Sportprofil programledare för Idol

Ni har väl alla läst att Sveriges största sportprofil Peter Jihde har lämnat SVT för Tv4. Nu vet vi varför. Han ska nämligen vara programledare för Idol! Jag tror det kommer bli jättebra. Alla verkar tycka om han, och han är bra framför kameran. Det kommer nog däremot kännas lite konstigt i början att en vi sett i samband med sport helt plötslig är med i en musiktävling. Men som sagt, det kommer bli bra.

                 image1
"Som sportjournalist är det ju ens vardag att intevjua folk som precis tagit ut sig maximalt. Jag vet inte om artisterna har tagit i maximalt, men jag misstänker att de har rätt hög puls och är ganska urladdade när de kommer av scen."

Som han själv säger här så har han ju den fördelen, som inte dom andra programledarna har haft. Det kanske inte är så mycket, men det är ändå något. Och så kommer han ju att leda programmet själv, vilket också är nytt för i år, dom är ju bara tre i juryn nu.
Han hoppas även på att få leda Idol nästa säsong. Men vi får väl se till hösten. Är han bra så varför inte? Måste man ha nya programledare varje år?

RSS 2.0