Lördagsfys

Gårdagen började så himla bra! Vi har haft en liten intern tävling i Lifestyle by MRR-gruppen på facebook där man ska ro så snabbt man kan på 1 minut, högsta motståndet. Vi har några riktigt starka killar och tjejer som ror utav bara den, en tjej har bruten arm och rodde således bara med en och kom upp i drygt 200m! Sjukt imponerande! Själv gjorde jag ett försök i torsdags där jag hamnade på 251m. Igår gjorde jag ett sista försök och landade på 260m. Tyvärr får jag nog inte räkna med den metern som hela roddmaskinen hade vandrat framåt. Fast när jag tänker efter så är det kanske bra, för man ror ju bakåt...
 
Nåja, det jag skulle komma till var att jag skulle göra ett nytt försök på löpbandet, tisdagens försök floppade ju totalt.
Ställde mig på bandet och promenerade på 5,0 i 5 minuter, eller 400m. Sen satte jag upp bandet på 10,0 och började springa. När jag hade sprungit i 25 minuter (30 totalt med uppvärmningen) så började jag att var femte minut så ställde jag upp på 12,0 och sprang en minut innan jag sänkte till 10,0 igen. Efter nästan 20 minuter på så sätt så ökade jag upp till 12,0 var tredje minut ungefär. Jag ville banne mig hinna milen på under 60 min, vilket jag lyckades med! Ganska prick 58 minuter tog det att springa 10km! Så glad och nöjd jag var då! Promenerade sedan i 7m, eller 600m. Så när jag steg av bandet såg det ut såhär:
 
12 minuters promenad och 58 minuters löpning resulterade i 11km och 686 brända kalorier!
Hyfsat bra start på min lördag måste jag säga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0