Vad hände sen Erik?

Ja, vad hände med dig Erik Segerstedt efter Idol 2006?

Idolsajten har intervjuat några av våra tidigare idoler, bland annat Felicia och Linda. Nu var det Eriks tur. Och det har hänt en hel del, mer är hos någon av dom andra dom intervjuat.
Erik kom alltså tvåa i Idol 2006. Ett par månader senare, närmare bestämt i februari, kom hans singel och debutalbum ut. Ingen av dom andra har något skivkontrakt. Så jag tycker det har gått riktigt bra för Erik! Har även hunnit göra en Sverigeturné, musikvideos utomlands, och spånar just nu på sitt, förhoppningsvis, kommande album.

Ibland när jag tänker tillbaka på Idol 2006 så slår en tanke mig. Erik var så fruktansvärt nära att inte alls komma med! Hade det inte varit för att juryn satt Erik som första reserv, och för att bonden Anders hoppade av, hade vi aldrig fått veta hur bra Erik faktiskt är. Han hade förmodligen fortsatt sitt vaktmästarjobb på det sjukhus han brukade jobba på. Har ni någonsin tänk på det? Vad hade då hänt i Idol? Något som hade varit detsamma är nog vinnaren, ingen rådde på Markus. Men hade det varit Johan som stått i finalen då? Eller hade vi sluppit se Danny bli utslagen alldeles för tidigt? Han kanske hade stått i finalen? Vem vet? Ingen, och ingen kommer någonsin att få veta.

Såg just att Eriks favoritframträdande var "I don´t wanna be" , och det var ju med den låtan han rädda sig kvar i tävlingen. Veckan innan hade han sjungit Håkan Hällströms "Känn ingen sorg för mig Göteborg", vilket var en stor katastrof! Att överhuvudtaget sjunga Håkans låtar är en fara för ens fortsatta kvarskap i Idol. Ola gjorde den missen i Idol 2005. Och även om han gjorde den bra, så är det katastrofalt! Man får helt enkelt inte sjunga Håkan Hällström-låtar i en seriös sångtävling, så är det bara.

Ikväll, 20:00 på TV4. IDOL 2007

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0