnas kvar.

Det enda jag och mina arbetskamrater vill är att få ett rakt svar. Kan dom inte bara bestämma att Ja, vi fortsätter hålla öppet eller Nej, vi stänger ner hela avdelningen den 31 augusti. Och om avdelningen ska fortsätta att finnas, kan dom inte bara säga rakt ut att Ja, ni får vara kvar eller Nej, era tjänster kommer att annonseras ut och ni kommer inte att få söka dom.

Inget svar

Vi har väntat och väntat. Så fort telefon har ringt har vi svarat på helspänn. Men aldrig att samtalet kom som vi väntade på. Så då får vi gå halva dagen imorgon och vara spända och förhoppningsfulla. Men dagen kommer nog gå fort, två möten har vi inbokade, och sen jobbar jag kvällen på hotellet. Är länge sen man var där nu.

Rapport, sen hem och sova.

True Blood säsong 3

I helgen fick jag frågan om jag såg på True Blood. Självklart, fast jag ser den ju på TV. Men nu har jag letat fram lite info om när den ska börja sändas i Sverige, och det händer först 2011! Det är ju flera månader dit! Och dom har precis sänt avsnitt 10 i USA. Hur ska jag kunna vänta ett halvår innan jag får börja se den?!


Fortsättning?

Ringde på jobbet vid 13-tiden för att höra om dom hade hört något om avdelningens fortsättning. Men det hade dom inte. Chefen var med på mötet och hade inte kommit upp än. Men 15:15 börjar jag jobba och tills dess måste dom ju ha fått ett besked. Vi hoppas på förlängning! Håll tummen hårt!

Salt

Först vid 18 blev det pizza på Okey. Vi var lite sena dit, och sen försökte vi få tag på Erika som inte hade något täckning. Så det blev lite senare än tänkt. Nåja, det blev en bra kväll ändå!
När vi kom till mig blev det först Med vilda gester och sen Med andra ord. Det var bara Erika som vann båda spelen. Sen såg vi filmen Salt, med Angelina Jolie. Faktiskt riktigt bra!Evelyn Salt är en CIA-agent som svurit att skydda och älska sitt land. När en avhoppad kollega anklagar henne för att vara intim med ryska spioner måste Evelyn rentvå sitt namn.


En sväng till stan

Ja, var med Annika en sväng till Piteå idag, då det inte blev något igår. Hon hittade två tröjor, jag 2 läppsyl. Jag vet att det inte stavas så, men jag ides inte tänka (lypsyl ser ju heltokigt ut).

Sen jag kom hem, för 2,5 timmar sen har jag hunnit plockat undan, dammsugot, duschat och tvättat fyra maskiner. Det mesta håller fortfarande på att torka, hoppas det blir torrt snart! Ska ju iväg och äta om 40 min.

Nä ni, nu ska jag snart vara trevlig hela kvällen lång. Ha de!

Hej Älvsbyn!

Ja, vi kom oss inte så långt som ni kanske förstår. Annikas knä började inte må så bra, så det var bara att vända. Men det blev ändå typ 2 mil. Första milen mest bara uppför, och i motvind förstås. Så andra milen blev betydligt lättare.

Nu har vi varit och handlat go´mat och snacks, så vi ska bara svulla ikväll. Anton drar iväg på bio, så vi blir ensamma. Tjejkväll deluxe alltså! Ja, efter middagen blir vi ensamma.

Imorgon blir det att fara till Piteå och shoppa, så Piteå slipper oss inte helt. Har lovat att bjuda lillebror på lunch då han så snällt hade lovat oss att få sova hos han inatt, bjussa på middag och skjuts mellan han och stan. Då måste man ju bjuda på lunch, bara för besväret.

Hej då Älvsbyn!

dsc01074 (MMS)

Hej då Älvsbyn!


Packningen

Igår satt jag coh Annika på MSN för att bestämma vad vi behöver ha med oss på cykelturen idag. Men tror ni att allt man plockat fram stämmer då? Näe, det blir bara att packa om då man kommer hem. Annan utstyrsel för ikväll blir det, varmare sådan. Och så måste man ju fundera på vad man ska ha för matsäck med sig... Russin och mackor tror jag det blir. Mackor med skinka, ost, gurka och orient, MUMS!

Stora planer

Idag kom jag på värsta bästa idén, och Annika var med på den. Då jag slutar jobba imorgon ska vi cykla till Piteå! Och så sover vi över och cyklar hem på lördagen igen. Sen behöver vi inte träna på 2 veckor eller så.
Då jag slutar ikväll ska jag köra ner till Nystrand och hämta en hjälm hos en kompis. Jag kommer säkert se heldum ut i den, men man borde ju skydda dom stackars hjärncellerna som finns kvar. Så måste man börja se över lite packning och så. Vi ska nog gå ut på kvällen, så man måste ha med sig nå snygga kläder också. Men det bli av den tunna, lätta sorten. Men samtidigt ska man kunna gå på stan i det också, för är man ändå i stan vill man ju hinna kolla affärerna. Och sen måste man börja ladda upp för hemfärden också. Måste vara hemma allra senast 17.Nu hoppas vi på medvind båda vägarna!

Spökar det?

Blev faktiskt lite rädd för ett tag sen. Hade spotify på, men så skulle jag ringa ett telefonsamtal. Så jag tryckte på space, för då pausar man ju. Och musiken tystnade direkt. Jag ringde mitt samtal, och precis då jag la på så började spotify att spela! Reklam dessutom. Jag var i sovrummet då jag prata i telefon, och datorn står i vardagsrummet. Så lite rädd blev jag. Eller rädd blev jag väl inte, men lite mysko kändes det ju.


Ny tröja

Usch, vad kallt det är! Har frysit konstant sen vi klev ur bilen i Piteå. Funderade där ett tag på att ha jeans och tröja, men kände inte riktigt för det. Dessutom sken ju solen. Men jag skulle ha haft helly hansen kalsonger på mig tror jag. Brrr... Ska sommaren sluta vara varm kan det ju bli höst direkt så man vet hur man ska klä sig. Snön får gärna komma tidigt i år.

Blev inte så lång runda på stan. Hade ju trott att vi skulle shoppa till typ 7 och äta sen, men så blev det inte. Men jag hann ändå hitta mig en tröja på Gina Tricot! Kunde bara inte motstå!


Gina Tricot, 99:-


Nu ska jag i nattkläderna och se tv ett tag. Tror det blir en hyffsat tidig kväll ikväll. Men det återstår att se...

Nu är man på väg till Piteå på personalmid...

dsc01073 (MMS)

Nu är man på väg till Piteå på personalmiddag. Mys!


Mycket som händer

Jobb 6:45-14:15. Sen ska jag skynda mig på Ica och Apoteket. Sen hem och duscha och fixa till sig innan vi drar till Piteå för Personalmiddag. Kommer bli skoj och gott!

StädningSåhär såg det ut innan jag började riva ut allt ur hallgarderoben. En enda hög med allt möjligt. Allt från dasspapper till tvättmedel och sommarspel.
Men nu har jag dragit in en hylla, den som stått i badrummet, och packat in lite skor i den. Bland annat.Lite bättre ordning kanske. Men då det blir vinter blir det väl att städa om där igen. På någon månad då alltså.

Nu ska jag iväg på Ica och hämta ut ett paket för andra gången idag. Lite konstigt. Fick sms-avi imorse, så då for jag och hämta ut paketet. Nu fick jag en pappers-avi. Varför fick jag inte båda som sms eller båda som pappers? Mysko det där. Men ett paket ska hämtas ut i alla fall! Finns en del presenter och julklappar i det! Någon gång ska man väl börja i tid, slippa köpa allt i sista sekund.

Beställning

Nu har jag lagt iväg en beställning på lite bilder. Mormor har beställt några bilder med mig, men det har tagit typ 1,5 år att fixa det. Men nu är det gjort! Mest bilder på Bella såklart, men vad hade ni räknat med?! Sen är det någon bild på tårtorna jag har bakat, på gamlingarna och på min bästa vän!

Nu ska jag städa klart i garderoben.

Tävla om ett presentkort

Jag är med och tävlar om ett presentkort på saray.se genom Fokis blogg.


Hoppas verkligen jag vinner för jag har sett ett antal örhängen som jag hade tänkt beställa. Vinner jag så kan jag ju beställa lite till också! Så blir man höstfin på köpet!

Sjukgymnast

Ringde då jag vaknade imorse till sjukgymnasten min, och fick en tid redan idag. 14:45 var jag där. Och han tyckte det var himla konstigt att det bara togs en röntgen på bäckenlederna, för det är så sällan man har något fel där, det brukar komma från ländryggen om det är något. Men han såg då dom tre nedersta diskarna, och dom såg då normala ut. Men han klämde och kände lite han också, och så fick jag några övingar jag ska göra. Frågade även om det var någon maskin på gymmet jag borde hålla mig borta från, och jag skulle inte göra den man vrider sig i, men den har jag inte gjort heller. Sen skulle jag köra ganska lugnt på mag- och ryggmaskinerna. Men annars var det bara att träna som vanligt.

Började ju mitt nya liv idag, och än så länge har jag inte varit sugen på något sött. Är så himla taggad nu, så vi får väl se hur det går. Ska försöka ta mig en promenad varje dag, men det vet jag ju hur det kommer gå. Åt skogen! Men ska åtminstone försöka börja promenera mer. Och så blir det att börja om på gymmet. Ska försöka ta mig något varv på Åsen också.

Wish me luck!

Cykeltur

Igår sen jag kommit hem från lägret visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Solen sken och det var klarblå himmel, men sola kunde jag inte för då skulle jag ha fryst ihjäl. Så himla typiskt att det skulle blåsa så mycket. Men så kom jag på att jag kanske kunde gå ut och gå med Jennifer. Men hon var inte hemma. Så då for jag ut på en cykeltur. Packade vatten, kamera och musik i lurarna, sen bar det iväg. Gjorde ett stopp på graven och åt två jordgubbar, rensade bort lite ogräs. Sen for jag vidare.


Någonstans på vägen.


Hamnade i Tvärån.


Och ända bort till Sikfors.

Cyklade alltså 4 mil igår! Gick så himla lätt dit, så jag kände att det skulle bli skönt att cykla ända till Sikfors. Men då jag vände och började cykla hem igen så kändes det som att jag skulle ha vänt i Tvärån. Himmel vilken motvind! Men jag cyklade och trampade och pustade och stånkade. Hela vägen hem. For förbi Johan och Zara då jag kom till Älvsbyn, men inte var dom hemma inte. Då var det bara att cykla hem. Var ganska död kan jag tala om. Stretchade och sen blev det en lång varm dusch. Och ingen träningsvärk än! Trodde jag inte skulle kunna gå idag, men jag får väl vänta till imorgon innan jag jublar.

Vad händer i våra länder?!

dsc01070 (MMS)

Vad händer i våra länder?!


Asiat?

Nu är jag tydligen delvis asiat också.

Jag?


Flög som en vante

Det första som händer när jag kommer till lägret idag är sport och fritidsaktiviteter. Först spelar vi lite brännboll, mitt lag förlorar big time. Sen börjar vi spela fotboll. Hinner inte mer än börja så krockar jag och en kille i hög fart. Riktigt hög fart! Jag flög som en vante genom luften och landade rakt på vänsterknät. Haltade 1 minut, sen kändes det bra igen. Vi slog oss inte så hårt (som tur var) med tanke på kollisionen. Men nu ikväll, efter att man varit ganska stilla, så känns det lite i knät. Inte så konstigt med tanke på att det var det första som landade i backen efter den ofrivilliga frivolten. Vi får väl se hur det känns imorgon. Missar sport och fritid imorgon, och därmed missar jag fotbollen. Kanske lika bra? Eller vad tror ni?


Läkaren ringde

Ja, så ringde det helt plötsligt då jag sitter och vispar ägg och socker på jobbet. Dolt nummer, så man undrade ju vad det var. Men det var läkaren som ringde och berättade att han fått röntgensvaret. Som visade nada. Så han kunde inte göra mer nu än att be mig gå till sjukgymnastiken och få ett träningsprogram som ska minska smärtorna. Och det hade jag ju redan tänkt göra, så fort jag fått svar på röntgen. Så imorgon eller på måndag ska jag ringa min SG och boka en tid.Har ju tänkt fråga han om vilka maskiner jag kan använda och vilka jag ska låta bli på gymmet. Anser inte att gympersonalen är så välutbildade att dom kan säga vilka maskiner jag ska låta bli om jag har dålig rygg och så. Tror en SG vet det bättre. Men förmodligen kommer det inte bli så mycket maskiner i framtiden. Lite armar kan man säkert köra utan problem, kanske någon benmaskin också. Vi får väl se.

Här på jobbet har man rast för tillfället, men vi har varit riktigt effektiva idag. Så nu bakar vi för fullt! MalinG har gjort en banankaka, MalinP en mazarinkaka och jag en kladdkaka i micro. Och så bjuds det på blåbärspaj med vaniljsås till efterrätt för gamlingarnas del. Gud va tjocka vi och dom ska bli!


Bild lånad av Elin.

Fotboll

Jonas skickade tidigare idag ock fråga om jag var sugen på fotboll ikväll. Klart jag var, men jag jobbade ju. Men så fixade han så vi kunde spela senare! Kändes faktiskt lite möttot att fara iväg halv10 på kvällen och spela fotboll. Hade ju hunnit duscha idag, och så skulle jag nog ha behövt en timmes extra sömn. Men jag är himla glad att jag for, för det var så himla skönt! Sjukt jobbigt förstås så man inte har någon kondis alls, men kul! Gjorde två mål dessutom!Nu ska jag snabbduscha och sen gå till sängs. Hade planerat att kanske se klart filmen jag började se igår, men nu blir det på tok för sent. Dusch, snabbläsning och sen godnatt.

Läger imorgon!

Off we go

Nu sitter jag och äter frukost. Jag vet att det är lunchtid nu, men jag steg upp 11. La fram bröd och pålägg som skulle tina och sen hoppa jag i duscen. Har även hunnit dammsuga och bränt ut bilder från båda datorerna. Var tvungen att tömma kameran eftersom den var full. Har inte tömt den sen Isabelles dop den 5 december! Och imorgon börjar Blåsarlägret, så då behöver jag ju plats för alla mina kort. Och det tog ett tag. Men nu är kameran tom och redo att börja fyllas igen.
Hade egentligen tänkt hinna stöka in den gamla hyllan från badrummet till hallgarderoben idag, men det kommer inte hinnas med. Istället packar jag det mesta som jag kommer behöva inför lägret, så är det gjort. Sen drar jag över till Annika en stund. Hon hade fått tag på lite lekar jag kanske kan ha användning för i helgen!

Photoshop: Bella


Före


Efter

Röntgad

Vaknade 10:40 av att jag fick ett sms av Annika. En timme senare var jag där.
Hon hoppade runt på kryckor pga att hon spelade innebandy igår. Vad har jag sagt om den där innebandyn! Man blir bara skadad! Tyvärr... Så vi tog det lugnt och spelade kort. Kan ju säga som så att det inte gick hela vägen för mig.Medan jag var där så kom jag på att jag skulle ju på ÄVC för röntgen idag. Så kl 13 begav jag mig hem för att hämta kallelsen, och så iväg till VC.
En bild senare fick jag fara igen. Men hon sa att det kommer nog ta 2-3 veckor innan läkaren hör av sig! Men blä! Jag hade ju trott att kanske en vecka eller så, men icke. Ja, jag kunde ju ringa ett nummer för att höra vad röntgenplåten visade, men jag får ju inte visa mer än så. Så det är lika bra att vänta tills läkaren hör av sig, så man får veta på riktigt.

Sitter och har rast på jobbet nu. Funderar på vad jag ska göra när jag slutar, men så kom jag på att jag har två filmer på datorn som jag måste se. Men då är frågan om man skulle se Brothers eller Shutter Island. Förslag?

Remember me


Såg den här filmen igår. Riktigt riktigt bra faktiskt! Och jag måste erkänna en sak. Jag har ALDRIG tyckt att Robert Pattinson är snygg, men i den här filmen ser han ju ut som vilken söt kille som helst. Så till alla er som dissar Rob, han är bättre i den här filmen än i Twilight. Och till alla er som Hissar Rob, ni MÅSTE SE FILMEN!

Nya jeansshorts

Nu har jag, eller jag och mamma, äntligen fått tummen ur och fixat till mina nya jeansshorts. Fick ett par jeans i modell pirat för ett tag sen av en bekant till oss. Så då bestämde jag att jag skulle göra shorts av dom. Har hur länge som helst sökt ett par snygga jeansshorts som passar på mig, men inte hittat. Så då blev det ju väldigt billigt att göra så här. Klippa av i rätt längd och bara vika upp lite. Sketasnyggt!Nu ska jag bara slöa fram till 20. Då ska jag se Det okända på 4+. Sen kl 21 är det CSI på 5an. Sen ska jag se en film innan jag ska sova.

The Last Song

Såg ju The Last Song lördagkväll. Himmel så bra film alltså! Men kan det bli annat när den är baserad på en Nicolas Sparks-bok? Skulle inte tro det.
Sjukt bra film i alla fall! Om ni inte sett den, se den. Jag grät så himla mycket mot slutet att det regnade på min axel där jag låg. Usch så bra!!

A story about Family, First Loves, Second Chances and the Moments in Life That Lead You Back Home. 


En dag i bikini

Så härligt väder vi har haft idag! Vaknade efter 9 någongång, hörde barnskrik och folk som sprang runt. Så kändes det i alla fall då man var nyvaken. Men från typ 10 har jag varit iklädd bikini. Varit ute med Bella och lekt. Sen ropa jag fast Hanna som fick komma och plocka våra bryn! Så nu känner man sig äntligen (sen)sommarfin! Sen på slutet innan Hanna och Krister gick hem så tyckte deras kisse om mig. Och han var rätt mjuk faktiskt.


Kan man bli mycket snyggare?!


Även Johan hamnade under plockning!

Hann även fixa till Zara uppi håret innan jag for, dom skulle nämligen på bröllop. Hon fick en jäkla massa hår i alla fall! Tänk vad en volumaster, hårspray och en iCurl kan göra!


Fin kisse.
Nu ska jag ta en snabbdusch, sen ska jag nog se en film eftersom min bok blev kvar i Vidsel.
Natti!

Paketet kom idag!

Helt otroligt! Jag beställde kameran och objektivet igår på eftermiddagen. Och idag kom paketet! Jippi halleluja! Och dessutom följde denna godsak med!
En bild tagen med lilla nya snygga kameran.


Bild taget med telezoomobjektivet.


För er som vet hur det ser ut och så, så stod jag på balkongen på hotellet. Zoomade allt som gick och såhär blev det. Gode zoom alltså!


Lillbusan måste ju fårstås få vara med också. Blåste rätt friskt som ni kanske ser.

Nu ska jag, mamma och Zara se på Girls just want to have fun. Ostepops till!

Nyaste nagellacken

Köpte ju två nya nagellack då jag var till Luleå förra veckan. Ett blått och ett pastellgrönt. Och såhär snygga blev dom på!

Och så avslutar vi kvällen med en tokig bild på mig.Natti!

Nätshopping!

Dessa skönheter är på väg hem till mig nu! Har länge velat ha ett riktigt bra zoomobjektiv, så nu har lillebror hjälpt mig hitta ett bra ett, till ett bra pris dessutom.
Sen har jag ett tag velat ha en ny, liten, superbra digitalkamera. Systemkameran är ju så stor och klumpig, inte kul att ha med sig den överallt. Så en liten kompakt en fick det bli. Passar utmärkt på resor, ryms ju i handväskan! Hur bra som helst!


Objektiv Sigma 70-300mm.


Canon Ixus 130.

Lillstrand ännu en dag

Ja, det blev en dryg timma i Lillstrand idag också. Jobbade till 12, och precis då blev det superfint väder. Så jag cyklade hem i racerfart, bytte om och fyllde upp min vattenflaska och så tog jag kameran och allt och drog.
Försökte ta några bilder till en ny header, men vet inte om det blir någon av dom. En av dom kanske får bli med, men men. Ni kan ju få se några ändå.

Och här skulle det vara en sandbild, men det går inte att ladda upp fler bilder tydligen.

Baahhh!!

Blev inget stök i badrummet, men en massa stök i köket! Har hunnit vara arg och irriterad mer än en gång under detta bak. Bland annat på mitt lilla kök med miniutrymmen, och en frosting som beter sig illa.

Nu ids jag inte mer idag, så jag ska parkera mitt stora arsle i soffan och äta cupcakes med misslyckad, men god, frosting på. Dricka mormorssaft ska jag också. Jag ska feta på mig.

Hej då

Stök och bak

Nu har man tagit sig hem från jobbet. Johan har varit förbi med en hylla dom ville bli av med, så nu är det meningen den ska in i min toa. Frågan är bara hur jag ska rymma den? Eller snarare hur jag ska rymma min tvättkorg där också?
Efter att jag stökat klart inne på toa är det meningen jag ska baka cupcakes! Hittade något som jag tror kommer falla mig precis i smaken!

En dag i Lillstrand

Zara ringde och väckte mig runt 10 imorse. Hon undrade om jag ville följa till Lillstrand idag. Såklart!
Solen sken som aldrig förr, men innan vi hade tagit oss dit så var molnen framme. Men vi hade kul ändå! Bella lekte i både sand och vatten.


Bäst att skydda sig mot solen.
Busunge!
Snygging!

Trött dag, men pigg kväll

Var så sjukt trött imorse, och hela dagen på jobbet. Men visst är det konstigt, att så fort man slutar så kommer energin tillbaka till en.


Morgonbild, ca 7:15

Då jag slutade kl 15 drog jag iväg på Pärlugglan en sväng. Sen pratade jag med Jennifer tvärs över balkongen. Sen gjorde jag det bästa på hela dagen, satt i massagestolen 35 min! Otroligt skönt! Man känner sig som en ny människa då man kommer ut därifrån. Vill ha en hemma!

Saknar min Bellabus, men farmor skickar bilder lite nu och då. Fick den här sköningen idag.


Bella hos gammelmormor och morfar.

Nu har Linda och Jennifer precis farit, vi har sett gamla Vidselsmusikalen och tittat i gamla skolkataloger. Så himla trevligt har vi haft!


- Bond. James Bond.
- Va sa han att han hette?
- Han sa att han var bonde.


Same?

Lördagen då vi var på personalfest på Western Farm så var det en stockholmare som undra om jag hade sameblod i mig. Nej, inte det sa jag. Inga samer i våran släkt.
Nu hände det just igen. Står och pratar med en falunare, och så säger han att jag är så mörk och undrar om jag är same. Nej, jag är mörkhårig och brunögd, men inte är jag same.Ser jag verkligen ut som en same?


Matbloggstoppen
RSS 2.0