Byebye Cityakuten

Nu har precis det allra sista avsnittet av Cityakuten gått. Känns sorgligt, men samtidigt väldigt bra. Serien fick ett väldigt bra slut, och det hade jag verkligen hoppats på. Kommer sakna serien, men en serie mindre att se på skadar ju inte. Det enda är att jag skulle vilja se pilot-avsnittet, för det har jag inte gjort. Eller, jag har inte sett på hela första säsongen, eller ens på dom första säsongerna tror jag. 15 säsonger är alltså 15 år. För 15 år sen var jag 7 år, och då såg jag nog inte på Cityakuten. Vet faktiskt inte när jag börja se, men det var under Mark Greenes tid i varje fall. Men han var ju med väldigt länge så.. Det var kul att se tillbakablickarna, och då blir man ju som sugen att se första säsongerna. Är det någon som har dom och vill dela med sig?





Har jobbat första dagen på sommarvicket idag, kändes bra. Sa ju att jag skulle plåga mig på morgonen, stiga upp tidigt och göra morgonyoga. Gissa vad? Det gick ju jättebra! Somnade först efter halv 1 inatt, och upp halv 6. Så med ungefär 5 timmars sömn i kroppen har jag gjort yoga på morgonen, jobbat i 8 timmar, och sen tvättat och sett på tv sen jag slutade jobba. Känns som jag har gjort något bra idag!

Imorgon hoppas jag Jennifer kommer förbi så hon får sin blogg fixad färdigt. Sen hoppas jag vi kan spela lite spel, som vårt nya spel! Det är så kul! Sen hade jag tänkt försöka hinna med lite på Teas bloggdesign också, börja fundera ut hur den ska se ut och så. Hon borde ju vara framme i USA nu. Himla så spännande!


"Gråt aldrig över spilld mjölk, den kan ha varit förgiftad."

- W C Fields

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0