Marie är IDOL 2007

JAAAA!!!!!! Jag är så himla lycklig och glad och alla positiva delar, att jag inte riktigt vet vad jag ska säga. Marie var mest värdig vinnare, och för rättvisans skull så vann hon också! Jag grät då dom sa att det var Marie som vann! Så himla glad var jag! Efter att ha röstat 10 gånger, och lagt ut 50kr på röstningen och 30kr till en blå lysstav, så är det verkligen värt det!

(Dom hade blåa lysstavar för Marie, och röda för Amanda.)

Jag var faktiskt lite rädd att Amanda skulle vinna, för det var hennes namn som ropades högst och flest gånger där inne. Men som tur var vann Marie. Jag var så fruktansvärt nervös och hade en stor klump i magen. Men den släppte, och glädjetårarna trillade fram då hon vann.

Marie var visst säker på att det var Amandas version dom spelade upp. Hon hann gratta Amanda, och Amanda såg helt chockad ut över det. Men så var det inte Amanda som vann, utan den bästa, Marie. Jag undrar hur chockad Amanda blev då. Marie blev då mer än överlycklig!

Läste just på IdolWorld att Danny inte sjöng. Men fick TVtittarna se han? Det trodde jag inte. Och nej, han sjöng inte, det var singback, eller vad det nu heter. Tråkigt, man tappar som lite av förtroendet till han då. Kelly däremot var riktigt bra! Synd bara att hon inte sjöng mer än en låt. Hon har trots allt tagit sig hela vägen till Sverige och Stockholm för den här finalen. Men man vet ju inte om det var Idolproduktionen eller Kelly själv som valde bara en låt?

Om jag ska betygsätta dom då?
Marie får ju 5 plus på alla framgträdandena. Hon skulle ha fått mer om det gick att ge. Hon var så himla bra, eller ÄR så himla bra! Längtar massor tills skivan släpps.
Amanda får nog 4 plus på alla hennes framträdanden. Tyckte ändå hon gjorde vinnarlåten riktigt bra, men jag kände inte att hon hade lagt till "Amanda" till den. Kändes ungefär som Maries version, fast med hes och skrovlig lite halvfalsk röst.

Kom på där jag satt nu ikväll, vad det är med Amanda som gör henne bra. Hon sjunger falskt, det vet vi redan. Hon ser bra ut på scenen, det vet vi också. Men jag tror det är det att hon sjunger rent falskt. Inte falskt falskt, utan rent falskt. Det är inte rent, utan delvis falskt. Men hon sjunger det falska på ett bra sätt. Förstår ni? Kan det vara så? En blandning av den rena falskheten i hennes röst blandat med den show hon alltid bjuder på..

Jag kommer lägga ut bilder i morgon eller senare. Det blev inga bra bilder, eftersom man sitter för långt borta, och kameran inte räcker så långt. Dessutom allt ljus man får rakt i ögonen/kameran.


Jag är stolt över dig, Marie!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Så bra att Marie vann!

Ang. Danny: Det var i TV400 man fick se framträdandet, i Halvtid måste det ha varit. I början bara som i bakgruden medan dom pratade lite, men sen sa dom att dom skulle vara tysta så att vi skulle kunna lyssna på Danny. Så vi fick faktiskt se nästa hela hans framträdande. Man såg direkt att han inte sjöng live, tyckte inte ens att han mimade så bra. Lite konstigt var det eftersom allt annat var typ live. Han dansade ju inte så mkt att det skulle ha varit därför heller. Kanske var han sjuk eller nåt?

2007-12-08 @ 06:30:38
URL: http://www.idolworld.wordpress.com
Postat av: Anonym

lol

2007-12-16 @ 21:29:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0