Carola gästar Idol

Ja, nu är det klart alltså. Carola kommer vara gästdomare under nästa veckas fredagsfinal. Temat då kommer att vara gospel, så det blir ju då kul. Carola blir mindre kul, eller inget kul alls. Tycker verkligen inte om henne. Men måste ju erkänna att dom har ju då valt ett passande tema med tanke på gästdomaren. Carola är ju väldigt mycket gospel.

Den jag tror kommer ha störst fördel nästa vecka, med tanke på temat, är nog Andreas. Ingen är ju gospel, men han är nog ändå den man ser som mest gospel. Chris kan också ligga bra till, men det gör han ju alltid i och för sig.

Enligt AftonBladet så verkar Carola bli den enda gästdomaren. Ingen annan har tackat ja förutom henne. Dom har ju bjudit in Simon Cowell också, men han har nog inte tid, om han nu ens hade velat komma.

Kommentarer
Postat av: Farbror Malin

Fear not! :) Det kommer ...snart...eller så...ska försöka få igång lite foton...men det är 15 timmars dagar nu Lotta....pendlar och jobbar och har mig..men jags kall försöka att skriva snart igen! :) Hur är allt med dig? Kram! :)

2007-11-01 @ 21:22:33
Postat av: Desiree

Psst...Idol-Daniels special-pimpade mobiltelefon ?Donna? finnas att vinna på www.halebop.se/idol

2007-11-02 @ 11:58:20
URL: http://www.halebop.se/idol

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0