Mattias revansch

Jag älskar Peter Jihde! Jag kan inte fatta dom som inte gör det. Han är ju inte alls dåligt, han är bra, rolig och underhållande. Till skillnad från Gynning och Berg. Berg skulle ha gått an, men inte Gynning. Hon är bara skrikig.

Medleyt då? Det var ju bra. Underhållande och en bra uppvärmning. Det enda jag inte gillade var Andreas. Han sjöng så konstigt, märkte inte ni det?

Vad svårt det var att bedömma alla idag. Vet inte om det beror på att ingen är disco eller vad det är, men jag ska göra så gott jag kan.

Christoffer: Först så kände jag inte att det var så bra. Sången kändes hackig, och han hade inte samma glöd i ögonen. Men eftersom, speciellt då han vill att man ska ringa och rösta, så får man ju höra deras framträdande. Då kändes det bättre på något sätt. Han hade en riktigt härlig basröst, den var fantastisk. Annars var det ett okej framträdande, långt ifrån hans vanliga standard.

Amanda: Vilka fula ögonfjädrar hon hade, inte snyggt på något sätt. Tyckte hon sjöng ovanligt rent idag. Däremot kixade hon alldeles för mycket, då man skriker så det skär sig ungefär. Annars hade hon ett härligt discoaktigt scenspråk. Clabbe tyckte det va konstigt att Kishti inte har sagt något om hennes falsksång någon gång. Konstigt faktiskt. Juryn har bestämt sig för att Amanda ska vinna, så är det.

Andreas: Jag börjar bli less på att höra exakt samma sak hela tiden. Han är den enda som inte utvecklas. Han sjunger, som vanligt, kramaktigt starkt. Det sa både Lena och juryn. Man blåser nästan bort. Det enda jag blev förvånad över, på ett positivt sätt, är att han hade ögonen med sig för en gångs skull. Och så såg han inte så dum ut på scen, han försökte verkligen röra på sig, och det såg inte dumt ut.

Mattias: Oj så glad jag blir! Det här va så bra. Bra sång, bra discorörelser och ett bar scenspråk i övrigt. Glatt. Det känns så skönt att han visade precis hur bra han faktiskt är. Vadå Konsum Clabbe?

Daniel: Fy vilka hemskt fula byxor. Hur kunde han ta på sig dom? Det här var riktigt bra, lite softdisco. Vet inte riktigt vad mer jag ska säga. Det var bra, han sjunger ju jättebra, inget snack om saken. Va snacka Kishti om att hon älska honom, men inte framträdandet? Det var väl visst bra. Eller hörde jag bara fel?

Marie: Härliga mörka toner som blandas med hennes vanliga gudomligt bra röst. Det var glöd och gläjde, disco helt enkelt. Hon såg ut att trivas, och det såg bra ut också.

Sämst ikväll: Andreas
Bäst ikväll: Mattias, pga sin uppryckling

Vad ska vi tro då, vilka hänger löst? Andreas, Amanda och Mattias eller Chris. Hoppas Andreas åker.
Sen så var Mattias och Daniel bäst ikväll. Marie var riktigt bra. Chris och Amanda hyffsade. Chris sämre än vanligt, Amanda bättre än vanligt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0