Audition: Stockholm del 3

Nu kommer jag bara skriva kort om några personer, nästan alla dom vi fick se lite mer av i TV.

Tanja - Jag tycker det var fel av Daniel att bara slänga ut henne direkt. Det lilla man hann höra, 1-2 meningar ungefär, var ju bra.
Robin - Det första jag tänkte på när jag såg honom var att han är lik Jeffrey Dean Morgan , han som spelade Danny Duquette i Greys Anatomy och pappa John till Sam och Dean i Supernatural. Men så kunde han inte sjunga.
RockSara - Smälta? Nej. Bra? Självklart!
SoulEvelina - Hade en hes skön röst. Hade nog allt. Utstrålning, charm, bra röst. Det bara lös om henne när hon stod där.
Henning - Kommer inte riktigt ihåg, men jag tror det var han som jobbade på en affär. Han var då en helskön snubbe, men en helskön röst.
Sen hade vi en blond tjej som kom in. Kishti tyckte hon sjöng gnälligt, och det tyckte jag med. Det var lite synd, för annars kunde hon ju sjunga. Hon var tonsäker, men hon kanske passar bättre för att sjunga i längre tongångar. På höjden blev det just gnälligt, men definitivt inte falskt.
Anastasia var en söt härlig tjej, som förutom ett snyggt (artist)namn dessutom sjöng bra.
Sen kom det en massa snabba klipp på några som vidare. En tjej där hette Maria och var lite mulatt-aktig, hade en vit tröja på sig. Vet ni vem jag menar? Jag tyckte då inte alls att hon var så bra som juryn verka tycka. Jag skulle då inte ha tagit med henne.

Roligast var ju ändå Martin Nilsson. En gothkille som kommer in och sjunger CaraMia. Eh, hallå? Det var min första tanke. Det verka även juryn tycka. Han var ju helt okej på att sjunga, det trodde jag inte. Men sen kom det ju fram. Det var ju Måns Zelmerlöf, från Idol 2005, han som sjöng just CaraMia i årets schlager. Tyckte det var helkul! Tänk om dom inte hade luskat ut att det var han, och dom hade tagit vidare han. Vad hade då Måns gjort? Skulle ha varit kul att se. Men när jag tittade på klippet igen, så hör man faktiskt att det låter som Måns när han pratar med Carina och Carro.

Sist ut hade vi tre tjejer, tre bra tjejer. Först ut av dom var fd BigBrotherMarie. Håller helt med Daniel där. Man kände att man bara ville att hon skulle gå ut direkt och inte sjunga, men det är tur man kan ändra sig. Hon var verkligen jätteduktig! Man känner sig nästan som en dålig människa när man tänker så, och när hon sen säger att det är tråkigt när folk dömmer henne efter att hon är en storbröstad blondin som var med i BB. Storbröstade blondiner kan, och är, lika smarta som vi småbröstade brunetter med glasögon.
Nästa tjej var Klara. En tjej som verkligen kunde sjunga och ta i. Bra pipa, stark röst.
Freja var ju så himla söt, och hon sjöng jättebra också.
Först trodde jag faktiskt att dom bara skulle ta med en av dom, och då hade jag nog faktiskt valt Freja. Jag hade sist valt Marie, men det är inte pga BB-tiden, utan för att dom andra två var bättre. Men när Peter började riva biljetten visste jag att alla skulle få en bit var, även om dom försökte lura oss lite. Känns kul! Får väl se hur långt dom kommer gå nu då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0