Rock n´roll

Det har då blivit dags för rocken att härja i Idol. Den kom sent, men den kom. Och nu får dom sjunga två låtar var. Och här kommer dom:

Andreas - Heavens on fire (Kizz) och Livin' on a prayer (John Bon Jovi)

Amanda - You really got me (The Kinks) och I´m just a girl (No Doubt)

Marie - You oughta know (Alanis Morissette) och Weak (Skunk Anansie)

Daniel - Roxanne (The Police) och Livin' on the edge (Aerosmith)


Andreas har valt två låtar som nog alla har hört. Rock är inte hans stil, så jag hoppas vekrlkigen han åker ut nu på fredag, han är inte värd att vara kvar längre. Han är sämst av dom som är kvar. Han har valt två låtar som annars passar hans röst, eftersom han får ta i allt han har. I och för sig är det ju rock, men all rock är inte skrikrock.

Amandas första låt är en ganska annorlunda låt. Jag vet inte om jag skulle klassa den som rock, men då den gjordes var det nog rock. En annorlunda låt som det kommer bli intrressant att se henne i. Den andra låten kommer hon att göra jättebra, det kände så Amanda över den.

Marie kommer göra dom här två låtarna jättebra, precis som med allt annat. Hon är så mångsidig, så jag är inte orolig.

Daniel är bra och har valt bra låtar som passar honom. Det kommer bli riktigt bra. Särskilt med hans utspel, eller vad jag ska kalla det. Nu får han ju verkligen göra precis (nästan) vad han vill på scen.


Tycker att alla har valt bra låtar, som verkligen passar dom. När man hör dom så känner man att det här är rätt.  Kommer nog bli en riktigt bra fredagsfinal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0