Tretton komma fem

13,5 arbetstimmar senare stupar jag på kudden och sover ungefär 8 timmar innan nästa långpass börjar.



Godnatt

Om frukosten är det viktigaste målet på he...

dsc01056 (MMS)

Om frukosten är det viktigaste målet på hela dagen, då är det bäst man äter ordentligt!


Tacos



Nu har jag lagt upp ett gott recept på snickerskakorbakbloggen, så kika in där vettja!

Nu ska jag bara packa litegrann, sen pyser jag hem till mor och far. Blir tacos till middag ikväll! Mums fillibabba! Har man världens bästa mamma så har man!



Hur ska jag orka jobba med tacos i magen?

Jobbhelg

Ja, så sitter man här på rast då. Slutar 14:15, sen ska man bara hem och packa lite och så till Vidsel. Jobbar hela helgen på hotellet. Börjar 17 ikväll tror jag. Imorgon blir det sovmorgon då jag börjar först 12. Och söndag blir en hellång dag då man börjar 7 på morgonen. Men sen har  jag inget mer inplanerat på hotellet. Har kikat, och det var inte många dagar dom behövde extra. Men tror inte jag ska ta på mig riktigt lika mycket extra nu några veckor, känner att jag behöver vila upp mig litegrann. Kan vara skönt att ha någon kväll ledig då och då också.



Jag vill ut och resa! Kommer nog inte bli någon utlandssemester i år *gråt*, men då får jag ta några kortare resor i höst i stället. Till Stockholm planerar jag och mamma att fara till om ca 3 veckor. Sen har jag lovat att jag ska ner till Jennifer och hälsa på, och så vill vi ju till Jesper i Sthlm också. Så då blir väl det kanske två resor. Så kanske tre resor i höst? Kanske en med mamma närmare jul också. Vi får väl se.


Tårar

Usch, har sett senaste OTH-avsnittet, sorgligt. Smörjde in mig med BUS i ansiktet efter duschen idag, så jag har vekrligen försökt att inte gråta, eller att torka tårarna innan dom har fallit, bara för att jag inte ska bli randig i ansiktet. Vi får väl se hur väl jag lyckades sen.

Nu ska jag ta och snabbdiska, sen ska jag och panta flaskor och köpa korv. Och så börjar man jobba 14:30.

40 minuter kvar...

Tårtorna ligger uppe

Nu har jag äntligen lagt upp recept och mer bilder på mina senaste 5 tårtor. Kika in på LottaBakar.


Fotvård

Nu har jag och mamma precis haft fotvård. Det var något vi båda verkligen behövde!



Det var lite plågsamt då det kittlades nå hemskt, men det var lätt värt det! Mina fötter är mjuka och lena igen, något dom inte varit på väldigt länge. Och jag som är van vid mjuka, fina fötter. Har aldrig haft problem med dom. Men det kan ju bero på att jag aldrig har jobbat så mycket som jag gör nu, och på två jobb där man står och går mycket.

Shopping i Luleå

Igår var jag till Luleå då jag slutade jobba. Och jag hittade mig några små godbitar! Kunde ha kommit hem med en massa mer småkrafs, men efter att ha funderat länge och väl så köpte jag inte allt jag höll i. Och tur är väl kanske det?!


Trekvartsärmade tröjor 99:-/st, JC. Kunde inte bestämma mig för vilken färg jag passade bäst i, så jag tog båda. Tur det var rea!


Dataspel 79:- och silikonbakform 89:-, Åhléns.


Nagelfil 20:-, Nagellacksremover 38:-, Viva la Diva nagellack 35:-, Depend nagellack 25:-, Åhléns.

Ja, det var det det. Är nöjd med alla inköp! Bara man får lite ledig tid någon dag ska jag prova på spelet, kommer bli spännande!

Nya skor

Har länge, länge sökt mig ett par gladiatorsandaler, men aldrig hittat den rätta modellen.
Så i förra veckan var jag på den nya skoaffären här i Älvsbyn, och hittade ett par skitsnygga skor, med klack! Tänkte att jag aldrig kommer hitta mig ett par som jag sökt efter, och det här var ju det näst bästa jag kunde hitta då. Så jag slog till och köpte dom! Vet inte riktigt när jag kommer använda dom, man måste ju vara fin och uppklädd. Men är nöjd över att ha dom i min ägo!




Wildflower

Dagen efter jag köpt mina skor var mamma och Zara på den gamla skoaffären, och hittade ett par snygga skor. Dom köpte var sitt par, och sen jag sett och provat dom så är det ju sådana som jag letat över, överallt! Så jag var in idag och köpte mig ett eget par! Nu kan vi tre gå och vara lika snygga om fötterna hädanefter.
För att skon skulle ha varit helt perfekt skulle den ha varit mer rundad framtill, men den här är så näst intill perfekt man kan komma! Snice!






Duffy

Är det fint väder imorgon ska mina fötter prydas av dom här på stan!

Frukost

Var inte riktigt hundra på om jag hade lovat att jobba idag eller inte, men det hade jag. Så här är man nu. Men jobbar en helt normal arbetsdag, 7-16, riktigt skönt det! Men det är för att jag ska ha folk hemma hos mig ikväll, vi ska spela lite spel och så. Myyys!

usch, vad jag är less på min bloggdesign. Måste försöka ta mig tid att fixa en ny. Har länge vetat hur den typ ska se ut, så det är ju inga problem så. Men jag måste fixa en del foton innan, och det tar tid! Men men. Det lugnar väl ner sig med jobb snart skulle jag tro. Än så länge så har jag bara schema på hotellet fram till söndag. Sen vet jag inte.

Bäst att fortsätta jobba! Är ju sån rusch nu...

Sol, vind och vatten

Eller så bara sol en och massa gräs.

När jag slutade kl 13 for jag hem och la mig ute i solen. Himlar så varmt och skönt det var. Däckade rent av i värmen några minuter. Härliga tider! Hade varit ännu härligare om jag inte hade varit tillbaka på jobbet nu, men så är det. Delade turer kan vara bra ibland, men inte en dag som denna. Suck...
Kan ju glädja mig åt att vi gräddade våfflor till lunch åt gamlingarna, och då fick ju även jag och Ellinor smaka två var!

Vilsen katt



Hej!

Jag undrar om det finns någon som saknar mig?
Träffade två jättesnälla flickor ikväll, dom kliade och myste med mig.
Sen kom det en farbror med mat. Jag var jättehungrig, så jag slukade maten på ett nafs.
Dom hittade mig utanför Turklövern i Älvsbyn. Tidigare idag har jag varit runt kring kyrkstugorna.
Jag har även för någon dag sedan strukit runt kring taxi.
Men nu är jag så smutsig, jag har tovor i pälsen och mina klor är på tok för långa.
Nu vill jag hem till husse och matte. Är det någon som vet var jag bor?
Jag är ganska stor, vit med svarta fläckar. Har ett blått och ett gulgrönt öga.
Snälla, hjälp mig!


Röntgen

Fick äntligen kallelsen till röntgen. Här på Älvsby vårdcentral! Så fult, dom hinner öppna upp här innan jag skulle få komma till Piteå. Känns ju lika bra det nästan, slippa fara och köra.

Nu ska jag iväg och äta mjukglass med Annika, sen ska vi på öltältet och tjohoa! Eller något i den stilen. Typ...

2 timmar kvar

Om två timmar börjar man att jobba. Ska iväg och sola nu, sen blir det dusch och se lite missade serieavsnitt.
Blev väckt 10:20 av Erika från hotellet. Kan fortfarande inte jobba ikväll. Sen ringde Vegard nyss, och jag jobbar fortfarande hela den här helgen. Jag kommer på söndagkväll och hjälper er.

Har suttit och skrivit ner en lista över seriena som går nu i sommar som man följer. Blir alltid missat en massa, och sen så slutar en och så börjar en ny. Blir så himla arg då kanalerna inte gör reklam för sina serier, hur kul är det att upptäcka att en serie har börjat, för typ 2 veckor sen?!

Nä, off we go


Isabelles födelsedagstårtor

I söndags var det dags för Bellas första barnkalas! Och jag hade lovat Zara redan då hon var liten, liten bebis att jag skulle göra tårtor då hon fyllde år. Så sagt och gjort.




Två likadana Hello Kitty-tårtor.

I söndags hade hon barnkalas, så halva lördagen var det tårtskapande som stod på agendan. Mamma har hjälpt mig med alla tårtor, så riktigt hela äran ska jag inte ta åt mig.

Igår var det dags för tårtbakning igen. Två till skapelser, men tyckte det skulle bli lite trist med 4 exakt likadana tårtor, så på eget bevåg gjorde jag en med en annan Hello Kitty-figur på.





Det är fjärde (femte) gången jag gör tårtor på det här viset. Alltså, inte gräddtårtor. Men det är första (andra) gången jag gör dom helt själv, från grunden. Med hemmagjord sockerpasta och så.
Himl kul är det!

Och jag har fått min första beställning idag på tårtor. Bara jag får upp allt på bakbloggen så hade jag tänkt skriva att jag även kommer göra tårtor på beställning (i mån av tid). Jag hann inte det, men har ändå fått beställning! En kompis till Zara var på kalas idag, och hon tyckte tårtorna var så fina och undrade om jag inte kunde göra tårtor till hennes sons födelsedag. Ja, absolut!

Det här kommer bli kul!

Grattis Isabelle 1 år!

Idag fyller fasters älskling 1 år!



Tänk, för bara ett år sen kom Du till världen. Ett år.
Men tänk så mycket som kan hända på ett år.
Du har gett oss så mycket kärlek och värme, glädje och skratt!
Du har växt upp och lärt Dig så mycket.
Du har blivit en egen liten person,
det finns ingen som just Du.



Tänk, för ett år sen var Du så här liten.
Så liten, så ömtålig.
Ett år senare springer Du runt och busar med alla.
Fortfarande liten och ömtålig, men ändå så stor och tuff.



Ett år är en så kort tid.
Men det känns som om Du alltid har funnits här.
Helt underbart!
Du är helt underbar Isabelle!



Faster älskar dig!


Ischias?

Söndagkväll då jag hade gått och lagt mig upptäckte jag att det kändes konstigt om jag tog i min vänstra stortå. Var tvungen att undersöka saken, och visst var det konstigt alltid. Halva tån var som bortdomnad! Ni vet den där lite stickiga känslan man får när foten somnar, eller som vissa säger "sockerdricka i foten". Så känns det om man tar på tån. Mamma har samma problem, och hon säger att det är isciasnerven som är i kläm.

Jahapp, en sak till att lägga till på listan över fel på mig. Och typiskt nog så har läkaren gått på semester. Dessutom har jag fortfarande inte fått någon kallelse till röntgen på PÄS. Känns som att det är lika bra att dra in kallelsen och få komma till röntgen i Älvsbyn, för dom öppnar nog upp om någon vecka igen. Det kommer säkert gå fortare.

Nåja, det är bara att vänta och se...


Normal jobbvecka

Hej hallå på er!
Nu kommer jag äntligen jobba ganska normalt den här veckan, jobbar bara en enda dag på hotellet (torsdag), och den dagen är en ledig dag. Så det kommer förhoppningsvis bli uppdatering varje dag! Wihoo!

Kommer inte skriva och berätta om hela veckan som varit nu, men en sak ska jag berätta och visa idag.
För några veckor sen så länkade jag till Coolstuffs hemsida, och nu fick jag hem ett paket i brevlådan! Om man länkade till en tag på deras hemsida skulle man få hem ett litet paket med några roliga prylar. Blev jätteglad när jag såg en av sakerna däri, en liten massagegubbe! Men nu när jag skulle prova den så var det inget fräs i den. Vet inte om det är massagegubben eller batterierna som är dåliga. Måste kolla upp det sen. Men några bilder på grejorna då:


Massagegubben.


Mugg man fryser, så hålls drickan kall.


Frys in dessa så får man isshotsglas!


Värmedyna.

Det var det det. Fick även med en liten nyckelring med diodljus. Kan ju vara bra att ha ibland.

Nu ska jag lyssna klart på den här låten, sen ska jag se klart på FlashForward som jag började se på tidigare idag.

Första passet till ända

Nu har man slutat. Ska iväg på Konsum och Skofynd och hemma innan jag drar till Vidsel för nästa jobbpass. Måste handla lite bakgrejer till imorgon, och så har jag varit sugen på att par skor ett tag också, så jag tror jag ska gå in och köpa dom.

Imorgon är man helledig, så sjukt skönt! Ska försöka sova länge på morgonen. Så ska jag och mamma hinna göra två tårtor, men tror inte det tar sådan jättelång tid. En timme, kanske en och en halv. Är det fint väder vill jag hinna sola en stund också, såklart!
Sen blir det Western Farm med brudarna på jobbet, ska bli nice!

Höres!

Tidig kväll

Jobbat 6:45-14:15 idag. Var väldigt trött stundtals idag, men det har gått bra. När jag slutade var jag och handlade florsocker. När jag kom hem la jag mig ute i solen ett tag. Tror jag råkade somna 10 min eller så. Sen gick jag upp och gjorde sockerpasta till Bellas tårtor. Hon ska ha sitt allra första barnkalas på söndag!


Söta bakgrejer jag fått av mamma.

Sen har jag sett tv. Nu ska jag bara småfixa lite här, packa lite och så. Så det blir en tidig kväll, känner mig lite mörbultat.

Så, godnatt då.


3 timmars sömn

Inatt, eller snarare i morse, fick jag bara 3 timmars sömn. Jobbade till halv 3 på hotellet, så klockan prick 3:00 la jag mitt huvud på kudden. Ack så skönt, och oj så snabbt jag somnade. Sov så hårt att jag måste ha stängt av alarmet i morse. Tur jag tryckte på snooze!

Diggiloo igår. Fullt ös hela dagen lång. Först en massa lunch 11-13. Sen var det bara att göra snyggt och duka upp hela restaurangen. Sen 15-20 var det middagsbuffé. Jag och Annelie hade hand om var sitt buffébord, och vi skötte det så snyggt att ingen behövde säga att maten var slut. Sen på sena kvällen fick jag vara i Raimos och ha hand om artisternas middag. Det ni!

Godnatt

Jobbrika dagar

Idag jobbade man 12-23:30. Imorgon jobbar man 10-24, minst säkert. Kanske till 02. Sen börjar man 7 på onsdag och jobbar till 12, och så jobbar man kvällen på Fyrklövern. Sen längtar jag till på torsdag, för då har jag bara ett enda pass, och jag tror jag slutar 14:15 då. Så en hel kväll har jag för mig själv. Måste göra sockerpastan till Isabelles tårtor då.

Jag jobbar och står i. Igår var jag dock ledig och spenderade hela dagen i Piteå. Avslutade den med att bjuda lillebror på bio. Såg Eclipse, tredje Twilight filmen.

Är sjukt trött och måste sova. Därför blev inlägget kanske lite knasigt. Ska bara radera en massa bilder från kameran först. Är ju Diggiloo imorgon, och mamma måste ju kunna ta en massa bilder. Så jag måste radera en massa bilder eftersom jag har glölmt usbn till kameran och kan därför inte föra över bilderna till datorn och på så vis sen tömma hela kameran. Suck

Mer jobb

Eftersom det blivit tok på hotellet, och att jag var tvungen att vara ledig nästa lördag så har jag tagit på mig mer jobb. Det betyder att jag jobbar jämt. Ungefär.

Idag jobbade jag 9-13:30 på hotellet. Sen trodde jag att jag skulle börja 14:30 på Fyrklövern, men det var fel. Hade kunnat stanna kvar 45 minuter till på hotellet. Men istället fick Annika och Anton ett litet besök. Nu har man jobbat 15:15-21:15 (snart i alla fall). Imorgon blir det jobb från 7 till kvällen någon gång. Kanske till 22 eller så. Nice bajs vad rik jag kommer vara efter denna sommar! Jobbar så mycket att jag inte hinner spendera mina pengar. Men en semester i september är inplanerad, så mycket vet jag, så då går pengarna åt då.

Byesing!

Chokladcupcake på Café Egenvispat

dsc01032 (MMS)

Chokladcupcake på Café Egenvispat


Iväg hem igen

Nu har man varit på jobbet i 12,5 timmar. Började 10 imorse, och klockan är nu snart 22:30. 11,5h är inte fy skam, money money!

Har inte varit många lugna stunder. Då det har varit lugnt har jag försökt städat lite. Torka rent skåpar och kylar och så. Men nu slutar jag och ska hem. Bäst att låsa bildörrarna så inte björnen hoppar in i farten. Vi har ju en björn springandes i byn. Igårnatt hade björnen tagit ett rådjur ca 200 meter från mamma och pappas hus (kvarter). Och idag har tydligen björnen varit vid garaget till några vi känner! Fast det är nästan 1km från oss. Men fatta läskigt! Fast jag tyckte vi skulle slänga ut lite rått kött, så vi får ta kort på nalle inatt! Mamma ville inte det.

Imorgon börjar man först 17, så jag hoppas hoppas hoppas på superdunderbra väder, för jag vill sola och bada i forsen! Är grymt sugen på att hoppa från 12an, det är ju något man bara måste ha gjort en gång i sitt liv. Har ju hoppat från 10an några gånger, så att.

Enmanspicknick ute på gården. Bäst att ta ...

dsc01030 (MMS)

Enmanspicknick ute på gården. Bäst att ta tillvara på varenda roliga minut


Konstig

Har känt mig konstig i 2 dagar nu. Igår var man ju trött, men det är ju inte så konstigt heller. Men jag höll inte på att ta mig upp ur sängen i morse, och då sov jag ändå drygt 9 timmar. Vet inte vad det är. Kanske en blandning av allt kliande, ryggont och.. Ja, någonting. Har inte ork till mycket, men nu måste man iväg och jobba, kanske man får lite kraft och ork då. Brukar vara så ibland, att bara man får något att göra så blir man bättre.

Igårkväll var jag, Jennifer, Jesper och Cissi iväg till Påle för att bada. Cissi stannade på land, men jag var först i. Kallt som tusan var det, men nu är äntligen årets första dopp avklarat! Jesper var fegast, sist i. Men då tog han igen det med att simma en ganska bra bit.

Off to work då.

Bilder

Jag glömde ju som bort att jag hade kameran med mig, men några stackars bilder blev det i alla fall.


Jag, Sara och Jennifer.


Annika.


En del av folket. Helt otroligt att vi klarade av att vara ute litegrann ändå.


Vem suger bäst? Jennifer vann!


Kommer inte ihåg vad frågan var, men man skulle bli snurrad 10 varv och sen gå RAKT efter en linje.


Sara vann FunnyBunny.


Tror det var Jocke som var bäst på att köra bil.

Vi lekte en lek som ni kanske förstått. Man går en tipsrunda med en massa konstiga frågor, och svarsalternativen är en person. Första frågan var "Vem har barnasinnet kvar?". Då skulle dom tre som stod med som svarsalternativ äta upp en barnmatsburk, fortast vann. Och som på bilden ovan så var frågan "Vem är bäst på att köra bil?". Då skulle man slicka på Alhgrens Bilar och trycka fast dom i ansiktet, den som hade flest i ansiktet vann.
Sen blev det lite norsk karaoke, alltid lika kul!

Uppäten

Nu har vi städat klart från festen igår. Kommer lite bilder sen, men först ska ni få se hur vackra ben jag hade när jag vaknade idag.


Ser ni alla myggbett? Räknade till 15st på min vänstra fot då vi satt i bilen, tyvärr syntes det dåligt på kort. Sen hade jag nog ungefär 15 på mitt vänstra knä också. Jag, eller alla, försökte verkligen sitta ute, men det gick inte. Fastän vi eldade så var myggen där. Helt SJUKT! Att städa var inte speciellt kul heller, just bara för att alla myggen visst hade tagit sig in i stugan. Jag är nog alldeles tillräckligt biten för resten av sommaren. Annika skrattade åt mig och tyckte det såg ut som att jag hade vattkoppor. Tack för den du!

Förberedelser

Sitter här nyduschad och med halvmålade naglar. Hade tänkt göra fransk manikyr, så nu väntar jag på att det ska torka ordentligt så jag vågar måla på det vita. Snart antar jag att Jennifer och Annika kommer, så då ska vi försöka göra något åt våra kalufser.

Har haft så problem med vad jag ska ha på mig. Så jag börjar kolla vad jag har i garderoben och hittar min snygga vitblåa klänning! Varför glömmer jag alltid bort att jag har den? Så då gick det i slutändan fort att bestämma sig för kvällens outfit.

Kl 12 var vi hos Annika för att försöka få lite klarhet i vad vi ska ha för lekar och så ikväll. Blir nog superbra det här tror jag!

Och vet ni vad jag har planerat? Att ta årets första dopp inatt!

Piña Colada

I helgen kommer jag att kunna dricka Piña Colada, både med eller utan sprit om jag vill! Provade att köpa en sån här drinkmix på Konsum igår, tänkte att prova kan man ju alltid. Den kunde blandas på två sätt, beroende på om man skulle ha sprit i den eller inte.



4 cl piña colada drinkmix
4 cl vodka eller rom
10 cl vatten
Is
Mixa ihop allt.


eller...

4 cl piña colada drinkmix
15 cl vatten
Is
Mixa ihop allt.


Jag gjorde inte min provdrink med is, för den blir ju bara blaskig om man smuttar på den länge. Men jag måste säga att den smakar exakt som en riktig Piña Colada! Fast en riktig Piña Colada ska egentligen göras med mjölk också. Tror jag får köpa hem lite mjölk och prova blanda med hälften vatten, hälften mjölk. Så får vi se hur den smakar då. För enligt receptet som vi går efter på Hotellet så ska man blanda så här:

4 cl rom
2 cl malibu
4 cl mjölk
Häll ingredienserna i en shaker.
Skaka! Fyll upp med annanasjuice.


Fast min och mammas Piña Colada blandas enkelt:

6 cl malibu
Hälften mjölk, hälften ananasjuice.
Rör om.


Tyvärr ser den ju lite knasig ut, eftersom mjölken skär sig med ananasjuicen. Men hur god som helst!

Hittade ett recept på en alkoholfri shake, får väl se om man provar på den i helgen:

Lägg krossad ananas, glass, mjölk, kokosflingor och is i en mixer. Vispa tills det skummar. Häll upp i ett högt glas och strö lite kokosflingor ovanpå.


Röntgen

13:40 infann jag mig på Älvsby Vårdcentral, med låga eller inga förhoppningar alls. Men som ni kanske redan har förstått så skrev läkaren en remiss på röntgen i Piteå. Tack för det! Skulle själv få ringa och boka tid, men när jag kom på jobbet så hade dom hunnit stänga för dagen. Men kl 9 imorgon sitter jag med telefon i handen kan jag lova. Och sen kl 10:10 ska jag tillbaka på ÄVC för att ta nå prover. Dom kunde inte ta dom idag, för dom får inte stå kvar över natten, det måste vara färska prover.

Läkaren kom ju ihåg mig från i påskas då jag var in för ryggen. Fick göra om en massa övningar, han bände och vred i benen än hit än dit. Han tryckte på höfterna och i svanken. Och i svanken gjorde det ont när han tryckte, och det var ju inte bra. Han sa att hade jag varit gammal hade han inte brytt sig så noga, men eftersom jag är ung så ville han ha en röntgen på bäckenet. Sen så ska jag sluta med tabletterna. Eftersom dom inte hjälper är det ju onödigt att trycka i sig en massa piller, och det är ju sant.
Han var lite rolig också. Han frågade om jag var gravid, och jag svarade nej. Så gjorde han någon anteckning, tittade på mig igen och frågade om jag var helt säker. Ja, jag är 100% säker! Så skrattade vi lite båda två.



Så det känns ju ändå ganska bra det här. Igår var ju en bra, smärtfri, dag. Idag har varit en bra dag, även om jag inte alls har varit smärtfri. Men det känns skönt att man faktiskt får en utredning, eller vad jag då ska kalla det. När läkaren min har fått röntgensvaren skulle han höra av sig. Hittar han något så är det ju bara att påbörja behandlingen. Hittar han ingenting hoppas jag han söker vidare. Men han sa att han inte trodde det var ryggskott. Då vet jag egentligen inte om han menar det jag fick i julas eller om han menar nu.

Trött, slö och trist

Vad vaknar man till idag tro? Ryggvärk och tråkigaste vädret.
Men vad botar inte en varm dusch? Ryggen känns bättre, men inte är den bra. Vädret kan man ju inte göra så mycket åt.

Vad ska man göra idag då? 13:40 blir det läkarbesök, och direkt efter det så ska jag på Solbacken och ta rapport, vi får en ny tant imorgon. Sen far jag på Fyrklövern och börjar jobba. Kommer alltså börja lite tidigare idag, börjar egentligen först 15:15.

Nu ska jag äta lite ostkrokar och se någon serie eller så. Känner mig så trött och slut... Men det är väl en blandning av biverkningar från tabletterna och att jag har haft ont så länge.

Ja, men vi höres väl.

Matbloggstoppen
RSS 2.0