Kvällens låtlista

Ikväll är det dags för tjejerna igen att visa vad dom går för. Och det här ska dom sjunga:

Evelina: - Too little, to late
Patrizia: - Farytale gone bad
Tamela: - Let the music play
Anastasia: - Only hope
Marie: - The power of love
Gathania: - I'm like a bird
Amanda: - Look what they done to my song

Då man snabbt kollar på listan så känner man igen nästan alla låtar, och tycker att dom gjort bra val. Men när man börjar se på vilka som gjort vilka val så funderar man lite extra.

Evelina och hennes låt tror jag kommer gå bra ihop.
Men Patrizia! Låten är jättebra, men jag hoppas inte hon har gjort bort sig nu. Det är kanske inte det allra bästa låtvalet för henne. Men jag tror ändå det är så pass många som gillar henne nu, så låtvalen spelar kanske inte lika stor roll.
Tamela har också valt en lite udda låt. Vi får väl se hur det går.
Anastasia som Mandy Moore? Är det någon mer än jag som tycker det klingar illa? Jag tror inte Anastasia har den känslan och rösten för att göra den här låten. Jag älskar filmen (A walk to remember) som den här sången hör till. Och jag tror aldrig att den kommer få rättvisa med Anastasia. Det är en jättevacker sång, hoppas den inte blir förstörd.
Marie kommer förmodligen förtrolla mig ikväll också. En till jättebra kärlekslåt. Skulle ha varit kul att höra henne i en lite mer upptempo-låt bara.
Gathania då. Vad tror vi där? Det kommer säkert gå bra för henne, tror det är en ganska bra låt för hennes röst. Man kan göra ganska mycket med den låten.
Amanda kommer förmodligen äga ikväll också. Hon har även idag valt att sjunga en lite äldre låt, med 50-talsstuk. Jag undrar bara hur det kommer gå för henne sen, när man måste sjunga efter ett tema. Att se Amanda med en rocklåt är kanske inte ens första tanke, för hon är ju som 50-tal på något sätt, och det är ju det hon gillar att sjunga.


Hoppas då på att Amanda och Marie ska gå direkt till fredagsfinalerna. Det tror jag det är många med mig som hoppas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0