Filmmusikaliska idoler

Har lyssnat igenom alla klippen nu från genrepet, och tyvärr så ekar det konstigt, vet inte riktigt varför. Musiken låter mer än idolerna, och så låter det ihåligt på något vis. Svårt att bedöma, men så här lät det a alla fall:

Andreas:  Det låter bra, men han sjöng inte med nån inlevelse nu, men det kommer ikväll, var så säkra.
Patrizia: Hon sjunger låten väldigt annars än originalet. Vet inte om det är bra eller dåligt, det får vi väl se ikväll. Förhoppningsvis är det bra. Dessutom är hennes version lite långsammare.
Marie: skitbra som vanligt!
Evelina: Låter faktiskt riktigt bra. Hoppas det låter lika bra ikväll.
Christoffer: Jag älskar killens röst! Han är verligen så bra!
Amanda: När jag kom underfund med vilken låt det var tänkte jag först att den kankse inte passar henne lika bra som hennes andra låtval. Men självklart är hon så pass bra att hon gör den här bra också. Vad annars? Rösten skär sig lite på dom allra högsta tonerna, men det gör inget, för det låter bara bra.
Daniel: Låter riktigt riktigt bra. Han kan vekrligen sjunga, och man undrar om han kan sjunga falskt? Ja, undantaget är ju då Grace Kelly, men annars.
Gathania: Låter ganska gällt och skrikigt. Får väl se hur hon klarar sig ikväll. Hänger löst tror jag.
Mattias: Det är skit att det ska låta så konstigt för alla idag. För Mattias låter det inte ihåligt, utan dovt. Kan dom inte fixa det här? Ja, det låter då bra. Hoppas bara att han gör det väldigt bra ikväll, för annars kanske han kan sitta löst. Dåligt var det inte, men man kan som inte riktigt bedöma så bra när man får höra så liten snutt. Förra året var klippen längre.
Sam: Trots att jag fortfarande inte gillar han, och troligtvis aldrig kommer göra det heller, så måste jag försöka bortse från det jag inte gillar hos honom. Så, bortsett från det lät det bra.


Alla lät bra, så vem kommer då hänga löst? Gathania tror jag. Evelina också, men det är bara för att hon kom in sist i tävlingen, och för att hon hängde löst förra veckan. Den tredje då? Antingen Christoffer eller Mattias. Men jag hoppas att Chris bara hängde löst förra veckan för att folk glömde rösta på honom. För han är så jäkla bra! Men Gathania åker nog ut. Hoppas nästan det. Eller egentligen vill jag ju att Sam ska åka ut, men det är för många som gillar han för det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0