Daniel var ju given finalist!

Hur kunde det här hända? Vad var det som hände nyss? Varför åkte Daniel? Frågorna snurrar runt i huvudet på mig, och jag har inga svar. Det finns inga svar. Hur kunde Andreas inte ens hänga löst? Trodde det var han och Marie som skulle göra det då dom två fick kliva fram ett steg. Istället satt dom säkert. Marie förstår jag, men absolut inte Andreas.

Jag är helt tom. Vad har det blivit av Idol den här säsongen? En massa helt absurda saker. Att Sam höll sig kvar så länge, att Christoffer åkte alldeles för tidigt. Att Andreas hänger sig kvar som en igel. Och nu att Daniel åkte ut.

Jag tyckte inte om Daniel i början, men jag visste att han skulle vara en av finalisterna. Alla älskade honom. Men tydligen hade jag fel. Han sa i en intervju jag såg på idag att han verkligen inte fick åka ut idag, då det är rocktema. Jag trodde inte det, men fel där. Enligt han själv måste han och hans band börja köra disco nu.

Usch.. Jag orkar inget mer..

En sak vill jag fråga er, ni som röstar på Andreas. Varför röstar ni på honom? Vad ser ni i honom? Ser ni honom som en Idolvinnare? Det gör INTE jag.

Bara inte Marie åker nästa vecka.. Känns inte lika kul att se Idolfinalen live i Globen längre. Jag har tappat stinget nu...
Snart ger jag upp...

Kommentarer
Postat av: Sara

BRA att han åkte!!

Amanda och Marie i final!!!

2007-11-23 @ 23:24:41
URL: http://SaraWikstrom.blogg.se
Postat av: GretaTurbo

Bra? hur kan du ens tänka så? Han har alltid varit bra. ALLTID! Och han tror inte alls att han är bäst jämt. SÅ de så

2007-11-24 @ 17:13:08
URL: http://gretaturbo.blogg.se
Postat av: fia

men Amanda Jensen e ju bara för BÄST!!! dessutom har hon ju STIL, tjejen. De rosa flamingo örhängena och de stora gröna plate earrings hon haft på sig kommer från ett superkul smyckesmärke som heter MI LAJKI. Hittade deras hemsida med webbshop på www.milajki.com
mkt rock n roll, humor och lyx! örhängena kostar 499 SEK.
Puzz!!!

2007-11-24 @ 18:10:16
Postat av: Joel

Andreas är ju en vanlig kille man vill ska lyckas, supermysig, sen sjunger han ju sjukt bra också, inget konstigt att han är kvar. Tyckte dock det var synd att Daniel åkte, men han var ju inget vidare i lördags. Dock brukar han ju alltid vara lysande. Tyckte Marie var sämst och hoppas hon åker nästa gång, hon e ju inget stjärna och saknar karisma. Vill bara påminne er lite yngre om att hon var med i en av d första BB säsongerna och att det ända hon blev känd från där är att hon låg med en Benjamin i direktsänning.

2007-11-25 @ 16:37:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0