Gynning överger TV4?

Jag hoppas verkligen på det som skrivs här! Aftonbladet skriver nämligen att Kanal5 vill ha Carolina Gynning som ny kvinnlig tvprofil. Deras Emma Andersson kommer troligtvis inte att vara kvar.
Så här säger Gynning om allt det här: "Jag gör den här "Idol"-turnén, that's it. Jag vet inte vad som händer till hösten.?  Med då är det ju som bekräftat, det man har funderat så mycket över. Det har låtit så konstigt att Carina och Carolina bara ska vara programledare för själva Idolaudition. Men det verkar ju så nu. För skulle det inte vara så, så skulle ju inte Carolina ha sagt att hon inte vet vad som händer till hösten. För skulle hon ha varit programledare för hela Idol, så hade hon ju varit uppbokad där hela hösten och fram till början av december.
Som sagt, jag hoppas verkligen att det bli andra programledare för Idol till hösten.

Kommer nästa Idol från Malmö måntro?

I kvällens program av Talang 2007 skulle egentligen Sophie Sjörén ha varit med. Trots att hon fick tre gröna bockar av juryn, alla lovordade henne och hennes sång, så kommer vi ändå inte att få se henne. Skälet till det är att hon inte kom vidare bland dom 6 som tas ut till semifinalerna. Varför hon inte blev det är för att dom inte vill ha med fler sångsolister i semifinalerna. Men Sophie har inte deppat ihop för det. Imorgon ska hon ta revansch och söka till Idol. Jag är ganska säker på att vi kommer få se mer av henne till hösten.
Vill ni se hennes framträdande i Talang 2007 ska ni gå in på deras hemsida här. Klicka sen på webbTV.

Skellefteå

I lördags så var ju Idolaudition till Skellefteå. Totalt antal sökande var inte så stor. Enligt PiteåTidningen så var det 650 pers där totalt. Av dom var 400 sökande och resterande 250 var med och stöttade sina kompisar/anhöriga. Man kan ju hoppas att några av dom var så pass bra att dom kom vidare till Stockholm.

Vad har hänt kring Idol 2007 så här långt?

Det första som blev sagt var att Claes "Clabbe" af Geijerstam skulle lämna Idoljuryn. Nu är dom alltså bara tre, Peter Swartling, Daniel Breitholtz och Kishti Tomita.
Några dagar senare blev det sagt att eftersom dom bara är tre i juryn nu, så kommer man att ta in gästdomare. Precis som i American Idol.

Den andra delen är katastrofal! Dom nya programledarna kommer att bli Carolina Gynning och Carina Berg. Vad jag tycker om det kan jag beskriva med att jag skrev ett mail till de Idolansvariga på TV4 och klagade.
Men, sen kom det fram att dom troligtvis kanske bara ska vara programledare i auditiondelen. På TV4sajten stod det så här: "Carina Berg och Carolina Gynning är den nya programledarduon för auditiondelen av Idol 2007". Så man kan ju hoppas att det kommer någon ny programledare till själva fredagsprogrammen. Men varför dom ska byta vet jag inte, men jag hoppas verkligen dom byter!

Förra lördagen, den 14april alltså, kom auditionturnén till Göteborg. Enligt Aftonbladet kom den första dit kl 8, på fredagsmorgonen! Ett helt dygn i förväg alltså. Och tyvärr så var det fylla i kön också, men ingen av dom som drack kom med in. Men en som kom med in är allas våran "Ringring-Anna". Hon tog sig förbi fejkjuryn och fick träffa den riktiga juryn. Men självklart kom hon inte vidare till slutaudition.

Nu i lördags var Idolturnén här uppe i Skellefteå. Och på lördag blir det Malmös tur.

Idol 2007

Här kommer jag att skriva allt (nästan) om Idol 2007. Så det är bara att läsa, och kommentera gärna. Kommer även att finnas på min första blogg www.blogg.aftonbladet.se/5413  (www.gretaturbo.sajt.org).
Vill ni kan ni även läsa vad min kompis skriver om Idol 2007 på hennes blogg www.idolworld.wordpress.com

Hoppas ni tycker om det!

RSS 2.0