Piteå, igen

Idag har man varit i Piteå (igen) hela dagen. For 8:15 från Älvsbyn. Strax efter 9 lämnade vi in mammas bil på service och så gick vi in till stan. Tog en mackfika på Kvartersbageriet fram till 10 då affärerna öppnade. Sedan strosade vi runt och strax efter 11 blev det lunch med bror på café Piteå. En egenplockad sallad är alltid gott!

Har handlat idag, men bara nödvändiga saker. Har köpt två nya blommor då en har dött och en är ful som en jag vet inte vad. Och så blev det DVD-skivor och ett CD-album.


En av dom godaste maträtterna: snabbmakaroner och korv.

När vi kom till Älvsbyn blev det lite handling i form av bland annat mjölk, frukt och halloumi. Sen hem och så hjälpte mamma mig skriva något snyggt till FK, så nu ikväll ska jag posta eländet. Jag HATAR pappersgöra. Jag kommer aldrig bli chef, starta eget eller kontorsråtta, för jag HATAR alla dessa eländiga papper. Man förstr sig ju inte på dom! Nu får det bli som det blir, orkar inte bry mig mycket mer. Man blir ju nästan sjuk av att skriva och formulera alla dessa papper för att man har varit sjuk.

Lugnade dock ner mig lite med en av dom absolut godaste, och enklaste, maträtterna i världen: Snabbmakaroner och korv. Sjukt gott! Nu sitter jag här med ont i ryggen. Ska ta och lägga mig ner en stund innan jag ska iväg på Korpen och steppa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0