Tidig kväll


Nu säger jag tack och godnatt.
Sov gott!

Spännande paket!

Fick ett paket av Jennifer idag. Innehåll: min födelsedagspresent. Men jag har inte öppnat det, så jag vet inte vad det innehåller. Men jag har en liten aning!



Medan jag sitter här och väntar in Annika så håller jag på att baka. Inför samma födelsedag som paketet tillhör. Så här ser det ut just nu, men i slutändan ska det bli världens smarrigaste bollar!


Snyggt kök

Oj, vad konstigt och tomt mitt kök blev just. Han diskat, plockat undan och trkat av alla ytor. Blev som ett nytt kök! Coolt! Eller väldigt vidrigt...



Nu väntar jag bara på att jag får vinna auktionen på Tradera så jag får träffa min Jennifer!

Inget sim

Jag orkade verkligen inte fara och simma idag. Hade ingen motivation. Min motivation är att äta godis just nu, och hur bra är det? Malin hann inte följa, och Annika putsade runt hemma. Tråååk...



Så efter godishandlande så tog jag 15 min på Wii Fit Board iatället. Ska ta fram några plättar och käka till middag nu tillsammans med Vampire Diaries. Sen kl 18 iväg till Norrfjärden!

Julgardiner

Är med och tävlar om julgardiner på Millahs blogg.


I samarbete med Textilonnet.se

Prison Break - The Final Break

Visste ni att det finns en avslutande del av serien Prison Break? En film, The Final Break.

 

Denna film avslöjar vad för händelser som ledde upp till upplösningen på tv-serien Prison Break. Michael Scofield och Sara Tancredi gifter sig men lyckan blir kortvarig då polisen dyker upp på bröllopsfesten. De anhåller Sara för mordet på Michaels mamma och i fängelset väntar en gammal fiende. Det gamla gruppen återförenas för att frita Michaels utsatta hustru.

Ett måste att se, kanske redan i helgen?!


Avtackningsmiddag

Nu ska jag iväg på avtackningsmiddag för mina gamla jobbarkompisar. Blir tacos! Det är jättetråkigt att dom har slutat, men det ska bli kul att träffas allihopa igen! Eller slutat, dom blev tvingade att sluta, sparkade helt enkelt. Men nu ska vi tacka för dom 4,5 månaderna vi fick jobba ihop.
Har hållit på i typ 2 timmar med att fixa mig, och har ändå inte hunnit fixa allt klart. Naglarna är omålade, och så får dom nog förbli också. Tyvärr.


Har min "nya" t-shirt på mig som jag köpte i Tallin. Visst är den söt!


En onsdag

Lik vanliga onsdagar? Nej, faktiskt inte. Har varit en knasig kväll på jobbet, har suttit på ungdomsmott och väntat i en timme (trodde dom öppna 13, men dom öppna först 14). Haft polisen bakom mig idag, blev typ nervös fast jag visste att jag körde lagligt (40 på 50-väg).

Nåja, nu är dagen över. Ska lägga mig och se klart Desperate Housewives från igår innan jag går och sover. Då får vi se om jag hinner se Cougar Town och Greys Anatomy imorgon. Jobbar till 12, sen ska jag träna och kl 18 blir det avtackningsmiddag. Måste ju fixa mig och grejer. Tur jag nästan helt har bestämt mig för vad jag ska ha på mig.


Ronja är nu 3625 gram tung och 53,5 cm lång. Hon blev en månad igår, så nu börjar hon ju bli stora flickan!

Tiden rusar

Oj, vad tiden går fort! Har inte hunnit med något vettigt idag. Ja, en halvt meningslös träning. Orkade inte ta ut mig ordentligt, men det får gå ändå. Får ta ut mig på torsdag istället. Då orkar jag äta mycket tacos på kvällen!



Vaknade imorse och drog mig en stund. Tyckte det var lite mörk, så jag kollar på klockan. Den var inte ens 7! What?! Jag somnade först vid halv1 inatt, så jag fattade inte riktigt hur jag kunde vaknat redan. Försökte somna om, och det gjorde jag med råge. Vaknar och inser att klockan är halv 11! Då fick jag lite stress kan jag lova. Upp och klä sig, klämma en macka och iväg på gymmet. Sen hem för att äta lunch med mamma. Men det blev då inte av då hon hade bråttom iväg. Så jag fick äta lunch ensam. Duschade sen och började försöka fixa mitt schema till Hotellet. han förstår sig inte så bra på vårat schema, så jag har skrvit ut veckor och tider åt han. Sen har jag bara klickat runt lite på bloggar, och så är klockan helt plötsligt 14:30!

Nu måste jag packa in i bilen, fara på Konsum och kika efter nya chokladen, och sen iväg och hämta Bella Bus. Så ska vi till Vidsel. Jobbar ju på Hotellet ikväll.

Tävling

Jag är med och tävlar om Britney Spears nya parfym Radiance Alexandras blogg.


Vinter Vit


Det finns tydligen nen ny Marabou ute i butikerna nu! Älskar ju vit choklad! Denna är vit choklad med smak av vanilj. Ska bli spännande att se hur den smakar. Måste nog förbi Konsum innan jag hämtar Bella...

Nya typsnitt

Har suttit i en massa timmar nu (typ ia alla fall) och laddat ner en massa nya roliga typsnitt! Finns ju hur mycket coolt och sött som helst! Så hädanefter ska jag försöka orka göra lite roliga bilder med text eller så bara text och lägga upp här. Kommer bli roligare att blogga också om jag har roliga typsnitt att använda. Några smakprov kommer här:


Puh...

Äntligen har man fått sluta jobba och komma hem. Det har varit en hektiskt och jobbig dag idag, mycket att göra och mycket som inte hanns med.
Två har flyttat in idag, medan en har flyttat ut. Har haft några som irrat runt och ska än hit än dit. Man räcker inte till och önskade att man var dubbelt så många som jobbade ibland. Hade planerat att hinna städa ett rum idag, men det hanns inte med heller. Var tvungen gå över 15 min, bara för att hinna ge rapport och beställa tvätt. Puh säger jag bara...



Nu ska jag käka en riktig hemmagjord middag, nämligen Lottas kättfärssås och spagetti. Ska bli riktigt gott!

2 år

Igår var det precis två år sen jag hämtade hem min fina bil! Kom på det sen jag hade gått och lagt mig. Så jag hann inte ut och gratta han nå, sorry. Men jag får göra det en annan dag. Skulle borda köra han under carporten igen, så han slipper stå ute och frysa.


Fyra kilometer

Då jag gick på timmar idag drog jag iväg på gymmet och sprang en 4 km. Eller, gick och sprang. Gick 5 min, sprang 10, gick 2, sprang 10 varva ner 3 min. Och på dom 30 minutrarna hann jag komma mig 4 km. Eller faktiskt på 29 minuter om man ska vara noga!

Imorgon blir det en ledig-från-träning dag för mig. Kan hända jag spelar lite Wii-fit, men i så fall blir det nog ingen styrka, utan bara roliga pass. Typ backhopping och rocka rockring. Men på tisdag ska jag iväg och köra hårt igen!

Klocktävling

Jag är med och tävlar om en klocka hos Guevacci, skitsnygga!

Nu vill jag bara hem och sova. Eller, tror faktiskt att jag ska läsa litegrann innan jag sover. Vad tror ni? Det hela kommer säkert att sluta med att jag ser klart Robinson och äter upp godiset jag har hemma. Vill ni slå vad?

2 timmar kvar

Om två timmar börjar man jobba. Kändes drygt. Jobbar jag helg jobbar jag helst fre-sön, inte lör-mån. Men då vill jag ju samtidigt vara ledig fredagkvällen så jag kan fara till Norrfjärden och spela. Så då får det bli så här då. Det är ju bara en helg på 7 veckor som jag jobbar lör-mån. Så det är ju inte så illa som det kanske låter.



Har precis kommit hem från gymmet. Gjorde en ordentlig genomkörare, så jag är rätt slut nu. Nu ska här vaxas ben och duschas, sen drar jag iväg till Annika en sväng innan man börjar jobba.

Knäpp-Ronja

Jag bara måste få visa världens tokigaste bild på Ronja som jag lyckades knäppa idag. Även fast hon ser helt knasig ut så är hon världen bästa Ronja för det!


Snyggo!

Ny funktion

Verkar som att det finns en ny funktion på Blogg.se nu, nämligen tidsinställda inlägg! det här ska publiceras kl 17:25, så nu får vi se om det fungerar! Det är ju en jättebra funktion! När man har en del tid över kan man ju skriva en massa inlägg, till tider då man har ingen tid alls!

Nåja, nu ska vi se om det fungerar...

Underbaringar

Jag har världens mest underbara syskonbarn!


Isabelle


Ronja


Datakunniga, HELP ME!!

Förra veckan skulle jag diskdefragmentera datorn för att den har börjat bli så slö, men programmet fanns inte. Sökte på det, och hittade det. Men det måste bara vara en ikon, för programmet startade inte. Laddade tillslut ner någon sorts gratisversion som man får ha i 30 dagar.
Nu skulle jag bara leka lite med min webcam innan jag skulle göra godnatt, och samma sak händer! Hittar "programmet", men det startar inte. Hittar det till och med på C-hårddisken, två likadana. Ett är en ikon och ett ska vara programmet. Men ingenting händer, hur många gånger jag än öppnar det.

Så ni datakunniga där ute, hjälp mig! Vad ska jag göra för att få programmena att fungera igen? Jag är inte särskilt sugen på att ominstallera datorn, men är det enda sättet så måste jag ju. Datorn är ju inte ens ett år gammal, så det känns lite (ganska mycket) surt att den redan ska börja krångla.
Hade ju lite problem redan från första början, kommer inte ihåg vad det var nu, men det var egentligen inte något problem. det var bara vad jag trodde. Men Johan och Nisse hjälpe mig ju att ominstallera den då, så jag har ju inte ens original-windows. Känns lite knasigt, och drygt, att lämna in datorn för ett så futtigt problem. Men garantin går ju snart ut, så ska man lämna in den är det ju tid för det nu.

HJÄLP MIG!

Klockan bara rusar

Ja, inte står det då still inte! Tyckte jag nyss kom hem från planeringsdagen på jobbet. Har bara hunnit städa toan, men ganska grundligt. Och det tog tydligen en timme! Jisses alltså.

Skulle så stort fara på KU ikväll, är ju faktiskt ledig. Men då är det ju såklart ingenting. Så det blir att sitta hemma och se TV hela kvällen. Men jag lider inte. Torsdagar är det som mest på TV. Kl 20 har vi både Robinson och Vampire Diaries, och kl 21 är det Criminal Minds. Blir att se Robinson på webben sen.



Nä, om man skulle värma sig lite fläskpannkaka och börja se säsong 4 av Dexter!


Helt slut

Oj, vad slut man blev. Först 15:30 slutade arbetsdagen. Sen skyndade man sig hem för att mamma väntade på mig. Surrade med henne en stund innan hon skjutsade mig på Konsum. Handlade, lite (mycket) mer än tänkt, och sen for jag och solade. Mycket skönt kan jag lova! Då jag hade handlat aldleles för mycket så gick jag hem med matvarorna innan jag drog iväg och tränade. Träningsvärken gjorde sig påmind, men jag körde stenhårt ändå. Det är alltid så himla skönt efteråt!

Väl hemma fick man duscha och äntligen äta middag. Åt lunch kl 12 och middag 19:30. Några för många timmar mellan måltiderna kanske. Men jag överlevde, och nu har jag hunnit klämma två mackor också! Gott!

Sett klart tredje säsongen av Dexter. Så på fredag börjar jag nog med fjärde. Men nu ska jag se klart Arga Snickaren innan det blir Greys Anatomy och sen läggdags.

Ommöblering

Nu händer det grejer här kan jag lova! Ja, på jobbet alltså. Vi har börjat möblera om vår trånga matsal, så istället för en trång ska ha två luftiga. Lite bök blir det ju, men nu kommer vi kunna sitta och äta med dom gamla, det kunde vi inte tidigare. Vi får väl prova och se hur det blir, kanske blir jättestökigt att ha så här, så då får vi komma på en annan lösning. Bara man får lära in dom nya matrutinerna blir det nog bra.


Storstädning

I min inkorg. Började radera en massa gamla mail för någon dag sen, och nu har jag bara 25 st kvar. Då jag började hade jag över 500! Fattar ni hur många mail det är?! Och av dom 500 var väl 480 kedjebrev och liknande. Resterande 20 var gamla mail som inte innehöll något vettigt, gamla jobbsökarsvar och sådär. Skönt att ha det gjort!


Gå normalt?

Jag tog visst ut lite i förskott angående träningsvärken. Jag kan inte riktigt gå normalt. Blir bara mer och mer stel, får mer ont för varje timme som går. Men det är skönt, det är så det ska vara!

Nu ska jag se Desperate Housewives och Cougar Town. Sen funderar jag om jag ska se NCIS eller sista avsnittet av Dexter. Är sjukt spännande, måste få veta vad som händer nu! Men ska jag spara det till imorgon, eller se det ikväll? Det är frågan det. Egentligen borde jag nog gå och lägga mig, men jag sov till 10 imorse, och börjar först 8 imorgon. Så jag kan ta det rätt lugn och se TV ikväll. Så, Dexter VS NCIS?

Slö tisdag

Idag är jag slö. Med all rätt till det. Har träningsvärk i typ hela kroppen av bandyn igår. Skönt! Men bara sådär lagom mycket, det syns inte då jag går. Det är lagom. Så jag har hunnit se två avsnitt av Dexter nu på förmiddagen. Även dammsugit hallen, men det var ett måste då det var så sandigt.

Ute har all snö tinat bort = Lotta gråter inombords. Snyft. Vill ha mer snö. NU!

Köpte ju ett par nya skor för snart två veckor sen som jag inte har hunnit visa upp än. Har länge suktat efter ett par stickade uggs. Foki har haft ett par skitsnygga blå stickade, men hittar ingen bild på dom. Har hittat andra stickade uggs, men inga som föll mig i smaken. Så jag bestämde mig för att lägga ner sökandet på dom stickade, och hittade direkt ett par bruna, låga, sjukt varma snygga uggs. Ungefär precis vad jag sökte! Var ute efter ett par eftersom mina vanliga vinterskor är aningens kalla då det är -20 ute och jag inga tjocksockar rymmer i dom. Men i mina nya gör jag det med råge! Kommer absolut slippa frysa i vinter!



Måndagens kvällsnöje



Innebandy

Ja, nu har man äntligen kommit hem och landat där. Jobbade 6:45-11:45 imorse. Sen drog jag iväg med farmor på PÄS. Hon har gråstarr på båda ögonen, så nu väntar hon på operationstid. Sen blev det att skjutsa hem henne till Vidsel, och så iväg med mig till Älvsbyn igen. Hann inte mer än byta om och äta så kom Annika och hämta mig, och nu är jag nyduschad och betydligt fräschare.

Ska se CSI kl 21, men tills dess ska jag se Gossip Girl från igår. Sen blir det att se Biggest Loser efter CSI och GG.

Vi hörs vetydligt mer imorgon. Bye..

Wii sports

Och andra spel. Ibland har man varit urkass, och ibland slog man världsrekord! Har spelat i typ 3 timmar nu, om inte mer. Men det var kul! Även lite styrkeövningar har vi hunnit med.



Nu ska man gå och lägga sig. Ska vara 10 i Vidsel imorgon, och ska hinna duscha och äta först.
Natti!

Träffa Ronja


Nu ska jag iväg en snabbis för att snusa på lilla Ronja, bara hoppas hon är vaken då! Ska även lämna tillbaka hjortronsylten och våffeljärnet som dom glömde här i tisdags.

Sen ikväll blir det kyckling och Wii!

Tränad

Nu har man varit iväg på gymmet en sväng. Mina vader värker och krampar, så några tåhäv idag lyckades jag inte med. Får ta en ny omgång då träningsvärken har släppt.
Avslutade passet med att sola i 18 minuter. Skönt!

Har precis diskdefragmenterat datorn, så jag hoppas den ska gå något snabbare nu. Sitter för övrigt och väntar på brodern som ska komma och koppla in deras Wii hos mig! Men han är på gymmet nu, så jag får nog vänta en timme till eller så. så vad fördriver man tiden med tills dess?


Kom-ihåg-länk

Får inte glömma denna länk, så därför lägger jag in den här. Verkade så sjukt gott så man bara måste prova baka dom någon gång. Kanske tills man fyller år?!

Jobbat 7 timmar idag. Sen iväg och simma 1km. Sen till Annika och Anton på middag! Tusen tack, supergott! Sen spelade vi TV-spel länge och väl. Nu ska jag natta mig själv.



Imorgon ska jag iväg och träna, och så ska Johan komma med deras Wii, har fått låna det! Ska bli grymt kul! Finns ju en del träning på det också, ska bli spännande!

Torsdag

Idag har jag som sagt varit och tränat, vilket var himla skönt! Sen har vi haft p-möte på jobbet. Och vi slutade i så pass god tid att jag hann både på Skofynd för att köpa mer impregneringsspray till mina skor och på Konsum för att köpa middag. Sen har jag jobbat 4,5 timmar och nu är jag hemma och ser på TV. CSI:Miami just nu, och sen ska jag se Vampire Diaries som jag spelat in ikväll. Och så har man sovmorgon imorgon då jag börjar först 8. Soft!

Det är så himla skönt att äntligen få gå i vinterskor och täckjacka, vara lite småfrusen då man är utomhus. Jag ÄLSKAR verkligen vintern!
En tant på jobbet hade hört på radion att det här tydligen skulle bli en väldigt kall vinter. Undra hur man kommer fram till vad det ska vara för väder om 2, 3, 4, 5 månader. Ingen aning, men vi får väl se om dom har rätt.

Nej, åter till CSI.


Träningsstart

Idag började jag om att träna igen. Skönt verkligen!
Startresultatet blev:

58 tåhäv på 60 sek
Plankan 55 sek

Det här ska jag försöka förbättra ganska mycket. Vi får väl se hur mycket jag klarar till min födelsedag! Vad tror ni? Gissa!

VINTER!


Vi har äntligen fått VINTER! Jippi! Nu är fröken Norén rätt så glad och nöjd! Det har ju snöat på rätt bra inatt, och det snöar fortfarande. Är bara lite rädd för att det ska tina bort, för jag har nästan 1 grad plus uppe hos mig. Men jag önskar och hoppas att den ligger kvar!

Nya nagellack

Har varit sugen på nya nagellack ett tag nu, och speciellt ett lila. Har ju ett lila sen förut, men ville ha ett ljusare. Och jag hittade ett som är så himla snyggt! Supernöjd verkligen! Dom hunnit få in höstens färger, och där fanns det ärven ett gult nagellack som verkade fint. Och det är jättesnyggt det med!
Båda lackena är lite glittriga, det gula mer än det lila.


Depend nagellack 25:- styck.
Lila nr 202
Gul nr 210


Steppande händer

Hittade den här videon på Fokis blogg. Ni måste se den, den är sjukt underhållande! Helt otroligt att man kan komma på något liknande, vara så synkade och göra rätt rörelse!


Våffelkväll

Jag (eller snarare mamma) bjöd på våfflor här hemma. Johan, Zara, Bella, Ronja och Martin kom. Det var egentligen bara pappa som saknades, så hade vi varit hela stora familjen Norén. Det var himmelens gott kan jag lova! Sylt, glass och grädde till. Mmm...!

Passade på att försöka ta lite kort på snyggingarna våra, och såhär charmiga blev dom:


Bär är gott!


Och här kommer...


...En slängkyss!


Ronja och faster


Hon såg så rolig ut på den här bilden, helt förvånad.


Snyggingen!

Önskelista 2010

Idag är det exakt en månad tills jag fyller år. Och vad passar inte bättre då än årets önskelista!



PS. Andra saker som roliga baktillbehör, skönhetsgrejer, massage, SPA-vistelser och resor uppskattas också. DS.

Döv?

Alltså, hur mycket hör vanliga människor egentligen? Har ju varit och spolat öronen idag, och det var inte lilla vaxpropparna som kom ut. Två jättar ur varje öra. Och nu hör jag ju som en superhjälte! Hör vanliga människor så här bra? Jag hörde ju inte dåligt innan öronspolningen, men nu hör jag bättre än bra. Det gör nästan ont i öronen av att skriva på tangentbordet och klicka med musen, det är ett så vasst ljud. Och sen hör jag minsta lilla frasning i kläderna supertydligt. Har jag levt i en dov värld hela mitt liv? Helt crazy alltså!

SNÖ?!

Det har tydligen hunnit börja snöa här! Hur kunde jag missa det?! Både i Vidsel och i Sävast har snön visat sig, och Andreas sa att det var snöblandat regn igårkväll när han gick hem från jobbet. HUR KUNDE JAG MISSA DET?!

Jaja, jag satte aldrig min fot utanför lägenheten igår, men varför sa ingen till mig att det snöade? Så fort första snön kommer brukar det ju yra sms kring oss, vad hände igår?

Ska dränka mina snösorger ikväll, men jag vet inte med vad.. Överbliven glass och grädde från middagen kanske?

Vampire Diaries

Vilken tur att jag kom på att kolla upp det, för på torsdag börjar Vampire Diaries om! Inte att missa!


Mer städning innan måndagsmys

Hann inte städa så mycket. Mamma har varit här, så vi har käkat och pjollrat på. Hon har sytt i min tröja lite, och i mina brallor. Och som tack för det så gick vu igenom min garderob, så hon fick med sig typ 6 tröjor hem. Billig shopping för henne va?! Tror hon blev ganska glad.


Hann städa lite bland mina film- och serieskivor, och bland några gamla räkningar. Nu ska jag trycka in allt någonstans i hyllan, gå med gårdagens tvätt i garderoben och plocka av så köksbordet ser snyggt ut. Får ju middagsgäster imorgon!

En måndag

Vaknade strax före 10. Så himla skönt att få sova ut! Sen dess har jag duschat och sett dom två sista avsnitten av Dexters andra säsong. Ska stöka till lite här innan jag fortsätter på tredje säsongen! Så himla bra serie!

Vann en auktion igår på tradera, så nu saknar jag bara 2 Lotta-böcker. Sen har jag hela serien, 47 böcker! Inte illa! Då jag fått alla ska jag läsa hela serien, från början till slut! Längtar!

101010

Idag hade vi ett sånt där magiskt datum, nämligen 101010. Och inte nog med det, klockan blev ju 10:10:10 också! Men varken jag eller Elli märkte då av något på jobbet. Allt flöt på som vanligt.

Idag har man inte gjort mycket, men ändå litegrann. Slutade 15:15, då for jag till brorsan en sväng. Fick snusa på Ronja och busa med Bella. Äntligen fick jag känna på Ronjas bäbislukt! Har ju varit så förkyld att jag inte har känt något alls, men idag gjorde jag det! Och idag blev hon 2 veckor. Fatta vad tiden går fort! Och vad stor hon har blivit! Hon var jättevaken med stora ögon idag. Försökte ta kort med mobilen, men det gick som inte. Hon ligger ju inte direkt still. Nåja.



Sen jag kom hem, efter 17 någon gång, så har jag ätit middag, ostkrokar och två goda ostmackor! Mamma hade bakat Storforsensbrödet som är så gott, och det blev lika gott på mammas vis! Under allt ätande har jag tittat på Dexter och Gossip Girl, som hade säsongsstart ikväll! Har även hunnit tvätta upp sängkläderna och sommartäcket.

Nu är klockan snart 23, och jag ska gå till sängs. Hade gärna sett klart hela säsongen av Dexter, men det är två avsnitt kvar och dom är 50 minuter långa. Så det får bli imorgon eller så.


Kolla 1,30 in i videon. Just där är han så sjukt snygg (bilden längst ner till höger)!

Lördag

Jobbat 7:30-12:30. På timmarna for jag till Nystrand och gratta Maggi som har fyllt år. Hon blev jätteglad över müsliburken, men kanske ännu gladare över nötkrämen! Jag vet vad den jäntan gillar för godis!
Sen har jag jobbat 15:30-20:30. Nu sitter jag här och ska lägga upp mammas bidrag till baktävlingen på Ikea. Sen ska jag se klart Dexteravsnittet jag började se på igår innan jag går och lägger mig.

Bäddade rent igårkväll i sängen då jag kommit hem från Norrfjärden. hade typ 30 grader i bilen + stjärtvärmen på, och frös ändå. Så jag skulle banne mig bädda in vintertäcket. Och det var skönt att sova under kan jag lova!

Måste även säga att Simons predikan (föreläsning) igår var riktigt bra! Jag brukar alltid komma på mig själv med att tänka en massa andra saker under predikningarna, även om jag försöker lyssna på vad dom säger. Men den här var riktigt bra, och önskade att jag hade varit ledig i helgen, för då hade jag farit på seminariet idag och stannat till kvällsmötet. Han hade många intressanta saker att prata om. En sak jag lärde mig igår är att dom två rikaste människorna på jorden har mer pengar än vad dom 48 fattigaste länderna tillsammans har. Det är helt sjukt! Och världens rikaste man (antar jag att det var) har 62 miljarder dollar. Hur kan man tjäna ihop det, och vad gör man med så mycket pengar? Man kan ju aldrig göra sig av med det. Skänk för tusan någon miljon till välgörenhet. Eller varför inte någon miljard?!

Baktävling

Nu har jag bidragit med två bidrag till Baka och Vinn-tävlingen på Ikea. Bäst att uppdatera bakbloggen då också, när man ändå håller på.

Om två timmar drar man till Norrfjärden för spelning på EFS. Är möteshelg där i helgen, så då ska vi spela ikväll. Som vanligt i och för sig, men man måste ju bara där en timme i förväg nu. Ska bli skoj!

Jag skulle nog kunna förklara mig som frisk nu. Förmodligen var det mitt hemska öronvax som gjorde ont i örat, för nu har jag inte ont länge. Men jag droppar med revaxör och sover med fetvadd i öronen tills på tisdag. Då ska jag få en skön spolning igen!

Vad ska ni göra ikväll då? Och resten av helgen? Jag ska jobba...

Vårdcentralen

Ja, så har man haft kontakt med ÄVC idag igen då. Man ska visst aldrig bli bra.
Började klia i ena örat igår, så jag kliade tillbaka. Av ren refelx kliade jag i det andra örat, men shiiisas så ont det tog! Så jag ringde till VC idag, igen. Fick en tid, så det var bara att slänga sig i bilen och köra ner på byn. Läkaren såg ingenting för allt vax i öronen. Fick en ordentlig öronspolning, men det gjorde varken från eller till. Så nu har man varit och inhandlat Revaxör och fetvadd, så nu ska här droppas i öronen. Och på tisdag ska jag tillbaka och bli spolad igen, kanske dom får ut allt och kan se om jag är röd eller så. Sköterskan trodde att jag kanske hade ont i örat pga allt vax. Jaja. Har ju aldrig någonsin spolat öronen, och det ångrar jag nästan. Vet ni hur sjukt skönt det är med en massa varmvatten i örat?! Nästan så jag längtar till på tisdag!



Nu ska jag se lite Dexter innan jag ska koka spagetti till min köttfärssås jag ryckte med mig ur mammas kyl. Sedan blir det KU ikväll. Fast först veckomässa kl 18:30.

Ledig onsdag

Vad har man gjort denna dag då? Vaknade runt halv 10, skönt att få sova ut. Åt en plätta till frulle innan jag packade ihop och for hem till mor i Vidsel. Har tvättat och dammsugit skinnsoffan. Sen åt vi middag kl 14, eftersom att lillebror började jobba kl 15 på hotellet (ja, snart jobbar hela familjen Norén där). Sen han for så la vi oss i soffan och såg serier. Mamma såg en massa hon spelat in på TV, medan jag började se andra säsongen av Dexter på datorn. Sen har vi hunnit ner till farmora en sväng och fikat. Hann även fixa en present till en kompis som fyller år imorgon. Blir att lämna den då jag far hem till Älvsbyn igen. Får väl se om hon är hemma.

Imorgon blir det första KU på jättelänge! Har inte varit där sen avslutningen den 3 juni. 4 månader sen alltså. Skulle ha farit förra veckan, men då låg jag ju sjuk.

Fick förresten just ett par nya jeans av mor. Känns fortfarande helt sjukt att vi typ har samma storlek på kläderna! När kommer jag vänja mig vid det? Hon provade mina finbrallor, dom som jag har då jag jobbar på hotellet, och dom kunde hon ha. Så dom skulle hon låna när hon ska på begravning nästa vecka.


Nej, nu har jag svammlat på alldeles för mycket. Ska se Greys Anatomy som har säsongspremiär alldeles strax!

Desperate Housewives

Säsongsstart idag! Är det bara jag, eller har Carlos förändrats massor? Är det verkligen samme gamle Carlos, eller är det någon ny skådis som liknar han väldigt mycket? Kunde inte bestämma mig, för ibland tycker jag inte alls han låter eller ser ut som Carlos, men ibland kändes det som att han hade exakt samma läskiga blick, och såg precis likadan ut, något mindre bara. Så, någon som vet hur det ligger till?

Söndagsnaglar


Är man sjuk är man. Man har mycket tid till övers då!

I väntan på telefonsamtal

Så städar man! Det ser för hemskt ut här hemma, men förra veckan mådde jag inte så bra, blev sjuk och flytta in hos mamma och pappa. och veckan före det så jobbadejag som en tok och var aldrig ledig utom på nätterna, och då sov jag. Nu ska jag försöka plocka ihop här lite och så dammsuga. Borde hinna det gott och väl på en timme.

14:50 ringer Vårdcentralen upp. Igen. Har ätit medicin i 5 dagar nu, och borde vara rätt så frisk, men jag har fortfarande ont i halsen, och det borde ha försvunnit. Så jag ska höra vad som är fel med mig, om jag är ett hopplöst fall eller om det finns en lösning på mig.

Dammsugarn var det ja...

Måndag

Idag är det måndag. En ny vecka. Och jag börjar om att jobba. Är inte helt hundra än, men man kan ju inte vara sjukskriven en hel vecka för lite förkylning. Nej nej, det går absolut inte! Börjar kl 16, och går hem 4,5 timmar senare. Alldeles lagom tycker jag! Då hinner man hem och se slutet på Biggest Loser och så CSI kl 21.

Snart ska nog jag, Zara och flickorna fara iväg på Vuxenbarn här i Vidsel en stund. Åtminstone tills det är dags för Bells att sova middag.

Jag lovar, mest mig själv bara för att jag ska få det gjort någon gång, att det ska börja byggas om här. Ny design ska det bli, och lite ommöblering också tror jag. Måste bara komma på lite hur den ska se ut. Några idéer har jag, men det måste tas en massa foton för det. Börjar nog lite smått först, så får man ta resten sen.

Bättre dag

Idag har man varit betydligt piggare, och näst intill känt sig frisk! Inte illa va?! Så imorgon blir det att gå tillbaka och jobba. Skönt att man jobbar två korta skift och sen är ledig i två dagar. Går 16-20:30 imorgon och 6:45-11:45 på tisdag. Soft! Då hinner jag hem och städa innan jag ska träffa Annika på kvällen. Eller så lägger jag mig i soffan, blundar för smutsen och börjar se andra säsongen av Dexter. Har ju sett klart första idag!

Jag vann över Zara i femhunda nu ikväll! Storslaget! Sen har jag, mamma och Zara terrat lilla Ronja med var sin kamera. Avslutade allt med att försöka få till en mysbild, men det ser mest ut som att jag krampaktikt trycker fast henne mot min kind. Men hon är bäst och snällast ändå!


Tråkiga inlägg

Ska inte bli så långrandig, för jag har ju ändå inget vettigt att berätta. Är bara sjuk och trött och försöker orka leka med Bella lite om dagarna. Var ut och sövde henne idag, typ en timme efter hemkomsten från den tidigare andfådda promenaden. Nu gick jag på plan backe, men efter 500m var jag ganska andfådd. Helt sjukt! Hoppas jag är bättre på fredag, för då är det konsert i Norrfjärden. Mamma undrade just hur jag ska kunna orka blåsa då, men jag hoppas att penicillinet ska hinna göra sitt tills dess, för då har jag ju ätit upp hela kuren.

Nej, too long.. Natti!

Kort promenad

Jag tog med mig Bella för att handla på Ica, en kort promenad på en knapp kilometer. Och nedför hela vägen. Var lite trött då vi kom ner, men det var ingenting mot för hur slut jag var innan vi tagit oss uppför kyrkbacken och hem till oss. Nog märks det att man är sjuk alltid. Orken är noll, liksom lungkapaciteten.

Nä, nu ska man försöka göra nåt. Uppdatera Bellas blogg kanske?

Vad gör ni denna lördag då?

GodNatt

Nu har man varit vaken i 13 timmar, och jag är helt slut. Har lagt mig i stora sängen och ska se lite Dexter innan jag somnar.

Idag, eller nu ikväll, fick jag se Ronja vaken på riktigt första gången! Och hon var vaken länge! Hon fick sitta hos mig medan Zara natta Bella.


Lilla Ronja


Visst är hon snygg!


Stolt faster träffar Ronja för första gången (i tisdags)

1 oktober

Så var vi inne på en ny månad igen. Himlar vad tiden går fort alltså! Hur ska vi hinna med?! Om två månader så är det vinter, vitt och JULETIDER! Längtar!

Har precis sett CSI: Miami från igår. Blev lämnad ensam hemma då dom andra  flickorna for till Älvsbyn på VC. Vi börjar nog bli stammis där tror jag. Får väl se hur länge jag blir ensam.

Funderar lite över vad jag ska göra. Ska jag 1) se Supernatural, 2) se Dexter eller 3) Prova mitt nya spel Greys Anatomy? Har ju faktiskt ett alternativ till, 4) designa om bloggen. Men känns som att jag helst bara vill ligga ner och må gott, inte sitta och pilla en massa. Men vi får väl se. Tror det blir lite Dexter trots allt.. Ska bara gå och hänga upp tvätten först. Även fast man är sjuk och hemma så måste vissa saker göras. Som tex tvätta. Speciellt då det finns två små barn hemma som behöver typ två ombyten per dag. Det blir end el kläder, även fast det är små kläder.

Matbloggstoppen
RSS 2.0