Vad har hänt med Lotta?

Hej alla bloggläsare! En del av er vet varför jag inte uppdaterat här på en hel vecka, andra måste nog undra vad som har hänt med mig. Men nu ska ni få veta det, och ni andra som redan vet vad orsaken är ska få en liten update om hur vi (jag och mamma) har det här borta. Ska göra er alla lite avundsjuka med lite härliga bilder och berättelser om hur semesterlivet i Ayia Napa är. Just det, jag är på en tvåveckors semester på Cypern! Inte illa va?!

Kan börja med att berätta vad vi har gjort idag. Vi har varit iväg på en utflykt, Road Trip, idag. Har varit på en getfarm där dom gör halloumi och färskost. Har varit på en glassfabrik också och smakat på nygjord vaniljglass. Sedan var vi i en apelsinlund och såg en massa fruktträd; apelsiner, mandariner, clementiner, citroner, granatäpplen, oliver mm. Sist var vi in på ett aquarium i Paralimni, där såg vi fiskar, krokodiler, pingviner, sköldpaddor, silkesapor och en massa fåglar av olika slag.
När utflykten var slut och vi kommit hem så la vi oss vid poolen och solade resten av eftermiddagen.
Nu har vi precis kommit hem från en middag på Nikitas Restaurant, trerätters blev det.


Mamma med en liten gosig killing.


Här tillverkas det chokladglass i stora lass.


Apelsiner.


Färggranna papegojor på Aquarium.


Kvällens huvudrätt, tortellini a´la creme. Tortellini med svamp och gräddsås. Mums!

Det var meningen att jag redan i måndags sen vi kommit oss fram skulle uppdatera er med en liten ledtrådsbild. Hade läst att det fanns trådlöst internet på hotellet, men när vi kom hit så stod det på en skylt att det kostade att få internet till rummet. Så då drog vi ut på internetandet ett tag. Men då jag kom nu ikväll och skulle köpa en timmes internet så sa receptionisten att det var gratis internet här i lobbyn. Så himla typiskt alltså! Då hade jag ju kunnat uppdatera er tidigare. Nåja, hädanefter blir det väl uppdatering kanske varannan dag. Mamma kan inte hålla sig från sina barnbarn, hon bara måste få se på dom! Så Zara, nu är det bäst du uppdaterar flitigt med bilder och videos så mamma överlever här nere.

Och Elli, jag hoppas du är in här och läser någon gång medan vi är borta. Hälsa alla arbetskompisar så mycket från mig, jag tänker på er lite då och då. Blir dom nyfikna är det ju bara du visar in dom på bloggen så dom får se.

Annika, grattis i efterskott! Hade jag vetat att jag har kunnat gå ut på internet tidigare hade jag varit ut och grattat dig i tisdags. Men jag tänkte på dig under hela tisdagen, så du var inte bortglömd. Hoppas du gjorde en fin och god tårta och att du fick fina presenter. Och sen så får du inte sola så mycket medan jag är borta, vet inte om jag kommer kunna bli brunare än dig då.


En sista kvällshälsning från oss på Cypern.

För att vara jobbig med er kan jag berätta att vi hade 33 grader varmt i skuggan vid hotellpoolen kl 15:30 idag! Och när vi kom hem från middagen vid 20-tiden visade samma termometer på 26 grader. Det ni!
(Hörde av Zara att ni har haft 12 grader hemma i Älvsbyn idag, tillåt mig skratta)

Kommentarer
Postat av: Martin

Låter som att ni har det underbart! Saknar er, Kramar

2011-09-03 @ 00:03:31
Postat av: Jonas

de är skönt med 12 grader i solen :P (lr inte)

2011-09-03 @ 09:53:58
Postat av: britta

Haha, så mysigt! Jag kommer till Cypern på måndag ;)

2011-09-03 @ 13:24:38
URL: http://intesnabbast.blogg.se/
Postat av: Annika

Du kan vara lugn Lotta..jag solar faktiskt inte så mkt som du tror..har i stort sett varit hemma så mkt att jag inte haft tid. så brunare än mig lär du definitivt vara när du kommer hem =P stekarn där.

2011-09-04 @ 20:09:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0