Tallin

Tisdag den 7 september är jag i Tallin hela dagen! Hur mysig ser inte Gamla Stan ut?!

Vi har ju samlat ihop all dricks på hotellet tillsammans i sommar, för att kunna hitta på något kul. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, om vi skulle ha fest eller göra något annat. Har varit prat om både Las Vegas och Bulgarien, men så höga tankar ska vi nog inte ha om våran dricks. Men en kryssning mellan Stockholm och Tallin blir det!

Söndag den 5/9 börjar vi rulla med minibussen från Storforsen och ända ner till Värtahamnen i Stockholm. Kommer väl fram på förmiddagen någon gång, så då hinner vi med Stockholms stad några timmar. Tydligen är det inplanerat en barrunda då, men den har då inte jag tänkt gå på. Jag vill gå på stan!
17:45 går båten från Stockholm, och kl 10 är vi framme i Tallin. Så då blir det middag och trevligheter på båten den kvällen. Sedan har vi hela tisdagen i Tallin, 8 timmar att strosa runt i en helt ny stad, i ett helt nytt land. Ska bli hur spännande som helst! Undrar vad ester äter till lunch?
18:00 går båten tillbaka, så då blir det en kväll till där. En lugn sådan för mig. Har så stort lovat att jag kan köra hem (inte hela vägen naturligtvis), men hur jag ska klara av stockholmstrafiken vet jag inte. Och sen vet jag inte om vi ska vara kvar i Stockholm hela onsdagen, eller om vi börjar köra hem direkt vi stigit av båten kl 10 på morgonen.

Men fatta hur kul vi kommer att ha! Jag ska tömma kameran och ladda upp extrabatteriet. Vilken tur att jag har köpt en liten smidig kamera som ryms i handväskan, för här ska tas många kort kan jag lova!

Kommentarer
Postat av: Martin

Se till att göra ett besök på karjakelder!

2010-09-05 @ 14:15:28
Postat av: Jacobirene

Interesting site. Worth the visit!

2011-02-19 @ 12:40:36
URL: http://jacobirene.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0